Mitsos_The_Great Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 Καλησπέρα. Το απόγευμα όπως καθόμουν μπροστά στην οθόνη του Pc παρατήρησα ένα μικρό έντομο να είναι μέσα στο εσωτερικό της οθόνης και να ... κάνει βόλτες. Δεν ξέρω πως διάολο μπήκε εκεί μέσα, ξέρω όμως ότι είναι νεκρό αφού έκανα την βλακεία και πίεσα το πάνελ στη μεριά που ήταν με αποτέλεσμα να μείνει εκεί και να φαίνεται ενοχλητικό (βλ. εικόνες μέσα στον κέρσορα). Μπορώ να κάνω κάτι να φύγει η θα το βλέπω μπροστά μου για πάντα; :flag:
Mitsos_The_Great Ιούνιος 24, 2014 Author #2 Ιούνιος 24, 2014 Καλησπέρα. Το απόγευμα όπως καθόμουν μπροστά στην οθόνη του Pc παρατήρησα ένα μικρό έντομο να είναι μέσα στο εσωτερικό της οθόνης και να ... κάνει βόλτες. Δεν ξέρω πως διάολο μπήκε εκεί μέσα, ξέρω όμως ότι είναι νεκρό αφού έκανα την βλακεία και πίεσα το πάνελ στη μεριά που ήταν με αποτέλεσμα να μείνει εκεί και να φαίνεται ενοχλητικό (βλ. εικόνες μέσα στον κέρσορα). Μπορώ να κάνω κάτι να φύγει η θα το βλέπω μπροστά μου για πάντα; :flag: Η οθόνη μου είναι η LG IPS225V 21.5".
Mitsos_The_Great Ιούνιος 24, 2014 Author #4 Ιούνιος 24, 2014 Πως φεύγει αυτός ο <<ιός>> είναι το θέμα...
aggelopas Ιούνιος 25, 2014 #5 Ιούνιος 25, 2014 Δες αυτο μεχρι να παθεις επιληψια [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VaTTjJncONI]How To Remove A Stuck Pixel - YouTube[/ame]ή διαφορετικα το μο(νι)τορι θελει ανοιγμα.
Mitsos_The_Great Ιούνιος 25, 2014 Author #7 Ιούνιος 25, 2014 Είναι σχετικά εύκολο το χειρουργείο ή ενδέχεται να προκληθεί ζημιά;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.