Jump to content

Vampire Bloodlines

knight_77

Recommended Posts

Το ψαχνω σαν τον μ@λακα αλλα ακόμα δεν το βρηκα.

Το περιμένω πως και πως. Απο τα ρεβιους που διαβασα καταλαβαίνω οτι θα γουσταρω πολυ.

Καιρος ηταν να παιξουμε κ ενα παιχνιδι της προκοπης στα pc μας,ατμοσφαιρικοτατο,τρομερα γραφικα,γενικως απιστευτο,αν και παρα πολυ βαρυ για την καρτα γραφικων.

Οτι καλυτερο εχω παιξει το τελευταιο καιρο.

τι κάρτα θέλει ?

και μοιάζει με κανένα άλλο παιχνίδι που ξερουμε π.χ Legacy of kain defiance

Aυτό που λέτε δεν έχω ιδέα τι είναι αλλά ακούγεται ωραίο

Αρχική απάντηση από kagelar34

τι κάρτα θέλει ?

και μοιάζει με κανένα άλλο παιχνίδι που ξερουμε π.χ Legacy of kain defiance

το defiance δεν ειναι rpg , ειναι action/adventure ...

Βασικα παιζει και με low end καρτα αλλα το θεμα ειναι τι βλεπεις....

Recommendened μνημη θεωρειται 512 αλλα ψιλοσερνεται με αυτη,το 1gb πλεον δεν το γλυτωνουμε.

Καμια σχεση με το kain,εχεις εναν βρυκολακα μελος μιας clan και περιφερεσαι στους δρομους της new york,μιλας με διαφορα ατομα που σε κατατοπιζουν για τη συνεχεια,φυσικα εχει και μαχες πρωτου και τριτου προσωπου.

Οτι και να σας πω ειναι λιγο,αν δεν το δειτε οι ιδιοι τα λογια ειναι περιττα,μου θυμισε και λιγο σκηνικα ταινιας underworld.

Παιδια το παιχνιδι ειναι πολυ μπροστα!!! Χρησιμοποιει την μηχανη γραφικων τπυ Half Life 2

αλλα δεν ειναι τοσο πολυ ψαγμενη η εφαρμογη της με αποτελεσμα να ειναι πιο αργο απο το

HL2.Ειδικα στους εξωτερικους χωρους σε εμενα με X800 XT στα 560/1200 , 4 GHz cpu και

1 GB ram πιανει απο 29 εως 45 fps...Το καλο ειναι οτι δεν κινεισαι και πολυ εξω.Απο κει και

περα εχει και αλλα bugs που κανουν πολλους να περιμενουν το patch.Ξεπερνοντας ομως τα

προβληματα αυτα τοτε βλεπουμε ενα παιχνιδι που δε το προσπερναμε με τιποτα!!! Σε μια

αποστολη σε ενα ξενοδοχειο ειχα χεστει πανω μου απο το φοβο.Τι Doom 3 και @@ριες!!!

Αν δε το δειτε δε μπορειτε να καταλαβετε.Κατι σαν το shining του Stephen King.Γενικα

η βια ειναι διαχυτη και αν το ξεκινησει κανεις που του αρεσουν και τα rpg δε θα το σταματησει

με τιποτα!!! Τουλαχιστο εγω εχω κολλησει ασχημα!!!

Δειτε και μια φωτο απ το club των vampir να δειτε λιγο τα γραφικα,εννοειται πως μεσα κυκλοφορουν μονο αιθεριες υπαρξεις :D

post-1278-1416071368,4642_thumb.jpg

Να και μια απ αυτες,προσεχτε λικνισμα το κορμι της εντελως φυσικο,μιλαμε για τελειοτητα.

post-1278-1416071368,4984_thumb.jpg

Kατάλαβα μόνο εγώ δεν το έχω :( ....

Τεσπα θα λιώσω στο Jdoom μεχρι να το βρώ...

Ειναι πολυ καλο!!

Εχει σχεδον γραφικα HALF-LIFE αλλα παιζει πιο αργα απ'οτι μου παιζει το Half-life.

Οπως ανεφερε ενας πιο πανω υπαρχει μια πιστα σε ενα ξενοδοχειο πολυ χεσιμο!!

Ειναι 3 cd αρα θα ειναι μεγαλουτσικο.

Το μονο σπαστικο ειναι τα loadings καθε στιγμη που μπαινεις σε καποιο μαγαζι η σπιτι!!

Κατα τα αλλα ειναι πολυ διασκεδαστικο και αξιζει τα λεφτα του.

Οποιος εχει παιξει το 1 πρωτο παιχνιδι της σειρας το Redemption σιγουρα θα του αρεσει.

Δεν ειναι καθαρο RPG εχει στοιχεια action-adventure αλλα και stealth!!

Αυτα.... αντε καλα games!!!!

Bye

Να παρατησρησω ορισμενα πραγματα για να βοηθησω οποιον χρειαστει μιας και εριξα

πολυ ψαξιμο για το παιχνιδι στο νετ.

1ον Υπαρχει ενα bug το οποιο κανει το πληκτρολογιο να "laggαρει" και να μην εχει αμεση

αποκριση.Για να το διορθωσετε βαλτε το αρχειο vampires.exe να τρεχει σε compatibility

mode για windows 98.

2ον Για το χαμηλο framerate σε ορισμενους χωρους δε μπορειτε να κανετε τιποτα δυστυχως.

Ελπιζω με το patch να το διορθωσουν.Θα παρατηρησετε ομως (ειδικα οσοι εχουν καλες

καρτες γραφικων) οτι ειτε σε μικρη ειτε σε μεγαλη αναλυση το framerate δε θα αλλαζει!!!

Οποτε εκμεταλευθειτε το και παιξτε σε μεγαλη αναλυση να το φχαριστηθειτε! :p

3ον Μην κολλατε σε χαρακτηρες NPC ή σε πορτες που ανοιγοκλεινουν γιατι ειναι πιθανο να

μεινετε εκει...Οι ρουτινες αναγνωρισης του collision δεν ειναι και απο τις καλυτερες...

μμμμ αυτα προς το παρον...Αν μου ρθει κατι αλλο θα το προσθεσω. :)

Σαν game ειναι τελειο αλλα γεματο bugs το ρημαδι......τα rpg elements ομως σκιζουν.

Παντως αν ειναι εστω σαν το Masquarade που ειχα παιξει

τοτε θα ειναι πολυ κολλημα!.

Αντε να δουμε μπας μεχρι τοτε που θα το παρω θα εχει βγει και το patch...

Αρχική απάντηση από unstoppable

superLOL

"Just so you guys know, wierdly enough, the programmers put a console command for controlling the size of the breasts in the game. If you type "money 2" into the console, you can double the breasts in the game...."

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=4643596&page=&view=&sb=&o=&fpart=2&vc=1

Καλό και αυτό και αμά βάλω ας πούμε money 10 πόσο μεγάλα θα βγούν??

EDIT τώρα είδα και τη σελίδα που αναφέρεις και τις φοτος που έχει.ΦΟΒΕΡΗ φάση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.