tsompanos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2004 Μπορώ να κάνω εγκατάσταση ενός προγράμματος το οποίο είναι χωρισμένο σε 2-3-4 cd. Έκανα εικόνες των cd με το alcohol 120% (version 1.9.2.1705). Φόρτωσα το πρώτο cd το οποίο ξεκινάει και την εγκατάσταση. Τελειώνει το πρώτο cd και ζητάει το 2ο cd φορτώνω το 2 cd στο εικονικό cd και πατάω οκ (ότι μπήκε το 2ο cd στο drive) αλλά δεν το δέχεται. Μπορεί να γίνει με αυτήν την διαδικασία εγκατάσταση ή θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση από τα κανονικα cd και αφού τα κάνω και εικόνες να τα φορτώνο από εκεί? Μήπως έκανα κάτι λάθος εγώ? Αν έκανα εγώ λάθος περιγράψτε την σωστή διαδικασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Νοέμβριος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Ακριβώς ότι έκανες το έχω κάνει και γώ πάμπολλες φορές και πάντα δουλεύει... Τώρα τι να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duff Νοέμβριος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 γιατι δεν δοκιμαζεις το daemon tools? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Νοέμβριος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 και δεν το δοκιμάζω?? Τι έχω να χάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.