vbatsigr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 Λοιπον γεια σας.Εχω τη Sapphire r9 290 reference cooler και ηδη μεσα του καλοκαιριου η καρτα ψηνεται.. 55-60 C idle, 85-90 gaming (ok τοσο ειχα περιπου και χειμωνα στο gaming)Ξερω η καλυτερη λυση θα ηταν wstercooling αλλα καθως δε ψηνομαι να δωσω 200+ ευρω για ενα σοβαρο κιτ (επεξεργαστη εχω h60 - και εκει 45αρια idle βλεπω αλλα fx 8350 γαρ), λεω να το παω σε καποιο cooler για την καρτα. Καταρχην αξιζει σαν επιλογη ή μονοδρομος το νερο? Ειμαι μεταξυ τελος raijintek morpheus και accelero extreme iv. Και οι δυο γυρω στα 60 ευρω με τη διαφορα η raijintek θελει και 2 ανεμηστηρες 120mm που δε παρεχονται (εχω ομως 2 noctua να καθονται). Ποιο πολυ με τραβαει η raijintek αλλα θα περιμενα και αποψεις παρακαλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Εάν δεν σε ενοχλέί ο θόρυβος, δεν έχεις θέμα με την θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbatsigr Ιούνιος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Ο θόρυβος οχι δε με ενοχλει η αληθεια ειναι αλλα δεν ειναι καλυτερα να είναι πιο δροσερη απο το να ψηνεται στους 50 idle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Ο θόρυβος οχι δε με ενοχλει η αληθεια ειναι αλλα δεν ειναι καλυτερα να είναι πιο δροσερη απο το να ψηνεται στους 50 idle?Ποιος σου είπε ότι ψήνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.