fits79 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 Ενώ έχω συνδέσει και ενώσει κανονικά 2 κάρτες msi ati radeon 7790 με το καλώδιο crossfire και ενώ τις βλέπει το σύστημα σαν συνδεδεμένες σαν δυο γιατί δεν αποδίδουν σαν 2 κάρτες αλλά σαν μια?Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση το bios της μητρικής?To σύστημα έχει εγκατεστημένα τα windows 7 sp1 64bit greek.
Trexx Ιούνιος 26, 2014 #2 Ιούνιος 26, 2014 Δεν βλέπεις καμία διαφορά στα παιχνίδια; Η αυτή που βλέπεις δεν είναι απλά η διπλάσια; Έχουν βγει drivers για τα παιχνίδια που παιζεις που να υποστηρίζουν crossfire; Αν ναι, τους έχεις περάσει;Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις η απόδοση να διπλασιαστεί. Πλέον όντως υπάρχει καλό scaling αλλά στο Χ2 δεν φτάνει. Στην καλύτερη (ανάλογα με το παιχνίδι) βάλε ένα Χ1.7 με πιο ρεαλιστικό γενικά το Χ1.5
ElGreco Ιούνιος 27, 2014 #4 Ιούνιος 27, 2014 Ενώ έχω συνδέσει και ενώσει κανονικά 2 κάρτες msi ati radeon 7790 με το καλώδιο crossfire και ενώ τις βλέπει το σύστημα σαν συνδεδεμένες σαν δυο γιατί δεν αποδίδουν σαν 2 κάρτες αλλά σαν μια?Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση το bios της μητρικής?To σύστημα έχει εγκατεστημένα τα windows 7 sp1 64bit greek.Απο catalyst manager δες αν το crossfire ειναι enabled!Αν ειναι, τοτε τρεξε το unigine heaven benchmark (free) χωρις κ με crossfire κ δες τις διαφορες.
fits79 Ιούνιος 27, 2014 Author #5 Ιούνιος 27, 2014 Το pc μου το εφεραν σημερα και ΔΕΝ ηταν δικο μου και οπως καλα μαντεψατε το παιδι ΔΕΝ ειχε ενεργοποιησει την επιλογη crossfire στους catalyst drivers της καρτας γραφικων ασε που ειχε αρχαιους οδηγους περασμενους.Με το που του περασα τους ποιο νεους και ενεργοποιησα την επιλογη crossfire οντως ειδα διαφορα γιατι εκανα και ενα 3dmark test πριν και μετα και εβγαλε μια διαφορα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.Σε αυτα τα physics test εκει γονατιζε και πριν και μετα το crossfire γιατι ρε παιδια θελουν τοσο δυνατη καρτα γραφικων αυτα τα physics???Οριστε τα αποτελεσματα με το προγραμμα 3dmark 1.2.362 64bitΧωρις crossfire:Fire strike: 3562Cloud gate: 15539 Ice storm: 80540 Με crossfire:Fire strike: 5897Cloud gate: 20875Ice storm: 116064
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.