Jump to content

win xp pro gr me sp2 ...activation???

sculper

Recommended Posts

sculper καλως ήρθες στο thelab, αν παρατήρησες οι ελληνικοί χαρακτήρες αποτελούν κανόνα για όλους. Οπότε διόρθωσε το post σου. Για το θέμα που ρωτάς, η ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου είναι πανευκολη διαδικασία, που ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Παιδια προφανως ο ανθρωπος θελει να αποφυγει την διαδικασια της ενεργοποιησης.Παντως δεν ξερω εγω τουλαχιστον κανενα για να αποφευκτει!!!

Το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι καπου στην registry.

• 2 weeks later...

Καλημέρα σας κύριοι !!!

Όπως βλέπετε είμαι κι εγώ καινούριος στο forum και πρέπει να ομολογήσω ότι το βρόσκω κατ' αρχάς πολύ ενημερωμένω, και κατα δεύτερον βρίσκω τα μέλη του (εσάς) πολύ cool τύπους :T:

Στο πρώτο αυτό μήνυμά μου λοιπόν εύχομαι καλά posts και κάνω την πρώτη μου ερώτηση :

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον @sculper . Θέλω να απενεργοποιήσω ή έστω να κα΄νω activate τα ΧΡ μου (που μόλις εχθές εγκατέστησα στο notebook μου μαζί με το SP2) αλλά φοβάμαι να τα κάνω μέσω internet γιατί τα πήρα απο έναν φίλο, και φοβάμαι μήπως αντιμετωπίσω πρόλημα μετά το activation που θα κάνω. Όπως καταλαβαίνετε μπορεί να έχουν ενεργοποιηθεί απο άλλους νωρίτερα γιατί μάλλον έχει δοθεί σε πολλού το συγκεκριμένο CD. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό ; Να απενεργοποιήσω αυτό το μήνυμα τέλος πάντων...:confused:

Μπορείς να δοκιμάσεις την ενεργοποίηση μέσω internet, υπάρχει μία πιθανότητα να σε αφήσει. Αν όχι, τους παίρνεις τηλέφωνο με τον κωδικό που θα σου βγάλει όταν επιλέξεις αυτόν τον τρόπο. Θα σου δώσουν νέο κωδικό και θα είσαι οκ.

α) δεν θα χρειαστεί να δώσεις προσωπικά στοιχεία

β) αν σε ρωτήσουν γιατί θες να τα ενεργοποιήσεις, πες τους ότι έκανες format.

Τελικά το έκανα μέσω τηλεφώνου φίλε μου . :)

Δεν σου ζητούν κανένα προσωπικό στοιχείο ;) και μίλησα με έναν αυτόματο τηλεφωνητή που με καθοδηγούσε σε όλη την διαδικασία. Ήταν εύκολο και δεν πονεσε καθόλου :cool: ...

Απ' ότι έμαθα αργότερα ρωτώντας σου το κάνουν πάντα μέσω τηλεφώνου, αρκεί ο κωδικός των Windows να μην έχει χρησιμοποιηθεί πολύ (όχι δηλ. να το πέρασε η μισή Ελλάδα στους υπολογιστές τους), να είναι σχετικά βατός.Δεν ξέρω βέβαια πόσο αυτό ισχύει, όπως δεν γνωρίζω πόσες φορές ακόμα έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό ή άν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο activation αριθμό και στα επόμενα format που τυχόν κάνω στους υπολογιστές μου. :(

Το γνωρίζει κανένας αυτό ??? ?????

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.