bilya Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2014 παιδιά καλησπέρα έχω ψηθεί απίστευτα να ξεκινήσω το μοντάρισμα στο κουτί μου ....έχω δύο ερωτήσεις πρώτον από e-bay(κίνα) είναι καλά? και δεύτερον υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί τι μέγεθος είναι το σωστό για κάθε καλώδιο(πχ καλώδια ανεμιστήρα και λοιπά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.TeRaS Ιούνιος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Έχεις δει το thread της karmen1983? και επίσης Sleeving Tutorial - EVGA Forums Sleeving Tutorial http://www.wikihow.com/Sleeve-Computer-Cables Heatshrink-Less MDPC Sleeving [updated 2/12/2012] Γνώμη μου για τα κινέζικα είναι πως δεν χάλασε ο κόσμος εάν πάρεις ένα κομμάτι από eBay και ένα από ένα κατάστημα, και να δεις της διαφορές μπροστά σου οι φωτογραφίες που βάζουν στο eBay πολλές φόρες δεν ανταποκρίνονται στη πραγματική όψη του προϊόντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Θα με τρελάνετε σήμερα.Ολόκληρο 20σελιδο υπάρχει στο φόρουμ ωρέhttp://www.thelab.gr/apo-to-ergastiri/na-sleeve-kaneis-i-na-mi-sleeve-112430.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Εδώ είσαι φιλαράκι: "Να sleeve κανείς ή να μη sleeve;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Ιούνιος 20, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 οκ οκ ευχαριστω ξεκινάω διάβασμα κατι τελευταίο επειδή θέλω να βάζω κάποια κομμάτια του κουτιού να το κάνω με ένα οποιοδήποτε σπρέι ή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Μεταλλικά ή πλαστικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Ιούνιος 20, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Και τα δυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 20, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Ποιο κουτί έχεις το 430 της υπογραφής ή κανένα πιο ακριβό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya Ιούνιος 20, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Το 430 εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 20, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Αγρίεψε λίγο τις επιφάνειες με τη πίσω μεριά απο ένα σφουγγάρι κουζίνας και βάψε τις. (αφού τις καθαρίσεις μετά εννοείται)Για πιο καλό αποτέλεσμα μπορείς να βάλεις και αστάρι (καλό είναι να είναι τις ίδιας μάρκας με αυτή του χρώματος). Βέβαια σε ένα κουτί που κάνει 45-50 ευρώ εσύ θα αποφασίσεις μέχρι πόσα θα δώσεις σε χρώματα.και αν το κάνεις και πρώτη φορά, καλό είναι να κάνεις κάπου αλλού πρώτα τα πειράματα. Γιατί και θα σου τρέξει αν δε προσέξεις σε κάποια σημεία και δε θα βγει ίσως και αυτό που έχει στο μυαλό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.