Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Μπραβο ρε hipro5!!!!

Σε μια μερα κιολας αφου σου ηρθε!

ατιμες μνημες σε κοβουν στα ψηλα MHz για 1:1 (ακομα και αυτα τα bh5 του alex-alonso-twinmos τερματισαν!)

τα BH5 μου εκαναν τιποτα η ειναι γαιδουρια ?

σε βλεπω σε μερικες μερες για 24!!

well done!

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Ξυμερώματα... βερέθηκα να ψάχνω που είμαι σταθερός και είπα να ποστάρω κάτι για την λήστα!

Winchester 3500+ @ 2739Mhz (249χ11) (1.5+Volt)

Pqi (tccd) 249Mhz 2.5 3 3 8 1T 2.7volt

Gigabyte K8NS Ultra-939 (F5 bios)

Αν το ψάξω κι'άλλο το θέμα όλο και κάτι καλήτερο θα βρώ.

post-1666-1416071559,8473_thumb.jpg

Ευχαρηστώ!

Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι με νερό!

Το πάω με το σταγονόμετρο... το cpu είναι ΟΕΜ αλλά πάει πολύ καλα!

Με τις μνήμες πρέπει να κάτσω να ασχοληθώ περησότερο το ξέρω, τα timings αυτά είναι αυτά που θεώρησα απόλυτα σταθερά ωστε να πάρω ένα σκορ στα σήγουρα...

Το γελίο της υπόθεσης είναι ότι στο 30αρι το μηxάνημα ήταν απίστευτα ποιο σταθερο από το 31!!!

Πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν το περίμενα ότι η CPU θα ήταν τόσο καλή. Με κάνεις να ανησυχώ όμως με τις μνήμες. Για δοκίμασε 2.5-3-3. Κανονικά πρέπει να πάνε 260+ με αυτά τα timings. Να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι με τα υπόλοιπα κομμάτια.

Αρχική απάντηση από tristeno

Πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν το περίμενα ότι η CPU θα ήταν τόσο καλή. Με κάνεις να ανησυχώ όμως με τις μνήμες. Για δοκίμασε 2.5-3-3. Κανονικά πρέπει να πάνε 260+ με αυτά τα timings. Να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι με τα υπόλοιπα κομμάτια.

Όπως γράφω και ποιο πάνω έβαλα τα "ασφαλή" timing στις μνήμες!

Μόλης τελείωσαν 9 ώρες memtest στα 230 με 2-3-3-6 με 1 λαθάκι....

Το cpu δεν είμαι σύγουρος για το που θα πάει (αν πάει κι'άλλο...)!

Ας κάνει κάποιος κανα Update το top 30 να με δώ!!!:tomato:

Αρχική απάντηση από FrOsT

Μόλης τελείωσαν 9 ώρες memtest στα 230 με 2-3-3-6 με 1 λαθάκι....

ακομα και με 3-4 λαθακι σε καθε λουπα υπαρχει πιθανοτητα να βγαλεις 1mbspi ... καλο κομματι το CPU σου... παραειναι καλο... κατσε να πεσουν τα temps να επανελθω με UTT και 29αρι SPI :) και sub-doctor 32mb

well done!

Αρχική απάντηση από esdee

ακομα και με 3-4 λαθακι σε καθε λουπα υπαρχει πιθανοτητα να βγαλεις 1mbspi ... καλο κομματι το CPU σου... παραειναι καλο... κατσε να πεσουν τα temps να επανελθω με UTT και 29αρι SPI :) και sub-doctor 32mb

well done!

Το cpu ακούει πολύ στο ρεύμα και με έχει εκλπήξει ευχάρηστα, ενοήτε βέβεα ότι δεν είμαι κάθε μέρα σε αυτές τις συχνότητες (τουάχηστον όχι προς το παρόν), μόνο για κανα Super pi 1MB...

κάνεις λάθος ................

το 20 C οφείλεται στο ............ΕΥΔΑΠ watercooling!!!!!!!!

έβαλα ενα block silverprop το οποιο παιρνει συνέχεια νερό από την ......βρύση του μπαλκονιού και φυσικά αδειάζει στην ......αποχετευση του μπαλκονιού!!!:cool: :cool: :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.