Snips Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2014 Νάτα μας... Πριν λίγο η οθόνη μου έσβησε μόνη της. Η οθόνη μόνο. Το On/off led παραμένει αναμένο. Ανοίγω, δείχνει αμυδρά για 1-2'' (ελάχιστο brightness) το λογότυπο της, ξανασβήνει. Ανάβω, σβήνω πάλι, τα ίδια. Αποσυνδέω από PC, τα ίδια. Αλλάζω καλώδιο τροφοδοσίας, τα ίδια. Καπούτεν; Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά νωρίς το απόγευμα είχε πέσει ο γενικός απο τσάφ σε άλλη συσκεύή του σπιτιού. EDIT: Επειδή δεν νύσταζα.....είπα να το ψάξω λίγο. Βρήκα κάτι guides για χαλασμένους πυκνωτες κτλ. https://www.ifixit.com/Guide/Repairing+an+LCD+Display+with+failed+capacitors/4131 Την άνοιξα, και βρήκα τρεις φουσκωμένους όπως εδώ http://ww2.justanswer.com/uploads/doin12volt/2012-02-25_173527_badcapacitors.jpg Φταίνε αυτοί λογικά; Αν την πάω σε tv μάστορα και μου τους αλλάξει θα γίνει δουλειά;
nikchris Ιούνιος 22, 2014 #2 Ιούνιος 22, 2014 Kατα 99% αυτοι φταινε, και η αλλαγη τους ειναι πανευκολη.Σε οποιονδηποτε ηλεκτρολογο της γειτονιας και να πας, θα στη κανει την δουλεια./freak mode onΤο "long live the...." δεν το χρησιμοποιουμε για καποιον/κατι που μολις.... πεθανε αλλα δηλωνει ευφημισμο και θαυμασμο
wrong method Ιούνιος 22, 2014 #3 Ιούνιος 22, 2014 κάποιος εδώ μέσα είχε φτιάξει μια samsung αν θυμάμαι καλά,στην δική σου περίπτωση,είναι απείρως φτηνότερο να βρεις κάποιον να σου αλλάξει τους πυκνωτές από την αγορά καινούργιαςτπτ να μην γίνει στην τελική,το προσπάθησες και δεν σου βγήκε
AnimaTronic Ιούνιος 22, 2014 #4 Ιούνιος 22, 2014 [MENTION=1143]Snips[/MENTION] το ειχα παθει κι εγω με μια LG. Απο τη στιγμη που την ανοιξες και ειδες οτι εχει σκασμενους πυκνωτες, βρες ενα μαστορα να στους αλλαξει και λογικα θα εισαι κομπλε!
Snips Ιούνιος 22, 2014 Author #5 Ιούνιος 22, 2014 Το "long live the...." δεν το χρησιμοποιουμε για καποιον/κατι που μολις.... πεθανε αλλα δηλωνει ευφημισμο και θαυμασμο Φίλε μου, τέτοια οθόνη την θαυμάζεις. Ακόμα και μετά από περίπου 8 χρόνια, για μένα είναι Ελισάβετ... Στο θέμα μας. Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ελπίζω Τρίτη να αναστηθεί, αν δεν φταίει τελικώς κάτι άλλο.
deninho Ιούνιος 22, 2014 #6 Ιούνιος 22, 2014 Ο [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] είχε αλλάξει τους πυκνωτές, και είχε κάνει θέμα στο "από το εργαστήρι" Ωραία οθόνη πάντως. Πέρα από το οικονομικό, αν σώζεται αξίζει τον κόπο
cyberdyne Ιούνιος 22, 2014 #7 Ιούνιος 22, 2014 To ίδιο έπαθε η samsung μου 2232BW. Τρείς σκασμένοι πυκνωτές. Κόστος επισκευής 5 ευρώ... μου την έφτιαξε ξαδερφάκι μου ηλεκτρονικός, αλλά επειδή είδα την διαδικασία μπορώ να πώ ότι ανετότατα την επισκεύαζα και μόνος μου. Πανεύκολη επισκευή!
