koshal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 Καλησπέρα.Επειδή τελευταία πάω λόγω δουλειάς μερικά ταξίδια και 8/10 δεν έχω καλό σήμα στο ξενοδοχείο, θα ήθελα κάποιο access point που να δέχεται με ethernet καλώδιο το internet και να το εκπέμπει wireless και εγώ ουσιαστικά να συνδέομαι στο AP.Ταβάνι τα 40€. Αν είναι δυνατόν να μην έχει καλώδιο για το ρεύμα (δλδ να μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα).Επίσης θα ήθελα να είναι password protected το δίκτυο που θα 'φτιάχνει' και να μην είναι κινεζιά τύπου turbo-x για ευνόητους λόγους.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Ιούνιος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Εγώ θα έλεγα αυτόΣτο ebay από Κίνα κατευθείαν το βρίσκεις περίπου 35-40 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιούνιος 27, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Θα πρότεινα αυτό:TL-WR710N - Welcome to TP-LINKTP-LINK TL-WR710N | Skroutz.grΔιπλές ethernet, λογική τιμή και στα ελληνικά καταστήματα και άμεσα παραδοτέο αν το βιάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις από ebay και στα συν η υποστήριξη από openwrt.http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr710n Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας.Μάλλον θα πάω στο 2ο καθαρά και μόνο για θέμα κόστους.Με εξυπηρετεί σαφώς και το πρώτο αλλά αφού κάνω τη δουλειά που θέλω με το φτηνό θα πάω εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.