Jump to content

Τρύπημα mobo

notios_n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να ρωτήσω πώς και που μπορώ να τρυπήσω τη mobo μου για να βάλω μπλόκ

η mobo είναι gigabyte και απ΄όσο είδα δεν έχει σημάδια για να κάνω τρύπες μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Ευχαριστώ!!!!!

Μηηηηηηηηηηη....κανεις τρυπες πουθενα.......θα την χαλασεις.....!Αφου δεν εσει τρυπες για μπλοκ......παιρνει μπλοκ με κλιπς(κουμπωτα)......αλλιως παρε καινουρια μητρικη......:p

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα φίλε... η μητρική αποτελείται από διάφορα στρώματα τα οποία κρύβουν επαφές, ακόμα και αν στο μάτι το πάνω και το κάτω μέρος της πλακέτας είναι "καθαρό" , ουσιαστικά περνάνε επαφές.

Κάπου 7 στρώματα σε μια μητρική περίπου. Μπορείς να βάλει και ειδική κόλλα. Νομίζω η Antec έχει θερμοαγώγιμη κόλλα ή η coolermaster.

Eπειδη σκεφτομαι σοβαρα την υδροψυξη και ειμαι νεοπας στο χωρο του οβερκλοκινγκ:o η Κ8Ν-Ε ντελουξ πως τα παιρνει τα μπλοκια ρε παιδες? Επισης μπορει κανεις να προτεινει καμια αντλια αθορυβη?φχαριστω

Αρχική απάντηση από tsihlini

παρε την nf7-s παλια και καλη!!

Tι ειπες τωρα????? Ατοπον.....:p

η K8N E-deluxe ειναι για 754 ενω η nf7-s ειναι για socket A....

Διευκρινισις Εχω την K8N-E deluxe και θελω να βάλω υδροψυξη.Μου χουν βγει τα ματια ρε σεις να μαθαίνω:woot::D

Αρχική απάντηση από karakokas

Διευκρινισις Εχω την K8N-E deluxe και θελω να βάλω υδροψυξη.Μου χουν βγει τα ματια ρε σεις να μαθαίνω:woot::D

??????????

Σου απαντησε ο endu....η μητρικη σου εχει 2 τρυπες κ παιρνει ανετα νερακι.....!

Αντε,στειλε πμ στον 11 για μπλοκ....ακομα καθεσαι???? :p

Να σου δόσω το τρυπάνι μου?

Εγώ θα κάθομε σε μια άκρη και θα τραβάω την όλη επιχήριση με κάμερα...

:rofl: :rofl: :rofl:

lol φίλε ξέχασε το τρύπημα. Έτσι την είχα πάθει κι εγώ παλιά όταν είχα παρει μια MSI (nforce2) δεν ειχε τρύπες και την πούλησα :)

Καλύτερα πάρε κάποια άλλη (σου συνιστώ abit).

Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap

lol φίλε ξέχασε το τρύπημα. Έτσι την είχα πάθει κι εγώ παλιά όταν είχα παρει μια MSI (nforce2) δεν ειχε τρύπες και την πούλησα :)

Καλύτερα πάρε κάποια άλλη (σου συνιστώ abit).

Και εγώ για αυτό το λόγο την πούλισα την MSI...

Δεν μπορούσαν να βάλουν 4 τρυπύλες???

Παρε οποια μητρικη θεωρεις καλυτερο για αυτο που θες να κανεις και εχει τρυπες!!!!

Τρυπες σε μομπο???

Παρε τρυπανι και αλλαξε της τα φωτα...

Βεβαια μετα μην περιμενεις να δουλεψει:p :P :p :P :p

Αλλα τουλαχιστον θα μπορεις να βαλεις το μπλοκ χεχεχεχε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.