fanisk Νοέμβριος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma φανη.......εισαι λιγο αψητος ακομα............και απο οτι θυμαμαι οι δικοι σου ειναι και επιφυλακτικοι τι ωρες κυκλοφορεις κλπ.......θυμησου τι μου ελεγες παλιοτερα για την ομονοια που ειχες παει βολτα.........ειναι αγριος ο κοσμος εξω μαν.............προσεχε μην εισαι αφελης και την πατησεις........εγω παντως εαν ημουνα θα ειχα χωθει οπου μπορουσα.....και ας ετρωγα και καμια αδεσποτη.....το ψευτονταηλικι 10πανω σε 1 δεν μ αρεσει καθολου........ Γιωργη βασικα ειναι επιφυλακτικοι για περιοχες οπως Ομονοια πχ...αλλα κ εγω μονο μερα παω για Στουρναρα...Τωρα οκ παω οπου θελω(ευτυχως εγιναν λιγοτερο επιφυλακτικοι..), καλα στο Περιστερι το εχω μαθει ολο...Καλα Ομονοια εγω τη σιχαινομαι μακρια κ αγαπημενοι..μονο για Στουρναρα παω για ψωνια..Το αν θα χωθεις σε τετοια κατασταση ειναι υποκειμενικο πιστευω...οσο να'ναι ειναι λιγο περιεργο να μπεις ξερω γω, κ να παθεις κ τπτ σοβαρο με κανα λοσταρι κ να μεινεις αναπηρος η στον τοπο..Ουτε εμενα μου αρεσουν τετοια νταηλικια..Τι να πει κανεις...αλητεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 24, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Απ'οτι είδα στο TOP SECRET αυτός που έφαγε ξύλο ήταν ένας φανατικός ΑΕΚτζις που έσπαγε αμάξια πιο κάτω... Δεν είμαι σίγουρος.. Το ξύλο το έριχναν μέλοι του FunClub του παο... Ενα μπαχαλο έγινε θα δούμε απόψε στα νέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 24, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Κρίμα κρίμα!!!!!Τέτοια θα ακούμε κάθε μέρα,το θέμα είναι να μην ακούσουμε τα ίδια για κανα γνωστό μας,γιατί εγώ θα βουτίξω καλάσνικοφ και θα τους καθαρίσω όλους(μιλάω για πολύ κοντινό πρόσωπο) Το ίδιο δεν θα κάνατε όλοι σας????? Και ας ήταν ο άλλος ,Κουφοντίνας αυτοπροσώπος.............. Μακάρι το παλικάρι να γίνει καλά και αυτοι οι κάφροι να το βρουν μπροστά τους αυτό!!!!! :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Νοέμβριος 24, 2004 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Ποτέ δεν ξέρουμε γιατί 10-15 άτομα βαράνε έναν.... Μπορεί αυτός ο ένας να το αξίζει το ξύλο...Αν για παράδειγμα ο από κάτω πήραξε την αδερφή ή την γκόμενα ενός από τους από πάνω ή αν κάποιος από τους από πάνω έφαγε ξύλο από την παρέα του από κάτω... Αν δε έσπαγε και ρίμαζε αυτοκίνητα τότε... Δεν πιστεύω ότι είχανε άδικο...Τώρα αν περπατάς στον δρόμο και στην πέσουνε για πλάκα 10-15 όζιδες και σου σπάσουνε τα μούτρα για πλάκα... Τί να πω... Στην Θεσσαλονίκη ακόμα δεν "παίζουμε" τέτοια παιχνίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Νοέμβριος 24, 2004 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Το ποιό πιθανό είναι να έκανε μ@λ@κία ο τύπος που τις έφαγε, αν και μερικές φορές όλο και κάποια παρέα θα μαστουρώσει άσχημα και θα ξεσπάσει στον πρώτο άνθρωπο που θα της μπει στο μάτι. Η μόνη λύση είναι ο καθένας να φυλάγεται όσο μπορεί, να μην δίνει δικαιώματα και να μην κάνει μαγκιές εκεί που δεν τον παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 24, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Giannakis [Σήμερα, στις 19:22] ....να μην δίνει δικαιώματα και να μην κάνει μαγκιές εκεί που δεν τον παίρνει. Σωστός αλλά και πάλι και ας έφταιγε για παράδειγμα ο αδερφός σου που τις έφαγε,εσύ θα το άφηνες να περάσει έτσι????? Δεν ξέρω για σας εγώ πάντος θα τους "σκότωνα"(όχι και κυριολεκτικά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 24, 2004 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Δεν ξέρω ακούσατε τπτ στην τηλεόραση γι'αυτό το συμβάν????