Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

το bug με το wini μόνο η MSI το έχει (giga και abit παίζουν χωρίς πρόβλημα), αλλά μου φαίνεται το φτιάξαν σε ένα BIOS που κυκλοφόρησε.

endu you wish! (and I wish!) υπαρχει περιστατικο οπου με abit δεν επαιζε και αλαζοντας σε MSI επαιξε κανονικα (παντα με το ιδιο CPU)!

οπως και δεν επαιζε σε giga και επαιξε σε abit η MSI και ολοι οι δυνατοι συνδιασμοι μεταξυ των 3 board

το BIOS που υποτειθετε οτι φτιαχνει απο την μαμα MSI (ανεπισημα βεβαια) ειναι το 1.5x ...σε μερικους εφτιαξε με το 1.41 του onepagebook και σε αλλους απλα με μια απισκεψη σε μεντιουμ :hehe:

μπράβο esdee :T::clap: πολύ καλός ειδικά με αυτές τις μνήμες. Τα tweaks είναι το παν.

στο XS θόλωσε το μυαλό που γιατί νόμιζα ότι κρατάς πάλι backup :hehe:

οχι σημερα εγιναν αυτα τα bench,

αυτο που με τρελενει ομως ειναι οτι θελω 40Mhz περισσοτερα απο τον papatsonis γα να τον ισοφαρισω τα bh του.

και αυτο που με ξαναματα-τρελενει ειναι οτι εχω 1gb bh5 κυριολεκτικα στο ραφι :boxed:

post-1377-1416071458,3036_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Hellrider

Αμα τις πουλας εγω εδω ειμαι!!!

:D :D :D :D :D

f***ng ασυμβατοτητα με το MSI Neo2...

αν κατσουν τα 2x512 pc3500 ΒΗ5 mushkin που κυνηγαω (και κατα 90% θα παιζουν με το MSI) θα βγουν στο σφυρι :rolleyes:

ρε μην αλλάζεται μνήμες για το mobo αλλάξτε Mobo για τις μνήμες (οικονομικά, ηθικά, Θρησκευτικά και πρακτικά πάρτε το ;) )

ετσι και αλλιως τα mushkin πανε καλυτερα (κατα μεσο ορο) και δεν θα χασω λεφτα ... οποτε αν κατσουν εκατσαν!!!

δεν μπορειται να φανταστειται ποσο κοντα εφτασα στα 29sec. το process timer εδειξε 29.9κατι αλλα το spi εδειχνε 30sec!!!

αυτα στα ~2810Mhz

Αν επαιζαν οι μνημες του greekfragma 281Mhz (για 10x281) τοτε θα ειχα ποιασει 29 και θα ειμουν αρκετες θεσεις ποιο πανω!!! ετσι αναγκαστικα 11x255 ...

next time...

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 08:12]

δεν μπορειται να φανταστειται ποσο κοντα εφτασα στα 29sec. το process timer εδειξε 29.9κατι αλλα το spi εδειχνε 30sec!!!

αυτα στα ~2810Mhz

Αν επαιζαν οι μνημες του greekfragma 281Mhz (για 10x281) τοτε θα ειχα ποιασει 29 και θα ειμουν αρκετες θεσεις ποιο πανω!!! ετσι αναγκαστικα 11x255 ...

next time...

χμμμμ

έχουμε στη διάθεσή μας adata 600άρες (στα 280+ πάνε με 2.5 3 3 7)

και έχουμε και πρόμι...

να τα παντρέψουμε????:banging:

(φυσικά η cpu θα μείνει χριστουγεννιάτικο δώρο:p:P:P)

thanks guys!

το max post που εκανε το cpu μου δινει ελπιδες (και το εβαλα και στο OC database endu!!)το μονο που θελει ειναι κρυο!

@voudas οχι ρε συ δεν ειναι δικαιο να σου αφησω CPU και να παρω το promie!:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.