Snips Ιούνιος 22, 2014 Author #8 Ιούνιος 22, 2014 Ο [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] είχε αλλάξει τους πυκνωτές, και είχε κάνει θέμα στο "από το εργαστήρι" Ωραία οθόνη πάντως. Πέρα από το οικονομικό, αν σώζεται αξίζει τον κόποNαι ρε συ. Αυτό έψαχνα εξ αρχής, κάτι θυμόμουν αλλά δεν πήγε το μυαλό μου ότι ήταν στο εργαστήρι. Πάντως δεν το επιχειρώ ο ίδιος.Α. Δεν έχω κολλητήρι.Β. Δεν έχω υπομονή σε λεπτο-δουλειές. Τον μάστορα τον "κατευθύνω" εγώ για το τι πυκνωτές θέλω; Εννοώ ότι παίζει να το πω να βάλει καλύτερους; Ή να ίδιων χαρακτηριστικών;
cyberdyne Ιούνιος 22, 2014 #9 Ιούνιος 22, 2014 Σε έναν οποιοδήποτε ηλεκτρονικό (επισκευές πάσης φύσης). Πυκνωτές ίδιων ή ελαφρά μεγαλύτερων χαρακτηριστικών σε χωρητικότητα και θερμοκρασία. Επισημαίνω πως το κόστος των πυκνωτών είναι ελάχιστο! Άντε να δώσεις στον μάστορα το πολύ 20 ευρω για εργασία και πυκνωτές, παραπάνω είναι κλέψιμο κατ εμέ.
qbiefox Ιούνιος 22, 2014 #10 Ιούνιος 22, 2014 [MENTION=1143]Snips[/MENTION] αυτός είναι ο οδηγός που είχα κάνει για την αλλαγή πυκνωτών. Αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου, διάβασε και τα ποστ, καθώς έχει γίνει αρκετή συζήτηση με άτομα που δεν ήξεραν να χειρίζονται κολλητήρι, οπότε έχουν δωθεί link για οδηγούς κλπ. http://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/epidiorthwsi-mias-samsung-tft-othonis-107393.html Εμένα και στις 2 οθόνες που ανέστησα, δεν άναβε το backlight. Δηλαδή, αν φώτιζες την οθόνη με φακό, μπορούσες να δεις ότι έδειχνε κανονικά. Κοίτα αν συμβαίνει και στην δικιά σου το ίδιο. Πάντως από τη στιγμή που βρήκες φουσκωμένους πυκνωτές, κατα πάσα πιθανότητα αυτό φταίνει, και αφού η αλλαγή τους είναι τόσο φτηνή αξίζει σίγουρα η προσπάθεια. Να προτείνω και κάτι άλλο? Αν αποφασίσεις ότι εσύ δεν θα τα καταφέρεις να τους αλλάξεις, αντί να πας και να δώσεις 20 ευρώ σε ηλεκτρονικό για δουλειά 5 λεπτών, κέρνα σουβλάκια κάποιον συμφορουμίτη μας που κατέχει το κολλητήρι για να στους αλλάξει αυτός. Προσωπικά έχω αναστήσει μητρική συμφορουμίτη, και δεν είναι κάτι δύσκολο για κάποιον που ξέρει. Θας πας εσύ να αγοράσεις τους πυκνωτές και κανονίζετε να βρεθείτε για την αλλαγή
Arxagelos Ιούνιος 25, 2014 #12 Ιούνιος 25, 2014 Das εισαι fail man, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο τεχνικός θα έπαιρνε 20€ στην καλύτερη περίπτωση για 20 λεπτά δουλειας, εγώ αυτά τα λεφτά τα βγάζω στο 8ωρο και πόσοι άλλοι εκει έξω, αν είσαι εσύ τόσο large και τα θεωρείς λίγα μεγιά σου με χαρά σου, αν επίσης δεν ασχολείσαι με "μερεμέτια" και πας για big money jobs καλά κανεις, αλλά μη προσπαθεις να μας αποδείξεις οτι αυτό είναι και το σωστό. Κανείς δεν μίλησε για τζαμπατζίδες και να γίνει εργασία χωρίς πληρωμή. Επίσης θα μπορούσε όμορφα να ζητήσει κάτι παραπάνω απο τον πελάτη για περαιτέρω έλεγχο αν ήθελε. Το θέμα είναι οτι δεν ήθελε γιατί πληγώθηκε το ego του που κάποιος άλλος έκανε διάγνωση. Anyway snips τα εργαλεία τα έχω απο την δική μου επισκευή στην LG, άμα θες βρισκόμαστε και στα δανείζω να κάνεις την δουλεία σου. Θα στο έκανα εγω αλλά δεν έχω χρόνο.
