Jump to content

Nεο PC,προτάσεις για hardware κτλ...

profitis

Recommended Posts

Λοιπόν....η Μητρική μου έχει έρθε εδώ και 2 μέρες και σήμερα αγόρασα και το τροφοδοτικο.Tagan 420.Τώρα πάω για τον επεξεργαστη.Τι λέτε βρε παιδία; Να τον χτυπήχω απ'έξω ;,απο εδώ ; ,τον 3200 ή τον 3500;

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JimmyFox

Επίσης θα σου έλεγα για VIA chipset αλλά μάλλον έχεις ήδη διαλέξει μητρική.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Συμφωνω με ολα αυτα που λες αλλα γιατι κλινεις προς via κ οχι nForce????

Απο περιεργεια ρωταω....

Το εχω ακουσει και απο αλλου , γιατι σε stock ταχυτητες προτειμαται το chipset της via?

Εχω την εντυπωση οτι τα 0πιξελ ισχυε μεχρι πριν απο λιγο καιρο....νομιζω οτι ισχυει πια μονο απο 17'' κ πανω,μη συμπεριλαμβανομενου τις 17''αρες.....:...: :hmm:

ας μας πει ο spc αμα πεσει κατ'εδω το ματι του

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168225

Αυτήν εδώ σκεφτομαι και εγώ.100 πιο φτηνη απο την sony και πρέπει να ισχύει αυτο για τα καμμένα pixels.Κατω κάτω το λέει....

Το TCO 99 παίζει κάνα ρόλο;Ψήνομαι πάντως άγρια να την πάρω.Αμα την παραγγείλω απο το e-shop θα έχω πρόβλημα μετα στο θέμα της εγγύησης(αμα έχει καποιο καμμένο pixel;)Θέλω να πώ,αξίζει να την αγοράσεις απο το net ή μετα όταν θα χρειαστείς την εγγύηση θα είναι βαβούρα η όλη υπόθεση;

Επειδη ποτε ως τώρα δεν είχα TFT,όταν λέμε καμμένο Pixel εννοούμε οτι κάποιο pixel της ΤFT είνακαταστραμένο και φαίνεται κιτρινο/μαύρο κτλ;

Αρχική απάντηση από profitis

Επειδη ποτε ως τώρα δεν είχα TFT,όταν λέμε καμμένο Pixel εννοούμε οτι κάποιο pixel της ΤFT είνακαταστραμένο και φαίνεται κιτρινο/μαύρο κτλ;

Το καμένο φένετε σαν μια μηκρή(1 pixel) κόκκινη κουκήδα στην οθόνη και είναι πολύ ενοχλητικό...

Αρχική απάντηση από knight_77

H εγγυηση 0 pixel ισχυει κανονικα και καλυπτει οθονες 15''εως19''.

Πριν 10 μερες πηρα την 1920p και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

LG rulezzz:T:

15'' δεν καλυπτει σιγουρα....!

@profitis...το TCQ 99 αν δεν κανω λαθος ειναι πιστοποιητικο ποιοτητας κ το συγκεκριμενο νομιζω μπορουν να το εχουν μονο οι ασπρες-γκρι οθονες κ οχι οι μαυρες κ καλα ειναι πιο ξεκουραστες στο ματι κ τηρουν καλυτερες προδιαγραφες...!

FrOsT,αφού το λέει και στα χαρακτηριστικά της οθόνης που παρέθεσα παραπάνω.Ομως που κοίταξα για 15αρα λέει απλα 3 χρόνια εγγύηση και τιποτα αλλο.

Οποτε λέτε να προχωρήσω άφοβα σε αγορά LG οθόνης απο το net;

Αρχική απάντηση από profitis [Σήμερα, στις 13:51]

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168225

Αυτήν εδώ σκεφτομαι και εγώ.100 € πιο φτηνη απο την sony και πρέπει να ισχύει αυτο για τα καμμένα pixels.Κατω κάτω το λέει....

Το TCO 99 παίζει κάνα ρόλο;Ψήνομαι πάντως άγρια να την πάρω.Αμα την παραγγείλω απο το e-shop θα έχω πρόβλημα μετα στο θέμα της εγγύησης(αμα έχει καποιο καμμένο pixel;)Θέλω να πώ,αξίζει να την αγοράσεις απο το net ή μετα όταν θα χρειαστείς την εγγύηση θα είναι βαβούρα η όλη υπόθεση;

Aν εχεις οποιοδηποτε προβλημα,που δεν στο ευχομαι,

ριχνεις ενα τηλεφωνο στην Alman και ερχονται μεσα σε δυο μερες στο σπιτι σου με καινουρια οθονη.

Το e-shop δεν εμπλεκεται καθολου (καλυτερα...):T:

ΕΔΙΤ....:TCO 99

Το 1999, οι κατασκευαστές ηλεκτρονικής βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ακριβέστερα πρότυπα μέχρι σήμερα, TCO'99. Οι απαιτήσεις TCO'99 είναι εκτεταμένες: περιβάλλον, εργονομία, δυνατότητα χρησιμοποίησης, εκπομπή των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων, κατανάλωση ενέργειας και ηλεκτρικός και πυρασφάλεια. Για το περιβάλλον, οι περιορισμοί τοποθετήθηκαν στην παρουσία και τη χρήση των βαριών μετάλλων (υδράργυρος, κάδμιο), των βρωμιωμένων και χλωριωμένων καθυστερούντω φλογών, CFCs (freons) και χλωριωμένοι διαλύτες. Το προϊόν πρέπει επίσης να προετοιμαστεί για την ανακύκλωση και ο κατασκευαστής υποχρεώνεται για να έχει ένα περιβαλλοντικό σχέδιο στη θέση που πρέπει να υιοθετηθεί σε κάθε χώρα όπου η επιχείρηση εφαρμόζει την πολιτική της. Όσον αφορά στις σε ενέργεια ανάγκες, περιλαμβάνουν μια απαίτηση ότι ο υπολογιστής ή/και η επίδειξη, μετά από μια ορισμένη περίοδο αδράνειας, θα μειώσουν αυτόματα την κατανάλωση ισχύος του σε ένα χαμηλότερο επίπεδο σε ένα ή περισσότερα στάδια.

Βεβαια φιλε profitis υπαρχουν κ αλλες προδιαγραφες για οθονες...κ χειροτερες κ καλυτερες....!

φιλε νομιζω οτι η οθονη ειναι ενα κοματι του η/υ που δεν αλλαζει ευκολα με 80 ευρω παραπανω περνεις 19αρα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227

εγω παντως αυτην θελω να παρω

και ψηνομαι επισης να παραγγειλω το παρακατω συστημα

pc3200 ddr 400 =1giga

wd raptor 74gb

AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHz SOCKET 939 BOX

Msi K8T NEO2 F (939) DDR,AGP 8x,SATA,RAID,GigaBit Lan

6600gt

kouti trofodotiko

να περιμενουμε Nforce 4 η θα ειναι πανακριβο και δεν θα μας συμφερει ?/??

Αρχική απάντηση από ATHLON

file nomizo oti h othoni einai ena komati tou ipologisti pou den allazei eukola

me 80 euro parapano pernei 19ara

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227

ego pantos authn tha paro

Καλό θα ήταν να γράφεις ελληνικά, είναι kaνόνας το forum... παρακαλώ διόρθωσε το post σου.

Φιλικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.