AkioUs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2014 Ειναι το πρωτο τοπικ που κανω.Θα ηθελα λιγη βοηθεια με το θεμα της υδροψυξης.Εχω ψαξει αρκετα το ολο θεμα και για καιρο αλλα θελω μια γνωμη ακομα... Θελω να αγορασω ενα συστημα υδροψυξης με αντοχη και καλες δυνατοτητες θερμοκρασιων σε υψηλο φορτο εργασιας, για CPU i5-2500k (1155 socket), GPU Nvidia GTX 680(Εαν καποιος ξερει τη διαφορα αναμεσα σε complete cool system kai backplate θα ηθελα να ξερω) και Ram x4 με 200 ευρω περιπου.Εαν γινεται να μου πειτε καταστηματα στα οποια μπορω να βρω τα εξαρτηματα η γενικα με καλης ποιοτητας εξαρτηματα εαν δεν εχετε καποια προταση εντος Αθηνας κατα προτιμηση.(Εαν ειναι δυνατο να μου στειλετε καταστηματα σε p.m.)Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούνιος 23, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Ένα μικρό πακετάκι με μόνο τα αναγκαία που χρειάζονται για την υδρόψυξη: EK-Supremacy - Nickel EK-FC680 GTX DCII – Nickel EK-FC680 GTX DCII Backplate - Black EK-RAM Monarch X4 - Nickel CSQ EK-RAM Monarch Module - Black (4pcs) EK-D5 Vario (12V DC Pump) EK-CoolStream RAD XTX (360) EK-Multioption RES X2 - 150 Basic TUBE PrimoChill PrimoFlex™ Advanced LRT™ 12,7 / 9,5mm - Crystal Clear RETAIL 3m EK-CSQ Fitting 10/13mm G1/4 – Nickel (12pcs) + για (2 backup) EK-Ekoolant UV BLUE or GREEN or RED (premix 1000mL) Το κοστούμι θα σου βγεί κρατήσου.......στα : 586,30 € + μεταφορικά Όλα είναι απ' την ekwb με βάση αυτά που ζητάς και όπως ανάφερα με τα απολήτως απαραίτητα. Δυστυχώς θα πρέπει να προβείς σε ριζικές αλλαγές αν θες να βάλεις υδρόψυξη ντε και καλά σε όλο το hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yog-sothoth Ιούνιος 23, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Ειναι το πρωτο τοπικ που κανω.Θα ηθελα λιγη βοηθεια με το θεμα της υδροψυξης.Εχω ψαξει αρκετα το ολο θεμα και για καιρο αλλα θελω μια γνωμη ακομα... Θελω να αγορασω ενα συστημα υδροψυξης με αντοχη και καλες δυνατοτητες θερμοκρασιων σε υψηλο φορτο εργασιας, για CPU i5-2500k (1155 socket), GPU Nvidia GTX 680(Εαν καποιος ξερει τη διαφορα αναμεσα σε complete cool system kai backplate θα ηθελα να ξερω) και Ram x4 με 200 ευρω περιπου.Εαν γινεται να μου πειτε καταστηματα στα οποια μπορω να βρω τα εξαρτηματα η γενικα με καλης ποιοτητας εξαρτηματα εαν δεν εχετε καποια προταση εντος Αθηνας κατα προτιμηση.(Εαν ειναι δυνατο να μου στειλετε καταστηματα σε p.m.)Ευχαριστω200 ευρω που λες δεν κανεις τιποτα. Παρε μια ετοιμη λυση για επεξεργαστη γυρω στα 100-120 ευρω (Corsair H100i, Corsair H105, Coolermaster 280L κλπ). Αν θες να βαλεις νερο σε ολα αυτα που ειπες θα σε παει πανω απο 350 ευρω χαλαρα! Μην σου πω για επεξεργαστη μονο ενα καλο custom συστημα θα σε παει 300 ευρω+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Ιούνιος 23, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Ότι λέει ο Yog. Επίσης έχε υπ όψιν σου οτι υδρόψυκτη ram= κατά βάση πεταμένα λεφτά και δεν νομίζω να έχεις για πέταμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούνιος 23, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα πλέον.Μίλα με τον @Κοπρίτη και κείτα στο Aquatuning - Der Wasserkühlung VollsortimenterΩραία πράγματα έχει και η ΕΚ φυσικά. 200 ευρώ ειναι πολύ λίγα για να φτιάξεις custom υδρόψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkioUs Ιούνιος 24, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 Δηλαδη δεν μπορω να βρω στην ελλαδα καταστηματα ???Βαση του aquatunning υπολογισα και τα 200 χωρις ραμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούνιος 24, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 Υπάρχει το eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής μπορεί να σου φέρει και οτιδοιποτε θες απο aquatuning και EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkioUs Ιούνιος 25, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 Κοιταξα το site eworld, εβαλα κυριως τα πραγματα που προτεινε ο kazaboy με αποτελεσμα : eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής χωρις backplate υγρο και σωληνες. Η τιμη της αντλιας μου φαινεται καπως εξωφρενικη, μπορει καποιος να συμπληρωσει τα παραλειπομενα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιούνιος 25, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 και το e-shop.gr φέρνει κάποια υδρόψυκτα partsπάντως το πιο σημαντικό όπως είπανε οι προλαλήσαντες είναι cpu + gpu, τώρα ram, mosfets, hdd και τα άλλα δεν έχουν ουσιαστικό πρακτικό όφελος να τα ψύξεις (για αυτό άλλωστε αρκούνται σε παθητική ψύξη)καλύτερα δλδ δώσε τα λεφτά σε ένα καλό ψυγείο + fans, παρά σε blocks για ram κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Ιούνιος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2014 Δεν βλέπω το λόγω που βάζεις και Ek-Res x3 250 Reservoir αλλά και το Ek-D5 Vario X-Res. Αν εξαιρέσεις το Reservoir X3 250 με τα χρήματα που θα κερδίσεις θα πάρεις σωλήνες και υγρά και θα σου μείνουν αρκετά για σουβλάκια . Δες και αυτό το ενδεχόμενο,μην σπαταλάς τζάμπα χρήμα. Απ' την άλλη αν θες μεγάλο reservoir, το κρατάς και πέρνεις μία Swiftech MCP 655 (~100,00€ περίπου) και σου μένουν πάλι 30,00€ για σωλήνες και υγρά και κάτι ψιλά για παγωτό :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Ιούνιος 28, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2014 στα ~250€ μπορεις να παιξεις με all-in-one υδροψυξη για επεξεργαστη και καρτα γραφικων:Ενδεικτικα:Για επεξεργαστη Corsair Hydro H105Για καρτα γραφικων NZXT Kraken X40[ame=http://www.amazon.co.uk/NZXT-G10-GPU-Adapter-Kraken/dp/B00ITTFO8M/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1403949794&sr=1-2&keywords=kraken+g10]NZXT Kraken G10[/ame]Τωρα για RAM... οπως σου ειπαν και παραπανω δεν υπαρχει λογος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.