Snips Ιούνιος 25, 2014 Author #13 Ιούνιος 25, 2014 [MENTION=3978]Arxagelos[/MENTION]Ευχαριστώ για την προσφορά.Άυριο θα την πάρω στην δουλειά να μου τα αλλάξει κάποιος στην μηχανοργάνωση όπου έχουν κολλητήρια κλπ. Αν χαλάσει λόγω φόρτου εργασίας όμως, θα σου πω.Να αναφέρω και κάτι που το είχα γράψει πάλι στο φόρουμ καιρό πριν αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Από κάποια στιγμή και μετά΄, στην οθόνη μένανε "κολλημένα" διάφορα στοιχεία από τα γραφικά παιχνιδιών πχ, στο ασπρόμαυρο τους βέβαια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα κουτάκια από τα skills του LOL, η τα πλαίσια από τα κουτάκια που περιέχουν τα άρματα στο WOT, στο garage. Δηλαδή μετά το game, και ίσως και για μέρες, σέρφαρες, δούλευες στο photoshop, έγραφες στο word και στο κάτω μέρος της οθόνης υπήρχαν αδρά τα πλαίσια από τα παραπάνω αντικείμενα στο απρόμαυρο, σαν αρνητικά ένα πράμα. Ήταν προάγγελος της βλάβη ή μιλάμε για άλλη κατάσταση;
Nick74 Ιούνιος 25, 2014 #14 Ιούνιος 25, 2014 θα εχει πολυ γελιο παντως ο τεχνικος να ειχε δικιο και να εχει εναλασομενη συνηστωσα (τστστσ πωπω ορολογια που εχουν οι υδραυλικοι των κολλητηριων) γι αυτο να εσκασε τους πυκνωτες... αληθεια, θα πηγαινες σε ενα γιατρο και να του ελεγες: ανοιξε εδω ρε μαστορα και βαλε δυο ραφες στο στομαχι γιατι εχω ελκος, πριν μιση ωρα εκανα μονος τη διαγνωση :rofl: α και που σαι, επειδη τωρα βιαζομαι αυριο τ απογευμα θα περασω να μου βγαλεις και δυο πετρες απο τη χολη, τη διαγνωση την εκανε ο αστρολογος μου :banging:
Snips Ιούνιος 25, 2014 Author #15 Ιούνιος 25, 2014 Bρήκα φώτο για το πρόβλημα που παρουσιάζει σχετικά με τα "αρνητικά". http://imgur.com/a/RIYffΑΝ προσέξετε στις κάτω "πρασινες" φωτογραφίες, έχουv "μείνει" τα icons από την taskbar...και η taskbar λίγο. Η φώτο από αυτό το thread. http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19497269.aspx--------------------------------------------Ο 3ος που δεν διαβάζει τίποτα. Η ζέστη;Στους 10 κερδίζω κάτι; Αν είναι να το επισπεύσουμε το πράμα ρε παιδιά.Αν δεν σε κάλυψαν αυτά που περιγράφω, αν επίσης το παράδειγμα με το ποδήλατο , το οποίο είναι 100% πανομοιότυπο, γίνεται δύσκολα κατανοητό από το κοινό, να απαντήσω και για ιατρικό θέμα.