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Νοέμβριος 24, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Μπα... μονο αυτο ειδα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=582804&lngDtrID=246 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 24, 2004 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 τραυματισμός ενός 36χρονου φιλάθλουΈλεος;Από την Αστυνομία δεν έγιναν προσαγωγές και μέχρι αργά το βράδυ αστυνομικοί της άμεσης δράσης ερευνούσαν την ευρύτερη περιοχή και προσπαθούσαν να εντοπίσουν νεαρούς που μοιάζουν με αυτούς που περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και τους ανέφεραν ως πρωταίτιους των επεισοδίων..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 24, 2004 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Από την Αστυνομία δεν έγιναν προσαγωγές και μέχρι αργά το βράδυ αστυνομικοί της άμεσης δράσης ερευνούσαν την ευρύτερη περιοχή και προσπαθούσαν να εντοπίσουν νεαρούς που μοιάζουν με αυτούς που περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και τους ανέφεραν ως πρωταίτιους των επεισοδίων ’ντε πάλι...ναγίνω για λίγο συνήγορος του διαβόλου (ή απλά να δούμε τα πράγματα απο άλλη οπτική) ?και αναρωτιέμαι ? μηπως οι μπατσοι δεν έχουν οικογένεια ?? μήπως έχουμε πόλεμο και οι δικοί τους πρέπει σώνει και ντέ να τους περιμένουν σακατεμένους στο σπίτι ?? μήπως αν κάνουν να επέμβουν σε αμέτρητες περιπτώσεις τήρησησ της τάξης δεν πέφτουν σε ''αγανακτισμένους πολίτες'' οι οποίοι τους απειλούν με θεούς και δαίμονες (και μερικοι κερατάδες πραγματοποιούν τις απειλές τους επειδή η ποδιά που φίλησαν παρήταν κατουρημένη) γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν ΟΤΙ τους αρέσει ?? μήπως εδώ και πολύ καιρό με νόμο πρακτικά τους εχουν απαγορεύσει να χρησιμοποιούν το οπλο τους ?? μήπως όταν τελικά το κάνουν (αφου φτασουν στο αμήν ή στο ''ή τον τρώω ή με τρώει'') δεν τους κυνηγούσαν τα δικαστήρια και οι αποτάξεις για το υπόλοιπο της ζωής τους ?? μήπως μερικοί δεν πλήρωσαν με τη ζωή τους αυτή την επιλογή ?? και ξανααναρωτιέμαι: το μαγαζί μου ΔΕΝ το φυλάει κανένας μπάτσος. Τα μαγαζάκια των φτωχούληδων (γήπεδα) γιατί να τα φυλάνε ??? μήπως τους αρέσει να τους βρίζουνε τις μάνες οι απανταχού κ@υλωμένοι ?? μήπως πληρώνωνται έξτρα ? μήπως είναι φίλαθλοι και απολαμβάνουν τον αγώνα ? γιατί δεν βάζουν σεκιουριτάδες να τουσ πληρώνουν απο ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ και όχι απο την δική μου (που στο κάτω κάτω δεν είμαι φίλαθλος ρε αδελφέ) και να δούμε τότε: θα υπάρχουν ακόμα κάφροι ??? γιατί πρέπει κάποιος σώνει και καλά να πληρώσει τη νύφη για τις μαλακοβεντέτες που ΕΣΚΕΜΕΝΑ καλιεργούν οι ανωτέρω μαγαζάτορες ? γιατι να μην έχω ΑΥΤΟΝ τον μπάτσο στην γειτονιά μου να προσέχει το παιδί μου και εμένα ??? τι να τον κάνω μέσα σε ένα γήπεδο να φυλάει 100 - 200 τάταρους ή έξω απο το γήπεδο να τρέζχει για τα παραμάγαζά τους ?? πόσο καιρό έχετε να δείτε πεζή περιπολία κοντά στο σπίτι σας ?? απλές απορίες δικές μου είναι όλες αυτές και δεν πρόκειται να διαφωνήσω με κανέναν αν δεν του αρέσουν είναι δικαίωμά του που δεν πρόκειται να στερήσω. Για τέλος θυμήθηκα αυτή την φράση:Πειθαρχία χωρίς ελευθερία είναι τυρανίαελευθερία χωρίς πειθαρχία είναι χαός.τις καληνύχτες μου σε όλους και να με σχορνάτε γιατο μέγεθος αλλά είναι πολλές οι απορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Νοέμβριος 24, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Ναι αλλα αυτοι οι ανθρωποι γινονται μπατσοι με την ιδεολογια του "να κρατησουν την ταξη σ' αυτη τη χωρα" ετσι δεν ειναι? αν ηταν να τους νοιαζουν πραγματα οπως η οικογενεια και η απολυτη υγεια τους καλο θα ηταν να γινουν κατι αλλο και να μην καταληγουν κορδελακηδες και συγγραφεις (κορδελες απαγορευσεων- κλησεις)...