Stolis.stolis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο tablet. την ώρα που το ανοίγω σταματάει στο logo android να σημειώσω ότι σήμερα έπεσε στο χέρια μου και δεν ξέρω τι να κάνω.ξέρει κανένας τον συνδυασμό κουμπιών που πρέπει να πατήσω για να μπω στο μενού και αν κάποιος γνωρίζει ποιο rom να περάσω?? ευχαριστήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 πήγαινε το πίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis.stolis Ιούνιος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου άλλα θα προτιμούσα να το έφτιαχνα μιας και μου το έδωσαν χωρίς χρήματα και tablet δεν έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis.stolis Ιούνιος 24, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 μετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι και το protab2xxl είναι το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis.stolis Ιούνιος 24, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 Συνηθως με πατημενο το power button και καποιο απο τα volume μπαινουν στο recovery τουλαχιστον να το κανεις reset ισως παιξει ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis.stolis Ιούνιος 25, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 Ευχαριστήσω πολύ μετά από ψάξιμο κατάφερα και βρήκα αυτό Directory listing for downloads.pointofview-online.com/downloads/Tablets/10%20Inch%20Tablets/TAB-PROTAB2XXL/και με τα βήματα που λέει κατόρθωσα και το σενιαρα το μόνο για να το δει το pc ότι έχεις συνδέσει θέλει ( με πατημένα home + power πατάς μια το reset ,συνεχίζεις και κρατάς πατημένο το home και 5 γρήγορες στο power).:dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.