Jump to content

Αναζητηση βιδας ψυκτρα motherboard

nezoski

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα στην παρεα!εχω την μητρικη της υπογραφης και εχω χασει ενα βιδακι που συγκρατει την ψυκρα πανω στην μητρηκη με αποτελεσμα να εχω τρελες θερμοκρασιες στο northbrige γνωριζετε που μπορω να βρω τετοια βιδακια?

δυστυχως δεν εχω καποια φωτο και την πλακετα τη εχω στημενη στο κουτι ειναι οι κλασικες βιδες με το ελατιριακι

Απο οτι φαινετε στο zalman ειναι λιγο μεγαλη και μακρια η βιδα!! Στο eword δυστηχως ειχα ψαξει και ειχα βρει κατι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παίρνεις μια απλή βιδούλα Μ3 η Μ2, βγάζεις τη μητρική και τη τοποθετείς με παξιμάδι. Αν βρεις και κανένα ελατήριο τόσο το καλύτερο.

[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] ειναι πολυ καλη ιδεα αυτη που μου προτεινεις αλλα δυστηχως βιδωνει πανω στην ψυκτρα και πιθανολογω οτι ειναι μικροτερη απο M3

Μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με 2 δεματικά, παίρνεις το πιο λεπτό. https://www.google.gr/search?q=%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=znahU9HRA6Sr0QXhp4Ao&ved=0CC8QsAQ&biw=1687&bih=905

Περνάς το ένα από την ψύκτρα και με το άλλο κάτω από την μητρική το περνάς στο πρώτο και το σφίγγεις όσο χρειαστεί.

Λίγο πρόχειρο αλλά πιστεύω ότι θα κάνεις την δουλειά σου.

Σωστος !!!!για προσωρινα μεχρι να βρω ειναι λουκουμι η ιδεα αυτη!!γιατι θα μεινω χωρις pc το northbrige σε idle παει στους 80 βαθμους και με ανοιχτο το πλαινο του κουτιου!

Παρε μια για δειγμα και πηγαινε σε καποιο σερβις Πλαισιου. Πιστευω οτι θα βρεις, ειναι πολυ κοινη βιδα και σιγουρα θα εχουν.

Πηγα στο σερβις του πλαισιου του συνταγματος και εφαγα ακυρο δεν εχουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.