Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από papatsonis

ναι το καταλαβα οτι εννουσε 13 , αλλα μου χαλαει τη θεωρια για το πως βγαινουν οι ram multies (σιγα τη θεωρια βεβ :p )

καλα man οποτε αρχιζεις τις θεωρειες βγαζω το επιστημονικο το Casio :blink::confused:

που μπερδεβεστε σαυτα που ειπα? 11 multi το cpu

παρτε για να εχετε

p.s. μηπως τωρα να μηλησουμε για κοστος προς αποδοση?:D:p :P :D

μαχ ποστ δεν εχω τραβηξει με το ice baby ακομα. ειμαι στο ψαξιμο ακομα σημερα το εστησα ολο το μηχανημα πρωτη φορα

post-306-1416071399,3318_thumb.jpg

γιατι δηλαδη ειναι πιο λογικο? το 250 με 251 σε πηραξε? τωρα ετσι κιαλιος δεν μπορο να το ξαναανοιξο τωρα το μηχανημα. αλλα που προβληματιζεσε δεν καταλαβα?

αλλα δεν ειναι 250 ειναι 251.

οχι βρε , και απο βιασυνη εγραψα 250 , εννοώντας οτι ειναι στα 250's και οχι στα 270's .Απλα ο μουλτι των μνημών ειναι η στρογγυλοποίηση προς τα πανω του γινομένου : (cpu multi)*(HTT/RAM) , και στα 183/200 , παιζουν τα κλασματα 9/10 , 10/11 , 11/12 ,, και πιστευα μεχρι προτινως οτι ειναι το τελευταια, αλλα μαλλον ειναι το 10/11 , (τα progs στυλ του πιο πανω απλα δεν τα εμπιστευομαι παντα)

ναι το συγκεκριμένο προγραμματάκι και το CPU-Z 1.25 δείχνουν πλέον σωστά τους διαιρέτες. Το memtest μερικές φορές τους δείχνει λάθος (όταν βάζεις μισό multi), και σε κάνει να πιστέψεις ότι τρέχεις τις μνήμες πιο πάνω.

Αρχική απάντηση από zyx

που μπερδεβεστε σαυτα που ειπα? 11 multi το cpu

παρτε για να εχετε

p.s. μηπως τωρα να μηλησουμε για κοστος προς αποδοση?:D:p :P :D

μαχ ποστ δεν εχω τραβηξει με το ice baby ακομα. ειμαι στο ψαξιμο ακομα σημερα το εστησα ολο το μηχανημα πρωτη φορα

Ωραιος θοδωρη...

Να δουμε και ενα 32Μβ...

Αρχική απάντηση από hipro5

ΜΠΡΑΒΟ γιά ακόμα μιά φορά zyx......... :D

Υ.Γ. Ο δικός μου επεξεργαστής είναι πιό φτηνός........... :D

ευχαριστο.

δεν νομιζο ποσο κανει?:p

εμενα 230:P

δεν ξερω για τον prescot αλλα αν βαλουμε το ee?:p :P :p

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Θοδωρηηηηη.....συγχαρητηρια....μαμησες....!Χτυπησες WR με τον συγκεκριμενο επεξεργαστη???

δεν ξερω βασιλακη αλλα και αυτο να εγινε οι "μεγαλοι" ετσι κιαλιος δεν ασχολουντε με το 754. οποτε παλι καλυτερο χρονο θα ειχανε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.