Jump to content

Βοήθεια για αγορα νέου pc

Stefanos13

Recommended Posts

Επειδη αναφερεις gaming και καθολου γραφιστικα κλπ προγραμματα, θα προτεινα εναν i5 και το κερδος απο i7 ριξτο στην καρτα γραφικων.

( τυχαια παραδειγματα: ) i5/780 > i7/770

Για μητρικη δεν ειναι αναγκη να ριξεις πολυ χρημα. Υπαρχουν ωραιοτατες Ζ97 μητρικες με τιμες απο 100€.

Το οτι δινεις ενα μεγαλο ποσο δεν πρεπει να σε κανει να πιστευεις οτι το μηχανημα θα τρεχει ολα τα games στο full για 5 χρονια. Δεν παιζει να γινει αυτο!

Επισης θα προτεινα μια all-in-one λυση υδροψυξης. Οι τιμες τους ξεκινανε απο ~50€. Προσωπικα δε μπορω να βλεπω μεσα στο κουτι μου εκεινα τα γομαρια τις αεροψυκτρες... (βλεπω τα διαφορα μοντελα που κυκλοφορουν και με πιανει γελιο... Σε λιγο θα βγαινουν εξω απο τα κουτια...)

Τελος, ειτε τωρα ειτε αργοτερα, βαλε στο προγραμμα μια οθονη. Αμαρτια ειναι να στησεις νεο και δυνατο συστημα και να παιζεις με 19αρα οθονη... Μια 24αρα, ειτε IPS/60Hz ειτε TN/144Hz, για να απολαμβανεις τα παιχνιδια σου.

Αυτα. Καλες αγορες.

Kαι εγω προτινω ι5 , ο ι7 δεν θα σου χρειαστεί.

Για οθονη θα επελεγα dell 2412 λογο 16:10

Για all in one w/c εχω αναμοικτα συναισθηματα, (μερικοι τελευταία ειχαν διαρροες,και απο προσωπικη εμπειρία παλιότερα κατέληξα αεροψυξη )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.