Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2004 #861 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=4013&page=4&pp=20 να συμπληρωσω τελικα πρεπει να εχει τις SUPER μνημες εε? lol..... :getlost: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #862 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 @shido... δε μπορω να κρατηθω γμτ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2004 #863 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Μεθαυριο .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #864 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 εμ... δεν εννοω το μεθαυριανο.... θελω να εκφραστω για το παραπανω ποστ... αλλα... δεν μπορω.... οο! και btw... ποιο photoshop εχεις εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2004 #865 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Σε καταλαβα...... Δεν εχω καμια εκδοση εγω....Ειμα ασχετος με αυτο... Μαλλον αλλου πρεπει να ρωτησεις........ :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 9, 2004 #866 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 λετε να παιζει photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #867 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 εχμ... τι αλλα νεα? βρεχει εκει πανω στην θεσσαλονικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 9, 2004 #868 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 EB πάνε 285 δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 9, 2004 #869 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Eγω τον εχω για σοβαρο ανθρωπο παντως...Ποτε δε ξερεις ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 9, 2004 #870 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 αα....μαλιστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 9, 2004 #871 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από unseen αα....μαλιστα.... επρεπε να τραβηξεις και εσυ ενα στα 4800 να βλεπαμε αφου πηγενε το cpu σου αν το εψυχες καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 9, 2004 #872 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 θα δοκιμασω αυριο... με αυτον που εχω τρεχει πι στα 4580. Με dry ice δεν θα τραβηξω στα 4800? τι στο καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 9, 2004 #873 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 βασικά πρέπει να τραβήξει με τις μνήμες εκεί ψηλά και τους ίδιους χρονισμού σε αυτές γιατί αν οι μνήμες είναι χώμα δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Εμένα το score μου φαίνεται εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #874 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 μολις δεχθηκα ενα τηλεφωνηματο οποιο ανεφερε...."Μια ψυχη στα 4800Mhz και 1/1 με EB και 2 2 2 5, καραoptimize εβγαλε 27sec στο Pi..."Τα συμπερασματα δικα σας....ΥΓ...η... ψυχη.. δεν ειναι καποιος τυχαιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 9, 2004 #875 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 και BH θες να πεις?ΟΚ έγινε, κάτι άλλο ακόμα, κυκλοφορεί και Patched έκδοση για SSE2 το patch (northwood patch) φτιάχτηκε από τον IntelInside και μάλλον το ανέβασε και το πήραν μερική σε αυτό το forumΕφόσον τρέχει με SSE2 τρέχει και σε A64. Tα links είναι εδώ. Υπενθυμίζω ότι σε αυτό το thread τα score που μπαίνουν στο DB είναι unpatch και αν σηκωθεί patched score θα πρέπει να αναφέρεται.’ποψη μου καλύτερα να γίνει αν θέλετε να τρέχετε patch άλλο topic με θέμα π.χ Super PI 1M patched" κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #876 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 απο το πρωι το ψαχνω, δεν εχω βρει τπτ...οσο για τα χαζοπατσαρισματα με βρισκεις απολυτα συμφωνο....- ΕΞΩ οι lamer και τα φωτοσοπια απο τη βαση... - Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 9, 2004 #877 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 ποια ειναι αυτη η ψυχη ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 9, 2004 #878 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 θα ξεκινησει ο 1ος φορουμοπαγκοσμιος πολεμος αμα πω...παντως ΔΕΝ ειναι τυχαιος ουτε χ8εσινος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 9, 2004 #879 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 postάρα link παίδες πιο πάνω έκανα edit. Aπλά δε μου αρέσει να παίζουμε κρυφτούλι και κλέφτες και αστυνόμους, όποιος θέλει να τρέχει patched και κόντρα με patched δε υπάρχει πρόβλημα για μένα πλέον αλλά σε άλλο topic. Αν βγει οποιοδήποτε άλλο Patche για MMX, 3DNow ή x86-64 να ενημερώνουμε είναι καλό για να ξέρουμε και τι μας γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 9, 2004 #880 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras θα ξεκινησει ο 1ος φορουμοπαγκοσμιος πολεμος αμα πω...παντως ΔΕΝ ειναι τυχαιος ουτε χ8εσινος.... Eνας τετοιος εγινε........παμε για τον 2ο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.