προσωπικα δεν πιστευω στην "τηρηση" της ταξης και ειδικα οταν αυτη ειναι μονο τυπικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 24, 2004 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Ναι αλλα αυτοι οι ανθρωποι γινονται μπατσοι με την ιδεολογια του "να κρατησουν την ταξη σ' αυτη τη χωρα" ετσι δεν ειναι? αν ηταν να τους νοιαζουν πραγματα οπως η οικογενεια και η απολυτη υγεια τους καλο θα ηταν να γινουν κατι αλλο Αν είχαν αυτήν την ιδεολογία τότε το ποσοστό των γυναικών δεν θα ξεπερνούσε το 15% που εισάγονται σήμερα στις σχολές (και να με συμπαθουν οι κυρίες του φορουμ αλλά η εικόνα της καλομανικουρισμένης κοκότας να κρατέι όπλο ωσάν βούρτσα μου προκαλέι μόνο λύπη και βαθιές σκέψεις, και έχω γίνει μαρτυρας τέτοια σκηνής αρκετές φορές). Πλέον είναι μια δουλεία όπως όλες οι άλλες, και ακόμα και να έχουν το μικρόβιο της τήρησης της τάξης το ένστικτο της αυτοσυντήρησης υπερισχύει.προσωπικα δεν πιστευω στην "τηρηση" της ταξης και ειδικα οταν αυτη ειναι μονο τυπικη... καθαρά υποκειμενικό το ζήτημα για το πότε είναι ''τυπική'' αλλά εσύ με αυτό που γράφεις είσαι αρνητικός σε κάθε μορφή τάξης... ελπίζω να το σκεφτείς καλύτερα αν μια ωραία πρωία βρείς την περιουσία σου διαλυμένη απο αντίστοιχους ιδεολόγους που κα αυτόι με τη σειρά τους πιστεύουν οτι η ιδιοκτησία είναι κλοπή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Νοέμβριος 24, 2004 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από mixlss Ντροπή και αίσχος.Τα άκουσα στο ράδιο και φρίκαρα τελείως.Μέχρι και πιστολιές ακούστηκαν.’ραγε δεν γνώριζε η αστυνομία τον κίνδυνο τον επεισοδίων; :mad: :TD: Αν ειχαν ακουστει πιστολιες πιστευω θα τις ακουγε κ ο αριστος αφου εβλεπε το συμβαν,ο δημοσιοφραφος που εκανε το ρεπορτζ μαλλον εβαλε το χερακι του στο να γινει ποιο ενδιαφερον το θεμα! Αρχική απάντηση από aristos87 Ρε ήταν ένα μάτσο 10-15 κάφροι (στιλ Μπαμπης σουγιας (ΑΜΑΝ)) λοβοτομιμένοι με μπουκάλια,πετρες,λαμαρινες,λοστους και όπως είπα ΣΠΑΘΙΑ!!!!!!! Ποιος να πλησιάσει???????? αρματομενοι,οπλισμενοι,επιτηθεμενοι....... εχει τοσα ρηματα η ελληνικη κ συ προτημισες το λοβοτοτιμενοι ... με μπουκαλια......?!?!? εαν ειχες τη παραμικρη ιδεα τι μπορει να σημαινει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Νοέμβριος 24, 2004 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 p.s.Δεν ειναι ολοι οι ρουφιανοι δημοσιογραφοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Νοέμβριος 24, 2004 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 δικιο εχεις..αυτοι οι ανθρωποι συνηθως ουτε καν εχουν αυτην την ιδεολογια. ο κυριοτερος λογος που δεν πιστευω στην ταξη ειναι οτι αυτη τηρηται απο ανθρωπους και τελικα εχει φτασει σε σημειο να αυτοανερειται.. βασικα ειμαι αρκετα μικρος οποτε καταλαβαινω πως ισως να λες οτι νταξει κατσε να τις φας καμια φορα να δουμε τι θα λες μετα..αλλα εφοσον δε την εχω φαει δε μπορω να πειστω ευκολα για το αντιθετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 25, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Εγώ είδα το συμβάν που σακάτεψαν τον τύπο και όντος αυτοί κράταγαν μέχρι και σπαθιά όπως είπα... Πιστολιά όμως δεν άκουσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 25, 2004 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Απ'οτι είδα στο TOP SECRET αυτός που έφαγε ξύλο ήταν ένας φανατικός ΑΕΚτζις που έσπαγε αμάξια πιο κάτω... Δεν είμαι σίγουρος.. Το ξύλο το έριχναν μέλοι του FunClub του παο... Ενα μπαχαλο έγινε θα δούμε απόψε στα νέα... Καλα να παθει τοτε, τι καθομαστε και ασχολουμαστε με τους καραγκιοζηδες, ας σκοτωθουν μεταξυ τους. colt3003: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Νοέμβριος 25, 2004 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αν αυτος που τρωγε το ξυλο θα κανε το ιδιο με εκεινους που το ριχνανε αν ηταν στη θεση τους, τοτε δεν αξιζει να ασχοληθεις! unstoppable:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 25, 2004 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Παιδια πάει το παλικάρι!!!!! Αιωνία του και θάνατος σε όλα τα ρετάλια.........:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 25, 2004 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 αυτο καταλαβες απο αυτό??http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=582804&lngDtrID=246 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.