Jump to content

Super PI 1M Database :: TOP 30 List

DJD

Recommended Posts

• Replies 2,4k
  • Created
  • Last Reply

<p align="center">TOP 30 LIST IS BACK</p>

Όσοι δεν βλέπετε το screenshot σας παρακαλώ ανεβάστε το πάλι ή ανεβάστε κάποιο καλύτερο.

Επίσης από εδώ και πέρα η σειρά κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνεται σύμφωνα με την χρονολογική καταχώρηση του αποτελέσματος.

Μιλαμε για χρονολογικη σειρα αλλα αυτα που εχουν χαθει τι γινεται? θα μετρησει η τωρινη ημερομηνια?

post-51-1416071368,599_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:15]

<p align="center">TOP 30 LIST IS BACK</p>

Όσοι δεν βλέπετε το screenshot σας παρακαλώ ανεβάστε το πάλι ή ανεβάστε κάποιο καλύτερο.

Επίσης από εδώ και πέρα η σειρά κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας θα γίνεται σύμφωνα με την χρονολογική καταχώρηση του αποτελέσματος.

Πολύ όμορφα.......... :)

Χμμμμμ..........Μ'αρέσει που το "χρονολογική καταχώρηση" το γράφεις και με bold.........Βρε άτιμε DJD τότε είμαι στο Νο2........ :D

όχι αυτά που έχουν χαθεί απλά θα ανανεωθεί το link του scr, επειδή το data έχει χαθεί αδυνατούμε να θυμηθούμε ποιος προηγήθηκε χρονικά από ποιον γι αυτό θα ισχύσει ο παλιός τρόπος

Στις καινούργιες καταχωρήσεις θα ισχύσει ο χρονικός.

ένα με το παλιό μου, τον 0.5. τώρα με 0.6 ευχαριστώ τον άγιο άνθρωπο (aka Vag και Chroma :flower: )

post-47-1416071368,6306_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell

ένα με το παλιό μου, τον 0.5. τώρα με 0.6 ευχαριστώ τον άγιο άνθρωπο (aka Vag και Chroma :flower: )

Eαν δεν δω 30 φερτον πισω να τον δωσω στον γιο του αφεντικου καλυτερα θα τον παει...

Update No2

Φτιάξαμε αυτήν την φόρμα καταχώρησης για να μας βοήθεσετε να καταχωρούμε τα αποτελέσματα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Τα screenshots θα συνεχίσετε να τα καταχωρείτε σε αυτό το thread και αφού γίνει αυτό θα συμπληρώνετε την φόρμα. Στο μέλλον οι καταχωρήσεις που κάνετε στην φόρμα θα καταχωρούνται αυτόματα αλλά.. έχουμε καιρό για αυτό :)

Μια τυπική καταχώρηση πρέπει να είναι κάπως έτσι:

submit.JPG

Μην ξεχνάτε ότι το screenshot πρέπει πρώτα να καταχωρηθεί σε αυτό το θέμα και μετά θα συμπληρώσετε την φόρμα. Ελπίζουμε να σας αρέσει :)

Καταχωρήστε κι εσείς το σκορ σας!

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Eαν δεν δω 30 φερτον πισω να τον δωσω στον γιο του αφεντικου καλυτερα θα τον παει...

lol έχω 30 αλλά ειναι μάπα (στα 2813) προσπαθώ να το κάνω σε χαμηλότερη συχνότητα :o

επειδή χάθηκε το λινκ ξανανεβάζω το καμάρι μου... δε πάει παρακάτω, όχι με νορθγουντ και 865 τουλάχιστον...

post-33-1416071371,7977_thumb.jpg

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................ελα να βλεπω το αναλογο update στη λιστα με το σημα της AMD στην 1η θεση(μεχρι να το δει ο γιωργης βεβαια.....)

:flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex:

AMD RULEZZZZZZZZZZZ

:flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex: :flex:

Αρχική απάντηση από greekfragma

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................ελα να βλεπω το αναλογο update στη λιστα με το σημα της AMD στην 1η θεση(μεχρι να το δει ο γιωργης βεβαια.....)

Είσαι αργός.. πριν ποστάρεις είχε ενημερωθεί :p

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 00:46]

Είσαι αργός.. πριν ποστάρεις είχε ενημερωθεί :p

δεν ειμαι αργος.........απλα προσπαθουσα να ποσταρω με τρεμαμενα χερια απο την συγκινηση.............γι αυτο και το αργο της πληκτρολογησης......:hehe:

πολυ μ αρεσει που αναψαν τα αιματα...............

[υποχθονιος] ολα τα αντμινια/μοντ/νιουζποστερ που δεν εχουν AMD based συστημα παρακαλουνται να κανουν αμεσα upgrade εξοπλισμου.......ααχαχχχαχαχα

:devil:

[υποχθονιος]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.