Jump to content

Χτησιμο Η/Υ

tolaros96

Recommended Posts

θα βαλεις εναν ι5 αντι για ι7 (γιατι δεν τον χρειαζεσαι ) και θα βαλεις εναν 120αρι samsung ssd.

Για καρτα γραφ κοιτα μια 280χ

Εχεις δικιο για τον i5 αλλα αφου οι απαιτησεις αυξανονται δν σκοπευω να κανω αναβαθμισεις γιαυτο θελω να παρω i7 ουτως ή αλλως εγω o/c δεν κανω μωρε.. Για την καρτα γραφικων πιστευω η nvidia ειναι καλυτερη εκτος αν εχεις να μου προτεινεις καμια πολυ καλυτερη γυρω στα 300 ευρω.. Ο ssd ισα ισα να περασω τα windows τον θελω οχι για κατι παραπανω. Σε ευχαριστω για τη γνωμη σου παντως.

Εχεις δικιο για τον i5 αλλα αφου οι απαιτησεις αυξανονται δν σκοπευω να κανω αναβαθμισεις γιαυτο θελω να παρω i7 ουτως ή αλλως εγω o/c δεν κανω μωρε.. Για την καρτα γραφικων πιστευω η nvidia ειναι καλυτερη εκτος αν εχεις να μου προτεινεις καμια πολυ καλυτερη γυρω στα 300 ευρω.. Ο ssd ισα ισα να περασω τα windows τον θελω οχι για κατι παραπανω. Σε ευχαριστω για τη γνωμη σου παντως.

Η 770 ειναι καλητερη απο την 280χ οντως. εκτος αν παρεις καμια σουπερ ντουπερ ουπερ oc edition που θα βγαλει προβλημα οπως κανα αρκετες εκδοσεις της 280χ.για 770 δεν εχει ακουστει τιποτα εκτος εξερετικων περιπτωσεων.δωσε κατι παραπανω και παρε 770 αλλης εταιριας αν μπορεις για να εχει 3 χρονια εγγυηση,η παλιτ δινει 2.

Μα δε θα κερδισεις κατι με τον ι7, οταν ερθει η ωρα που θα πεις θα κανω αναβαθμιση ο ι7 θα ειναι "αργος". (τα 4 παραπανω threads δε θα σε σωσουν-εκτος αν δουλευεις κατι που να τα χρειαζεται)

Ο 30αρης ssd δε φτανει για τιποτα (εχω 60αρι στο λαπτοπ). Παρε 120αρι(τουλαχιστον) samsung 840(ειναι οι ποιο απροβληματιστοι) για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. ;)

Για nvidia δεν εχω καποιο σχολιο, παρόμοιες καρτες ειναι (επιδοσεις) , η ατι ειναι ποιο συμφερουσα στην τιμη + οτι εχει 3 γιγα μνημης που με τα τελευταια παιχνιδια (watchdogs, wolfenstein) φαίνεται οτι χρειάζεται αρκετα η μνημη. Γιαυτό κιόλας σου πρότεινα 280Χ με 3 γιγα.

Τι περιφερειακά θα βαλεις πανω ?

Μα δε θα κερδισεις κατι με τον ι7, οταν ερθει η ωρα που θα πεις θα κανω αναβαθμιση ο ι7 θα ειναι "αργος". (τα 4 παραπανω threads δε θα σε σωσουν-εκτος αν δουλευεις κατι που να τα χρειαζεται)

Ο 30αρης ssd δε φτανει για τιποτα (εχω 60αρι στο λαπτοπ). Παρε 120αρι(τουλαχιστον) samsung 840(ειναι οι ποιο απροβληματιστοι) για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο. ;)

Για nvidia δεν εχω καποιο σχολιο, παρόμοιες καρτες ειναι (επιδοσεις) , η ατι ειναι ποιο συμφερουσα στην τιμη + οτι εχει 3 γιγα μνημης που με τα τελευταια παιχνιδια (watchdogs, wolfenstein) φαίνεται οτι χρειάζεται αρκετα η μνημη. Γιαυτό κιόλας σου πρότεινα 280Χ με 3 γιγα.

Τι περιφερειακά θα βαλεις πανω ?

Οθονη Philips 223V5LSB 21.5" Led Full HD και 5Ms Στην Καλύτερη Τιμή στην Ελλάδα. | COSMODATA

ποντικι MOUSE HP X3500 WIRELESS H4K65AA | COSMODATA

πληκτρολογιο KEYBOARD LOGITECH WRLS K270 920-003744 | COSMODATA

Ποντικι και πληκτρολογιο ειπα να παρω κατι φθηνο γιατι το χρημα καταλαβαινεις ειναι περιορισμενο.. Θα ηθελα να μου προτεινεις ποιον ανεμιστηρα να επαιρνα απο τους δυο αυτον CoolerMaster SickleFlow 120 2000 RPM Red LED | Skroutz.gr ή αυτον CoolerMaster BC 120 Red LED | Skroutz.gr ποιος πιστευεις οτι θα πηγαινει ποιο πολυ με το κουτι?? αν εχεις να μου προτεινεις κατι ριξτο.

2000rpm θα κανουν λιγο θορυβο εκτος αν τους ελεγχεις απο καποιο προγραμμα οπως speedfan (νομιζω παντως οι sickleflow ειναι καλοι)

Περιμενε να ακουσεις και καποια αλλη γνωμη ή ριξε μια ματια σε αλλα θέματα που εχουν ανοιχθεί

2000rpm θα κανουν λιγο θορυβο εκτος αν τους ελεγχεις απο καποιο προγραμμα οπως speedfan (νομιζω παντως οι sickleflow ειναι καλοι)

Περιμενε να ακουσεις και καποια αλλη γνωμη ή ριξε μια ματια σε αλλα θέματα που εχουν ανοιχθεί

και κατι αλλο. στο τροφοδοτικο θα εχω καποιο προβλημα??

