Jump to content

Msi amd 7790 oc 2 κάρτες μαζί crossfire

fits79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενώ έχω συνδέσει και ενώσει κανονικά 2 κάρτες msi ati radeon 7790 με το καλώδιο crossfire και ενώ τις βλέπει το σύστημα σαν συνδεδεμένες σαν δυο γιατί δεν αποδίδουν σαν 2 κάρτες αλλά σαν μια?

Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση το bios της μητρικής?

To σύστημα έχει εγκατεστημένα τα windows 7 sp1 64bit greek.

Δεν βλέπεις καμία διαφορά στα παιχνίδια; Η αυτή που βλέπεις δεν είναι απλά η διπλάσια; Έχουν βγει drivers για τα παιχνίδια που παιζεις που να υποστηρίζουν crossfire; Αν ναι, τους έχεις περάσει;

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις η απόδοση να διπλασιαστεί. Πλέον όντως υπάρχει καλό scaling αλλά στο Χ2 δεν φτάνει. Στην καλύτερη (ανάλογα με το παιχνίδι) βάλε ένα Χ1.7 με πιο ρεαλιστικό γενικά το Χ1.5

Ενώ έχω συνδέσει και ενώσει κανονικά 2 κάρτες msi ati radeon 7790 με το καλώδιο crossfire και ενώ τις βλέπει το σύστημα σαν συνδεδεμένες σαν δυο γιατί δεν αποδίδουν σαν 2 κάρτες αλλά σαν μια?

Μήπως θέλει και κάποια ρύθμιση το bios της μητρικής?

To σύστημα έχει εγκατεστημένα τα windows 7 sp1 64bit greek.

Απο catalyst manager δες αν το crossfire ειναι enabled!

Αν ειναι, τοτε τρεξε το unigine heaven benchmark (free) χωρις κ με crossfire κ δες τις διαφορες.

Το pc μου το εφεραν σημερα και ΔΕΝ ηταν δικο μου και οπως καλα μαντεψατε το παιδι ΔΕΝ ειχε ενεργοποιησει την επιλογη crossfire στους catalyst drivers της καρτας γραφικων ασε που ειχε αρχαιους οδηγους περασμενους.

Με το που του περασα τους ποιο νεους και ενεργοποιησα την επιλογη crossfire οντως ειδα διαφορα γιατι εκανα και ενα 3dmark test πριν και μετα και εβγαλε μια διαφορα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Σε αυτα τα physics test εκει γονατιζε και πριν και μετα το crossfire γιατι ρε παιδια θελουν τοσο δυνατη καρτα γραφικων αυτα τα physics???

Οριστε τα αποτελεσματα με το προγραμμα 3dmark 1.2.362 64bit

Χωρις crossfire:

Fire strike: 3562

Cloud gate: 15539

Ice storm: 80540

Με crossfire:

Fire strike: 5897

Cloud gate: 20875

Ice storm: 116064

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.