Πριν έξι μήνες, πόνος στο περίνεο, προστάτη κτλ. Αργά το βράδυ. Αύπνος. Το πρωί νοσοκομείο. Ουρολόγος. Εξετάσεις. Καλλιέργειες. Πάρε αντιβίωση και αναλγητικά. Έτσι απλά. Όχι, εγώ θέλω double check γιατί ΠΟΝΑΩ. Έξω σε ιδιώτη το απόγευμα. Υπέρηχος μπλα μπλα μπλα. Συνέβει αυτό, συμβάινει εκείνο, θα κάνεις αυτό, δεν θα κάνεις αυτό. Βράδυ λέω να τσεκάρω ανάλογες περιπτώσεις στο internet. ΤΙ περίεργο και κατακριτέο έ;Βρίσκω Ελληνικό φόρουμ για την προστατίτιδα. Γράφομαι, ρωτάω, διαβάζω, παίρνω γνώμες ΟΧΙ απο ιατρούς αλλά από ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ για το τι μπορεί να συμβαίνει, πόσο κρατάει, περνάει, τι θεραπεία παίρνουν αυτοί κτλ. Μέσα στις προτεινόμενες θεραπείες είναι και μαλάξεις του αδένα. Από δω από κει, έρχεται μετά από δύο μέρες νέο ραντεβού με τον ουρολόγο (οπότε έχει βγει και η καλλιέργεια σπέρματος και PSA). Του αναφέρω ΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν μαλάξεις, τις οποίες ΔΕΝ μου είχε αναφέρει στο πρώτο ραντεβού. Απάντηση: "Διάβασες για τον βλάκα στο internet (μου τον αναφέρει ονομαστικά) που λέει για τις μαλάξεις και κλέβει τον κόσμο ε; Λοιπόν, άκου": (και μου εξηγεί για 15 λεπτά, μέ κόσμο να περιμένει έξω, τα (+), τα (-) της μεθόδου, την πιθανή εφαρμογή της στην δικιά μου περίπτωση και έτσι και γιουβέτσι.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, παρότι του το έπαιξα λοιπόν ενημερωμένος, smartass, γύφτος, troll, δεν με έστειλε στον τύπο που διαφημίζει σε όλο το internet την μέθοδο του. Με κέρδισε-κράτησε εξηγώντας μου όμορφα και απλά, το πως ακριβώς έχουν-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ να πράγματα/δυσλειτουργία/βλάβη. Και μου έδωσε και δικαίωμα επιλογής.Άλλος; Έχει τρομερή ζέστη ρε σεις έξω. Λυπηθείτε με δλδ.
cyberdyne Ιούνιος 25, 2014 #16 Ιούνιος 25, 2014 Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν! Μιλάμε για μια ζημιά που το κόστος της -σε εμένα- με τους τριπλάσιους πυκνωτές απ' οτι θέλαμε -πηραμε καβαντζα-, στοίχισε 3,15€!!! :whistle2: Δηλαδή τι θέλει ο τύπος, να του πάμε την οθόνη μονταρισμένη, να την ξεβιδώσει (10€), να την ανοίξει (10€), να κάνει διάγνωση (40€), να αλλάξει πυκνωτές (2€+10€) και να την ξανακλείσει (+10€), και να πάει το παληκάρι να την πάρει και να του πεί ο "μάστορας" "Φίλε από 82€ στην αφήνω ένα πενηντάρικο γιατί δείχνεις καλό παιδί".... Και σαφώς υπάρχουν δουλείες που πληρώνονται παραπάνω από ότι πρέπει και δουλειές που δεν πληρώνονται... Αλλά εφόσον το παληκάρι γράφει αλήθεια για αυτό που παίχτηκε, ε ο "μάστορας" απλά είναι κοπριά. :fight: Όχι ρε φίλε, φτιάχτην μόνος σου, φτάνει πια η εκμετάλα! Προτιμώ να την σπάσω προσπαθώντας παρά να με πιάσουν τον ποπό...
