Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειναι κατασταση αυτη, δεν γινετε να ποσταρει ο hipro5 στα bench threads smileys και τετοια... οταν εγω ο αμοιρος βλεπω οτι υπαρχει απαντηση απο hipro5 στο thread με ποιανει πανικος και χτυποκαρδι ... :hehe: :hehe: :hehe:

δε τα διώχνουμε εμείς μόνα τους φεύγουν, δυστυχώς είναι νεκρά περίοδος για τα AMD, η DFI έρχεται οπότε μετά δεν υπάρχει σωτηρία για κανένα

παίδες τώρα που πέσαν όλοι oi Ιntelάκηδες στους Presscott μπορούμε να τους βγάλουμε offsite πολύ εύκολα στο 4.3 για benchάρετε λίγο και από κει...:D μέσα στο Q1 του 05 πιστεύω δε θα έχει μείνει μπλε βούλα στο χάρτη :D. RootΧ σήμερα σε έχω στο 4.3 ;)

παίδες τώρα που πέσαν όλοι oi Ιntelάκηδες στους Presscott μπορούμε να τους βγάλουμε offsite πολύ εύκολα στο 4.3 για benchάρετε λίγο και από κει...:D μέσα στο Q1 του 05 πιστεύω δε θα έχει μείνει μπλε βούλα στο χάρτη :D. RootΧ σήμερα σε έχω στο 4.3 ;)

Παλι λογια ακουω νεος... Δεν ειδα να κανεις κανενα σχολιο για το 27αρι το δικο μου. Σκεψου οτι το εκανα εγω που δεν ειμαι και κανενας Hipro...

Yγ. Και δεν εχω και EE...

Υγ1. Δυστυχως οι μπλε βουλες θα ζουν και θα βασιλευουν... :p

μπραβο χρηστο. αλλα μην ξεχνας οτι εσεις με τις μπλε βουλες εισται πιο πολυ με extreme cooling απο οτι εμεις:p

Αρχική απάντηση από unseen

Παλι λογια ακουω νεος... Δεν ειδα να κανεις κανενα σχολιο για το 27αρι το δικο μου. Σκεψου οτι το εκανα εγω που δεν ειμαι και κανενας Hipro...

ωραίος Xρήστο :T: πιστεύω ήταν αναμενόμενο αφού πήγε εκεί το CPU. για το 26 πρέπει να ψάξεις απλά τις μνήμες και να setάρεις κανα λειτουργικό, από κει και πέρα η πολιτική μου είναι να μη σχολιάζω score από intel setup :p
Αρχική απάντηση από enduracell

πρέπει να ετοιμάσω ένα update να ανέβω πάλι στην 3άδα να σου πω εγώ μετά:p:P:P

ΩΡΑΙΟΣ UNSEEN...;)

Αρχική απάντηση από zyx

μπραβο χρηστο. αλλα μην ξεχνας οτι εσεις με τις μπλε βουλες εισται πιο πολυ με extreme cooling απο οτι εμεις:p

πλακα κανεις? Εσυ εισαι πολυ καλυτερα με το ice ice baby...
Αρχική απάντηση από unseen

πολλοι μηπως?

ναι ναι σαν ατομα:D αλλα μην ξεχναμε οτι παιζω με τον πιο αδυναμο Α64 512cache και sigle chanell;)

:OT:

unseen δες σε ποιο αριθμό αντιστοιχεί η απάντηση σου....λες να είναι σημαδιακό? ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.