Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Pc-Corner

thx θα τον ψήσω λίγο ακόμα και θα επανέλθω με 31 φίλε ζυχ..η καλομοίρα καλά ε?:p

ψηστον αλλα με λεμονακι:p

η καλομοιρα μια χαρουλα:p

λαδάκι λεμονάκι ριγανίτσα και θα γίνει το σωστό μπαρμπεκιου...

μαμά μαμά φέτος απο τον Αγιο Βασίλη θέλω να μην ψήνεται ο επεξεργαστής μου στα 3 volt :p

εκπληξη μας τα κρατουσες?

μπραβο πολυ καλος ετσι σε λιγο μονο το δικο μας σηματακι θα υπαρχει:p :P

:p

τα καλα score (ω ναι) θα βγουν με phace...

ολα τα score που ποσταρα ειναι χωρις OS tweaks με gay timmings... αν επαιζαν τα bh5 στο MSI τοτε θα ειμουν 1sec κατω στο 1MB spi και πανω απο 1 στο thelab pifast (ειναι 2χ512 τα bh5 που δινουν καλυτερα scores απο τα 2χ256)

zyx , μπορει να μεινει ο hipro5 με ιντελ στο τελος ... αλωστε το ειχε πει και ο highlander ...there can be only one (of them)

ετσι βαγγελη..........δωσεεεεεεε.........:worship:

με το 32αρι τι γινεται?????

ειπαμε............θα σου φερω κατι οπλα μεσα στη βδομαδα........προετοιμασε την υποδοχη...:whistle2:

thanks fragma... Tα δικα σου θα τα χρειαστω για το fast που ειναι και 2χ512

,ελπιζω πριν τα χριστουγεννα να εχω τα Gskill

Μπράβο esdee μπράβο :clap: :T: πάμε γερά!

με την εισαγωγή σου τα 33άρια περνάνε στη λήθη. O chroma, Ηelly, yog sothoth, greekfarma, Samael και zpower πρέπει να σε ψάχνουν τώρα :p To 754 κρατάει γερά μη μασάτε παίδες :)

λίγο ριζοσπαστικό το βρίσκω το scrshot σου :p

Lol endu...

απο την πρωτη μερα που επεσε στα χερια μου εχω το shot αυτο αλλα δεν ηθελα να ποσταρω πανω απο 30sec pi. ;-)

Σημερα πηρα την αποφαση να ποσταρω οτι max bench εχω κανει με αυτη την ψυξη (αερα)

(σε ολα τα benchmarks) γιατι ελπιζω συντομα να benchαρω σε Phace...;-)

P.S. fragma δε πιστευω να μην μου φερεις τις μνημες τωρα ?:p

είπα και γω πως δεν έχει μπει αυτό το παιδί στη μάχη ακόμα :hehe:

κακός πάντως στο DB έχουμε χρονολογική κατάταξη και ειδικά στο 1Μ το backup δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό θέλω να πιστεύω :)

Αρχική απάντηση από enduracell

είπα και γω πως δεν έχει μπει αυτό το παιδί στη μάχη ακόμα :hehe:

κακός πάντως στο DB έχουμε χρονολογική κατάταξη και ειδικά στο 1Μ το backup δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό θέλω να πιστεύω :)

ε άσε να μείνουμε μέσα, έστω και στη μέση:p

ναι εχεις δικιο ... περιμενα με το νερο να εχω 30 και κατω αλλα κατι δεν πηγε καλα με το setup ... υψηλες temps, ο CPU ακουει τα volt τρελα αλλα την ακουει το PSU (360 chief εν αναμονη ocz 520) πανω απο 1.6κατι-λιγο vcore η 12αρα τα παιζει

Vouda θα σου μιλήσω ειλικρινά, αυτή η δεκαετία είναι δική μας, οπότε αργά η γρήγορα η φύση θα βρει το δρόμο της :hehe:

μήπως τα παραλές λιγουλάκι? λέω τώρα εγώ :p

ασχέτως σκορ, θα τον ήθελα πιο πάνω τον winchester με νεράκι... σε σχέση με το που παίζουν και πολλοί claws του φόρουμ...

Αρχική απάντηση από Voudas

ασχέτως σκορ, θα τον ήθελα πιο πάνω τον winchester με νεράκι... σε σχέση με το που παίζουν και πολλοί claws του φόρουμ...

με αερα ειμαι ... και πιστεψε με θα παει πολυυυυυ παραπανω!

τότε πάσο... το παρακάτω είδα και είπα νερό...

Αρχική απάντηση από esdee

ναι εχεις δικιο ... περιμενα με το νερο να εχω 30 και κατω αλλα κατι δεν πηγε καλα με το setup ...

θα σου μιλήσω ειλικρινά, φαίνεται ότι το strain silicon δίνει πιο πολλά στραγάλια από τα 90nm ως μεμονωμένες αλλαγές (τα 90nm είναι σαφώς καλύτερα από τα 130 χωρίς straine σε θέμα oc). O Wini είναι και πιο γρήγορος clock by clock από το New. Yπάρχουν βέβαια και Winiδες που πάνε 2800 με αέρα.

Αρχική απάντηση από Voudas

ε βρες μου έναν και έρχομαι στην bright side αύριο:p

με το phace vouda σχεδον ολοι θα χτυπησουν 3ghz ακομα και οι 3200+ (που απ'οτι βλεπω τα καινουργια stepping πανε ΠΟΛΥ καλα!)

καλυτερα να ανησυχεις για το sub zero bug που τρομοκρατει τους winchester (με τα nf4 λογικα θα εξαφανιστει) παρα το αν θα αναιβει καλα... αν εχεις ακρη να βρεις stepping κοιτα για κανεναν winnie 0444+ date

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.