Mitsos_The_Great Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2014 Καλησπέρα. Έστειλα ένα δέμα με αντικαταβολή (Γενική ταχυδρομική) και παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή. Έδωσα για κατάθεση λογαριασμό Εθνικής τράπεζας και μου είπαν 3-4 εργάσιμες. Να ανησυχώ που δεν μπήκαν τα χρήματα ακόμα στον λογαριασμό μου 4η μέρα σήμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Εμενα μου κανουν συνηθως 5-6 εργασιμες. Παρε τους ενα τηλεφωνο και ρωτησε τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Ιούνιος 19, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Μου είπαν κατά 99% αύριο... Πιστεύω να ισχυεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 19, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Μην αγχωνεσαι. πχ Η ACS θελει 10 μερες να στα βαλει. Κ γω αυριο περιμενω να τα βαλουν απο αντικαταβολη που παραδοθηκε πριν 2 βδομαδες σχεδον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.