Μπουρμπουλας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2014 Καλημέρα.Ως ποιά απόσταση είναι αποδοτικά τα powerlines?Θέλω να μεταφέρω ίντερνετ απο τον τρίτο όροφο σε διαμέρισμα σε αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που παίρνει ρεύμα από τον πίνακα επάνω στο διαμέρισμα σε απόσταση είναι περίπου σε ευθεία γραμμή περίπου 15 μέτρα αλλά τα καλώδια ας πούμε ότι διπλασιάζεται στα 30 μέτρα.Τα powerlines που βλέπω λένε ότι μπορούν να μεταφέρουν ως και 300 μέτρα απόσταση.Αληθεύει αυτό στην πράξη η λένε ότι θέλουν?Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Αναλογα το μοντελο. Στα 30μ ολα ειναι ικανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπουρμπουλας Ιούνιος 26, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Αναλογα το μοντελο. Στα 30μ ολα ειναι ικανα.Το μοντέλο είναι αυτό TP-Link Powerline Wireless N Kit (TL-WPA4220) - Powerlines - plaisio.grΕίναι σίγουρο αυτό?Μιλάς εκ πείρας?Γιατί θα το παραγγείλω και δεν θέλω να πετάξω τα χρηματά μου,Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Στην σελιδα του κατασκευαστη αναφερει 300μ TL-WPA4220 - Welcome to TP-LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπουρμπουλας Ιούνιος 26, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Στην σελιδα του κατασκευαστη αναφερει 300μ TL-WPA4220 - Welcome to TP-LINK Το ξέρω,αλλά κάποιος μου είπε ότι δεν θα κάνει δουλειά και ότι η απόσταση είναι μεγάλη για αυτό που το θέλω και τώρα έχω αμφιβολίες. Για αυτό θέλω γνώμες από ανθρώπους που τα έχουν και τα δουλεύουν. Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπουρμπουλας Ιούνιος 26, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Το ξέρω,αλλά κάποιος μου είπε ότι δεν θα κάνει δουλειά και ότι η απόσταση είναι μεγάλη για αυτό που το θέλω και τώρα έχω αμφιβολίες.Για αυτό θέλω γνώμες από ανθρώπους που τα έχουν και τα δουλεύουν. Σε ευχαριστώ. Τελικά πήρα σήμερα ενός συναδέλφου ένα σέτ Linksys Pls400 και τα τοποθέτησα. Το ένα στην μπρίζα επάνω στον 3ο όροφο και το άλλο στην αποθήκη επάνω σε πολύμπριζο. Σας πληροφορώ ότι παίζουν άψογα και utube και τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από εκεί σας γράφω τώρα..... Τζάμπα ακύρωσα την παραγγελία......:angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.