Η97 στη mb, το 87 είναι το προηγούμενο δεν υπάρχει λόγος. Εξάλλου αν θελήσεις κάποτε να βάλεις την επόμενη γενιά CPU με το 97 θα γίνεται στο 87 όχι.

Οπως τα λενε οι συναδελφοι. i5 προτιμησε αντι για i7. Εκτος αν υπαρχει λογος σοβαρος (δουλεια με προγραμματα που θελουν περισσοτερα threads). Διαφορετικα ειναι πεταμενα λεφτα.

Η 770 ειναι καλη αλλα εχει λιγη μνημη. Προτιμησε την 280Χ. Θα κρατησει περισσοτερο στο χρονο.

SSD απο 120GB κ πανω. Τα 60GB δε φτανουν. Με λειτουργικο, page file και καποια προγραμματα γεμιζει. Για παιχνιδια δεν το αναφερω καν.

Κ τελος...γιατι Η87? Γιατι οχι Ζ87/Ζ97?

....

Σας ευχαριστω :D

Μπορείς να μας πείς τί χρήση κάνεις; Μητρική δεν έχει νόημα να πας σε Η87 με το ίδιο κόστος. Δες αυτήν MOTHERBOARD :: Asus Socket 1150 H97-Plus GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

και αυτήν MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1150 GA-H97-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr. Αλλά μπορεί να μη σου χρειάζεται ένας 4790, αν δεν τρέχεις προγράμματα που χρησιμοποιούν Hyper Threading.

Τροφοδοτικό, αν μπορείς να ανέβεις λίγο δες αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38008&cat=17⊂=165&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined. Το CX750 δεν είναι πολύ καλή επιλογή. Δες και αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38956&cat=17⊂=165&pmanuf=0&sort=undefined&step=6

Μπορείς να μας πείς τί χρήση κάνεις; Μητρική δεν έχει νόημα να πας σε Η87 με το ίδιο κόστος. Δες αυτήν MOTHERBOARD :: Asus Socket 1150 H97-Plus GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

και αυτήν MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1150 GA-H97-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr. Αλλά μπορεί να μη σου χρειάζεται ένας 4790, αν δεν τρέχεις προγράμματα που χρησιμοποιούν Hyper Threading.

Τροφοδοτικό, αν μπορείς να ανέβεις λίγο δες αυτό PSU :: Antec Power Supply 650W ATX 24 pin TruePower Classic TP-650C Active-PFC Retail - Visionstudio.gr. Το CX750 δεν είναι πολύ καλή επιλογή. Δες και αυτό PSU :: XFX Power Supply 650W ATX 24 pin XTR Edition 650W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Η χρηση ειναι gaming και που και που επεξεργασια video.. η συγκεκριμενη motherboard http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39329&cat=3⊂=385&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 πως τη βρισκετε??

Η χρηση ειναι gaming και που και που επεξεργασια video.. η συγκεκριμενη motherboard MOTHERBOARD :: MSI Socket 1150 H97 GAMING 3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr πως τη βρισκετε??

Σε συμφέρει καλύτερα ο 4690 ή ο 4590 (ελάχιστα πιό αργός). Η μητρική καλή είναι. 3 χρόνια εγγύηση και έχει από όλα όσα έχουν οι άλλες, εκτός από sata-express που έχει μόνο η Gigabyte.

Τροφοδοτικό, αν μπορείς να ανέβεις λίγο δες αυτό PSU :: Antec Power Supply 650W ATX 24 pin TruePower Classic TP-650C Active-PFC Retail - Visionstudio.gr. Το CX750 δεν είναι πολύ καλή επιλογή. Δες και αυτό PSU :: XFX Power Supply 650W ATX 24 pin XTR Edition 650W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Καλο αυτο το τροφοδοτικο σε σχεση με το corsair? PSU :: XFX Power Supply 750W ATX 24 pin Core Edition PRO750W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Καλο αυτο το τροφοδοτικο σε σχεση με το corsair? PSU :: XFX Power Supply 750W ATX 24 pin Core Edition PRO750W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

Σε σχέση με το Corsair CX750, ναι είναι καλύτερο. Σε σχέση με τα άλλα που σου πρότεινα, δεν νομίζω, απλά είναι bronze και είναι φθηνότερο, εξού και η καλύτερη τιμή. Αν θέλεις σώνει και καλά XFX (σεβαστό) δες το XTR που σου πρότεινα. Είναι πιό καινούργιο, golden και modular. Τα watts σου φτάνουν.

Αφού θα κόψεις (και σωστά) τον i7, με αυτά τα λεφτά πήγαινε σε 120αρη ssd αλλά και ένα σοβαρό κουτί. Δεν είναι κουτί για τέτοιο σύστημα αυτό που κοιτάς.

Αυτο πως το κοβετε?? CASE :: AeroCool Mechatron Windowed Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

Η97 στη mb, το 87 είναι το προηγούμενο δεν υπάρχει λόγος. Εξάλλου αν θελήσεις κάποτε να βάλεις την επόμενη γενιά CPU με το 97 θα γίνεται στο 87 όχι.

ωπ! θα υποστηριζουν broadwell? επιβεβαιωμενο??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.