Jump to content

RAM

johnjohn7

Recommended Posts

Η μητρική έχει 4 slots. Μπορείς να βάλεις και 2x4 για να έχεις dual channel. 16gb αν χρειαστείς ποτέ, θα μπορείς να βάλεις άλλα 2x4. To λέω γιατί πολύ δύσκολα θα χρειαστείς 16gb, εκτός αν κάνεις βαριά χρήση με προγράμματα επεξεργασίας.

Καλά, μην το λες ότι δύσκολα θα χρειαστεί 16. Ειδικά αν παίζει games όπως το πάνε πλέον ή αν σκοπεύει να το κρατήσει πολύ. Τώρα το dual channel κτλ διαφορά δεν έχει ούτε καν σε gaming benchmark πόσο μάλλον σε real life καταστάσεις.

Αν τα χρειαστεί, έχει χώρο. Τώρα για το dual, δεν θα διαφωνήσω, απλά δεν ξέρω τί χρήση κάνει ο TS. Είναι κάποιες (όχι πολλές) εφαρμογές που ωφελούνται αρκετά. Στις καθημερινές εργασίες καμία διαφορά. Απλά, το θέμα με τα δύο dimmάκια έχει και άλλη λογική. Αν τυχόν χαλάσει το ένα dimm, μέχρι να γίνει η αλλαγή να υπάρχει το δεύτερο για να λειτουργεί το σύστημα. Διασπορά της ζημιάς, δηλαδή.

Εχω ιδια μητρικη- επεξεργαστη (σχεδον χαχα h87+ non k) και εχω βαλει 1χ 8Gb kingston hyperx πανω και σκοπευω να βαλω και 2η.

Θα σου προτεινα 1 γιατι ισως θελήσεις και να βαλεις και 2η (αν σου χρειαστεί μελλοντικά ας εχει και 2 ελεύθερες θυρες) και γιατι αν χαλασει η μια απο τις 2 αντε να βρεις ποια ειναι :p (οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα μιλαω εκ πειρας-> λιγοτερα εξαρτηματα=λιγοτερες πιθανότητες για σφαλματα).

Περι dual channel , 21424141 mhz μνημης κλπ ειναι κουραφεξαλα, δε κερδίζεις κατι irl.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.