monotis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2014 Καλησπερα,ειμαι δυστηχης κατοχος ενος υπολογιστη με εγκατεστημενα windows8.1 .Πριν μπω στη διαδικασια να βαλω και τα 7,θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος αξιοπιστος(απο την ιδια τη microsoft ισως) τροπος να εχω στα win8.1 ακριβως το οπτικο στυλ των 7 με το aero .Eυχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Ιούνιος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Από την ίδια τη microsoft, όχι , δεν υπάρχει. Κάνεις ένα φραπέ και περνάς τα 7. :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Ιούνιος 20, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2014 Ευχαριστω,αυτο και θα κανω!Ειναι απαισια τα 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιούνιος 26, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Ειχανε αναφερει οτι σε επομενη αναβαθμιση θα αλλαξει το start menu, αλλα δεν γνωριζω αν εχει γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Ιούνιος 26, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Αμην και ποτε!Παντως με aero κατι εκανα,εβαλα ενα "πακετακι",και εγιναν παλι γυαλινα τα παραθυρακια,(ομορφοτερα και απο τα 7 θα ελεγα)Και τωρα το σκεφτομε να κρατησω.Το σκεφτομαι διοτι νομιζω γενικα εχουν ακομη αρκετα "μελανα"σημεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Ιούνιος 26, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Aero Glass for Windows 8 Θα στο αναλύσω αύριο γιατί κάνει λίγο νύστα τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Ιούνιος 27, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Αυτο ακριβως εχω βαλει στα 8.1!μαζι με το configurator tool ,του.Περιμενω την αναλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.