Nick74 Ιούνιος 25, 2014 #17 Ιούνιος 25, 2014 Αν δεν σε κάλυψαν αυτά που περιγράφω, αν επίσης το παράδειγμα με το ποδήλατο , το οποίο είναι 100% πανομοιότυπο, γίνεται δύσκολα κατανοητό από το κοινό, να απαντήσω και για ιατρικό θέμα.....Κοιτα, το παραδειγμα με το ποδηλατο ηταν αθλια αποτυχημενο γιατι απλουστατα μιλας για κατι που μπορει να το διαγνωσει κι ενα παιδι νηπιαγωγιου.Τωρα σχετικα με τους πυκνωτες σου, δεν ξερω τι ρολο βαραει ο ανθρωπος, αλλα οσον αφορα την συγκεκριμενη αντιμετωπιση στη συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω πως φερθηκε πολυ σωστα.Αν ειχες την ελαχιστη γνωση ηλεκτρονικων θα γελαγες με το ποστ σου, κι ετσι για πλακα αν θες μπες στο hlektronika.gr και ανοιξε το ιδιο θεμα να δεις τι θα σου πουν κι οι υπολοιποι συναδελφοι.Σιγουρα θα βρεθει καποιος ασχετος (η σχετικος) της αρπαχτης και θα σου παρει ενα 20ρικο ακολουθοντας τις "εντολες σου" αλλα ενας σοβαρος επαγγελματιας δεν το κανει...Υπαρχει παντα η πιθανοτητα οι πυκνωτες να σκασαν απλα λογο παλαιοτητας (οι ηλεκτρολυτικοι ειναι σχετικα ευπαθη εξαρτηματα και το κανουν αυτο μετα απο μερικα χρονια), ομως οταν εχεις 4 σκασμενους το πιθανοτερο ειναι να υπαρχουν καποια αιτια τα οποια δεν μπορω να στα εξηγησω με την ιδια ευκολια οπως θα περιεγραφε ο ποδηλατας τη σκασμενη σαμπρελα η ο υδραυλικος τον τρυπιο σωληνα.Απο κει και περα, αν θες να το ρισκαρεις πολυ απλα ειτε παιρνεις ενα κολλητηρι και 4 πυκνωτες και τους αλλαζεις μονος σου, ειτε βρισκεις κανεναν που να ξερει απλα να κολλαει και στους αλλαζει, και φυσικα εχεις ολη την ευθυνη αν κι οι καινουργιοι γινουν πυροτεχνημα επειδη η "διαγνωση σου" εστιαζοταν στο αποτελεσμα μιας βλαβης και οχι στα αιτια.Αυτα φυσικα ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμενος να καθεται να τα λεει στον καθε εξυπνακια που μπαινει στο μαγαζι του εχοντας την προσωπικη του διαγνωση, και πολυ λογικα ηταν ειρωνικος, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ, διαφορετικα δεν ειναι επαγγελματιας.θες επισκευη στην τυχη? μην ψαχνεις ηλεκτρονικο λοιπον, ζητα απο καποιον που εχει ενα κολλητηρι να σε εξυπηρετησει, κι εχεις καποιες πιθανοτητες να ειναι οκ.Αν θες ομως εγγυημενη επισκευη σε ηλεκτρονικο, φυσικα και θα κανει διαγνωση.
Snips Ιούλιος 9, 2014 Author #18 Ιούλιος 9, 2014 το προβλημα δεν ειναι οτι βιάστηκε η λογική...Απο μια πλευρα ειναι υπεροχα σουρεαλιστικο το οτι εξισωθηκε μια ολόκληρη επιστήμη με τους ποδηλατάδες και ο έλεγχος μιας πολυπλοκης πλακέτας που θες από εξειδικευμενες γνώσεις χιλιάδων σελίδων μέχρι μικροσκόπιο και πανάκριβο εξοπλισμό, με σκασμένες σαμπρέλες... και ...