Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

Δεν ξερω τιποτα ... τιποτα μα τιποτα ... πιος ειναι ο hipro5 ειπαμε ?

j/k

ναι παιδια ... 1:1 στα 269 με τα Twinmos BH5 ... τα οποια πανω που εβγαζα το uzi να τα ληστεψω απο τον hipro5 μπηκε μεσα ενας φιλος του και μου χαλασε το σχεδιο!!!

well done hipro5!! αντε και 24 με τον 3.8!

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Μπράβο ρε Γιώργο ’ψογος.........Μου φαίνεται οτι τώρα και το δικό μου σκόρ είναι φυσιολογικό μιας και ήταν 1:1...Με τον 3,8 σίγουρα έχεις και το 25άρι.....Δωστου ντεεεε..

Αυτό το bench ήταν πολύ βιαστικό ΚΑΙ με παρουσία του esdee (που ήρθε να πάρει το Maximizer) οπότε ΕΧΩ ΚΑΙ μάρτυρα

Νομίζω ότι σε λίγο όντως θα πρέπει να έχουμε και μάρτυρα στις μετρήσεις...μην τρελαθώ τελείως..

Αχ με καταλαβες Αρη μπραβο....Ζηλευω οταν βγαζει καλα σκορ..ΛΟΛ

Πως εξηγεις οτι με 2-2-2-5 βγαζει ο Γιωργης 26 και παλι 26 με φευγα φευγα φευγα timiming?Και σου φαινεται και φυσιολογικο κιολας....Οκ το σταματω εδω εγω...

Well done Γιωργο....

Αχ με καταλαβες Αρη μπραβο....Ζηλευω οταν βγαζει καλα σκορ..ΛΟΛ

Συ είπας...

Πάντως τελικά σ' ευχαριστώ πολύ γιατί μετά απ' όλη την ιστορία μου έκαναν πρόταση και απο την Adobe για τις ικανότητές μου..

268MHz errorfree...... :D

Τον "ψήνω" να μου τις αφήσει γμτ......... :(

Είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει μετά τα δύο μου 256άρια....... ;)

Αρχηγος ο doom. Αν δεν κανω λαθος ο γρηγοροτερος χρονος στην Θεσσαλονικη μετα τον unseen(ο οποιος για ευνοητους λογους παιζει εκτος συναγωνισμου).

Μπραβο!!!

παίζω με έναν πρέσκοτ τώρα αλλά το κωλο άσους με πάνω από 1.6 δεν μπουτάρει...

με 1.6=1.47 σε φουλ λόαντ μπεντσμάρκαρε στα 4500 και έβγαλε στα xp 30 sec, οπότε ισοφάρισα το ρεκόρ μου... αν βρω τρόπο να δώσω παραπάνω τάση θα δω επιτέλους κ 2x...

Μπράβο στον Doom, είναι γεγονός οτι οι μπλέ παίρνουν την κυριαρχεία. Γιώργο που είσαι....κάνε 25 γρήγορα γιατί στην πρώτη πρώτη θέση είναι πράσινος....:D

Αρχική απάντηση από Doom [Σήμερα, στις 17:00]

θελει vdrop ο prescott στα asus για να παιξει....

και στην abit το ιδιο....περιμενουμε οδηγο απο hipro να μας φτιαξει πανω στο θεμα αυτο....:T:

Αρχική απάντηση από Aristidis [Σήμερα, στις 17:12]

κάνε 25 γρήγορα γιατί στην πρώτη πρώτη θέση είναι πράσινος....:D

και έτσι θα μείνει :p

Zarras τι λείπει απο το 23ρι παιδί μου να sponsoraroume? :p κ ασε τους μπλε να παλέυουν το 25 ;p

μην αρχίσει πόλεμος πλάκα κάνουμε..:-)

Αρχική απάντηση από Voudas

παίζω με έναν πρέσκοτ τώρα αλλά το κωλο άσους με πάνω από 1.6 δεν μπουτάρει...

με 1.6=1.47 σε φουλ λόαντ μπεντσμάρκαρε στα 4500 και έβγαλε στα xp 30 sec, οπότε ισοφάρισα το ρεκόρ μου... αν βρω τρόπο να δώσω παραπάνω τάση θα δω επιτέλους κ 2x...

Ο Σολων εβγαζε 29 απο τα 4450 στην p4p800 σε winxp με 2bhx512@5/4 με μονο tweak το diagnostic mode.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.