Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Πρέπει να πάρω μνήμες οπωσδήπωτε . εδώ και μισή ώρα προσπαθώ να το bootarw win με 326*9 . Kαι κολλάει στο ίδιο σημείο ακριβώς[λίγο πριν βγάλει welcome] τι με τέρμα ρεύμα [1.55+18%] τι με [1.55+13%]. Κολλάει στο ίδιο σημειο ,

Οι μνημεσ στα 100 .

Φταίνε οι μνήμεσ ? Θερμοκρασία[δεν πιστευω θα εσβηνε και δεν θα αναβε κατευθειαν] ? , τερματίζει ο cpu ?

post-1303-1416071708,9087_thumb.jpg

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Πρέπει να πάρω μνήμες οπωσδήπωτε . εδώ και μισή ώρα προσπαθώ να το bootarw win με 326*9 . Kαι κολλάει στο ίδιο σημείο ακριβώς[λίγο πριν βγάλει welcome] τι με τέρμα ρεύμα [1.55+18%] τι με [1.55+13%]. Κολλάει στο ίδιο σημειο ,

Οι μνημεσ στα 100 .

Φταίνε οι μνήμεσ ? Θερμοκρασία[δεν πιστευω θα εσβηνε και δεν θα αναβε κατευθειαν] ? , τερματίζει ο cpu ?

Η πιθανοτητα δηλαδη να τερματισε η μητρικη δεν υπαρχει, ετσι?

Nερό έχω , αλλά όπως έχω ξανα αναφέρει , τα ίδια έκανε και με αέρα[απλώς τώρα δεν βλέπω 55c μαχ αλλα 40 ~43c.

2850 , περίπου . αλλά ψάχνω γιατι έχω ενα 2Χ512 apacer που κάνουν τα δικά τους. Απο τα 2700 και πάνω μόνο αν τις βάλεις στα 100mhz δέχονται να πάνε.

Δοκιμάζω 2.5 και έχομαι να σας πώ.

ασχετο αλλα τον divider 100 τον εχεις δουλεψει με επιτυχια στο παρελθον?

ετσι για να μαστε σιγουροι.....

...δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποιο απο τα 2 ειναι.... ειναι και τα 2 στα ορια τους!

3000+ ειναι το κομματι? δωσε week και step!

Oi μνήμεσ πρέπει να είναι παιδιά......

το 323*9 το είχα κανει με 1Χ256 twinmos και είχε μπει κατευθειαν win. Με τις apacer[1dimmaki] ουτε στα 320 *9 δεν μπαίνει win και αν μπει στα 318 *9 θέλει να τις ορίσω στα 100.

το 2.5 δεν δούλεψε , αλλά το ΗΤΤ πάει ανετοτατα στα 340+++

δειτε φωτό . Έτρεξα και πι αλλα είναι για κλάματα[40+]. και τοστ ετρεξα και είναι οκ εκεί .

0447

post-1303-1416071711,6694_thumb.jpg

Λες ? δεν θα το γράφανε πάνω στα τσιπάκια ?

απο 1 φιλο μου με κατάστημα Η/Υ τις πήρα ώσπου να δώ τι θα κάνω . Σιγά μην βάζει tccd σε μηχανήματα έτοιμα.

Θές να τις βγάλω φωτό ?

Μπα , οχι . αυτέσ δεν πανε πανω απο 230 , οτι διαιρέτη & ότι τιμιγκσ έχω δοκιμάσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.