μπρατσακια Το πρόβλημα είναι η απαξίωση των επαγγελματιων που αποτελούν (αποτελούσαν μαλλον) τη μεσαία τάξη που είναι και η ραχοκοκαλιά μιας υγιούς οικονομίας, όπου οι γράφοντας προφανώς δείχνουν να λατρεύουν ένα αφρικανικό μοντέλο οικονομίας δύο τάξεων, των πάμπλουτων και των παμφτωχων (και καλά να ανήκουν στην πρώτη τάξη)Τι εννοείς; Να σε ρωτήσω έτσι κάτι. Εγώ και εσύ ξέρουμε να κάνουμε format και εγκατάσταση λειτουργικού. Η θεία μου, δεν ξέρει. Μόλις το κάνω θα μας πει η όχι επιστήμονες; Και ας μην έχω χαρτί πληροφορικής ή τεχνικού Η/Υ. Να σε ρωτήσω τώρα κάτι άλλο. Πόσο καιρό της δίνεις της θειας μου να γίνει και αυτή επιστήμονας και να κάνει φορματ και Os installation αν αρχίσει να βλέπει καθημερινά ανάλογες σελίδες στο νετ; Οπότε τα περι σουρεαλισμού και εξισώσεων δεν κολλάνε. Παράείναι υποκειμενικό το τι θεωρεί κάποιος "επιστήμη". Κάποτε καζανάκια ξεβούλωνε μόνο ο υδραυλικός. Ασφάλεια σου άλλαζε μόνο ο ηλεκτρολόγος, το ποδήλατο στο έβαφε μόνο ο ποδηλατάς. Τώρα τι να κάνουμε. Αυτό το μπουρ΄δελο το internet είναι εδώ και το να μπαίνεις να ρωτάς πως γίνεται αυτό, γιατί να γίνει έτσι κτλ, είναι καθημερινότητα. Κάποτε διαβάζαμε μόνο το Pixel και το Computer Για Όλους, και ξαφνικά ανέβηκε το δίκτυο και δεν τα είχαμε ανάγκη. Όσοι συνεχίζαν να βγάζουν περιοδικά σε έντυπη μορφή, χάσαν. Οσοι προσαρμόστηκαν γρήγορα, κερδίσανε. Κάποτε, dremel, σέγες, κτλ αγοράζανε μόνο οι επαγγελματίες. Τώρα πας σε ένα Leroy, σε ένα Praktiker, βρίσκεις και έναν step by step οδηγό και γίνεσαι Κοπρίτης, είτε για το χόμπυ σου, είτε για να βγάλεις λεφτά, είτε για να γλυτώσεις λεφτά. Όλοι με τον τρόπο μας βιώνουμε μια κάποια "δυσχέρεια" στο να ξοδεύουμε λεφτά αυτά τα χρόνια. Εγώ έχω ακόμα Q6600, και κάποιοι ήδη αλλάξαν σε 9 το τρίτο ψηφίο του αριθμού 4770 της υπογραφής τους.Δεν ξέρω, αλλά δεν νοιώθω τύψεις που επέλεξα να συμβουλευτώ 10 τύπους από εδώ μέσα και από διάφορα guides, ώστε να επισκευάσω κάτι με το λιγότερο δυνατό κόστος.Για την ιστορία και για να μην το τραβάμε πολύ το αστείο τελικά, η οθόνη επισκευάστηκε. Αλλάχτηκαν 4 πυκνωτές+ένας που δεν τον είχα προσέξει και ένα χαζοκαλωδιάκι προληπτικά(δεν έφταιγε αυτό), ΑΦΟΥ με ενημέρωσε τηλεφωνικά, κάποιος άλλος επαγγελματίας που είχε ανάγκη το μεροκάματο. Φίλος την πήγε στο μαγαζί, εγώ συννενοήθηκα τηλεφωνικά μαζί του για το όλο ιστορικό, επειδή έλλειπα σε ολιγοήμερες διακοπάς! Μάλιστα ο "κακός" επαγγελματίας επειδή κατάλαβε ότι κάτι (λέμε τώρα) ήξερα, μου είπε ότι αν είχα ένα κολλητηρι το έκανα και μόνος μου! Α και που να σας τα λέω..Δέχτηκε να μου κολλήσει και το USB καλώδιο του mouse που σκονίζεται στο υπόγειο. Κάτι μου λέει ότι οτιδήποτε ηλεκτρονικό χαλάσει απο τώρα και στο εξής, επειδή δεν με βλέπω να παίρνω κολλητήρια κτλ, σε αυτόν θα καταλήγω. Ποιος είναι τελικά ο προσαρμοσμένος επαγγελματίας που κέρδισε;La fin!
Arxagelos Ιούλιος 10, 2014 #20 Ιούλιος 10, 2014 Nick74 μείνε εσύ στην θεωρία της επιστημονικής διάγνωσης και άσε τον Snips στην πράξη να χαίρεται την οθόνη του. :hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.