Jump to content

Nεο PC,προτάσεις για hardware κτλ...

profitis

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Με 150ευρά λίγο δύσκολο να πας σε κάτι αξιόλογο...

Θα χρειαστείς γύρο στα 200 με 250 για κάτι καλό...

Αξιόλογο:Ατι 9600xt

Fx 5700 ultra

και πάνω...

9600xt τις Club 3d Γύρο στα 170+ευρώ (καινούρια)

Ψάξε και στις πωλίσεις...

Παρα πολύ καλή είναι και η 9800pro αλλά δεν νωμίζω να την βρεις τόσο φθηνά...

Έχεις πμ..

Σε αυτα τα λεφτά μόνο μια 9600ΧΤ

Η club-3d 9600ΧΤ απο ram-shop 161.5

Πιστέυω ότι πρεπει να δώσεις κάτι παραπάνω με 235-250 παίρνεις μια 9800 pro

Και οι 6600 σε agp τόσο θα πάνε περίπου όταν θα έρθουν

Για PCI-Express με Α64 πρέπει να περιμένεις το Nforcce4...

Δεν νωμίζω να εξαφανιστει αμέσος το AGP.

Πυστεύω ότι θα συνεχίσουν να βγένουν μοντέλα αλλά με μια μικρή καθηστέριση όπως και στην περίπτοση της 6600...

Αυτή τη στιγμή μια κάρτα PCI-Express είναι ακρηβότερη από μία αντίστοιχη με AGP.

Σύγουρα το PCI-Express είναι πολλά υποσχόμενο για το μέλον.

Κοίταξα και στο forum για τα τροφοδοτικα αλλα και σε πάρα πολλα ελληνικά e-shops.Το tagan δεν το βρήκα παρα μόνο σε έλαχιστες περιπτώσεις.Επίσης οι μισοί λένε οτι το Tagan ειναι καλύτερο απο το Enermax και οι αλλοι μισοι το αντίθετο.Τι πραγματικα ισχύει.

Στο site του Multirama δεν βρήκα το 480αρι.

Αυτο που θέλω είναι οσο πιο αθόρυβο γίνεται,κοντα στα 100 και με αρκέτη ισχυ......450 W και πάνω.

Πάνικος!!!!Μπερδεφτηκα τελείως.

Μην βλέπεις μόνο τα W στο τροφοδοτικά γιατί μπορεί να είναι πλασματικά.

Κοίτα τα Α σε κάθε γραμή...

Πάνε μία βόλτα μέχρι ένα Multirama και ρώτα έχουν κατα 99%.

Απο θόρηβο πάντος το tagan είναι κορυφή η μάλλον πάτος γιατι δεν ακούγετε καθόλου...

Το μόνο ποιο αθόριβο που έχω δει είναι ένα etasis που είναι fanless αλλά δεν σου το προτήνω γιατί δεν έχει ισχύ...

Για το enermax δεν ξέρω...

Ρε φίλε ειλικρινα τι θα το κάνεις το 450w και πάνω. Αφού δεν θα κάνεις overclocking

Με 350w-400w είσαι υπέρκαλυμμένος ακόμα και άν βάλεις καμια ενεργοβόρα κάρτα γραφικων

Tagan, Enermax, Antec και οι τρεις είναι κορυφαίες εταιρείες με σταθερά ρευματά και με μοντέλα για χαμηλό θόρυβο. Εγω με το pegasus 400w που έχω είναι αθόρυβο και υπεραρκετο και φθηνό

Όλοι αυτοι που είπες ότι έψαξες στο forum διαφωνουν και τα χρειάζονται γιατι κάνουν o/c. Για αυτούς έχει διαφορά.

Πιστέυω οτι με ένα chieftec 360w ή λίγο παραπάνω είσαι πολυ καλά

αν θες ωπωσδήποτε Τagan το 420 που είπε κάποιος πιο πάνω.

Τhanks guys......Ενα tagan 420 W θα το τιμησώ....Σιγα σιγα τα υποσυστηματα βρίσκονται... :):cool:

Το τροφοδοτικο λέω να το πάρω απο κανονίκο μαγαζι,στην Στουρνάρη.Οποις ξέρει που έχει Tagan θα με υποχρεώσει...

Στα 200 gb σκληρου δίσκου,πόσα ειναι η πραγματικη χωρητικότητα?

Αρχική απάντηση από profitis

Το τροφοδοτικο λέω να το πάρω απο κανονίκο μαγαζι,στην Στουρνάρη.Οποις ξέρει που έχει Tagan θα με υποχρεώσει...

Στα 200 gb σκληρου δίσκου,πόσα ειναι η πραγματικη χωρητικότητα?

Tagan σου είπα που έχει (δεν το ξαναγράφω γιατί πολύ διαφήμιση του έχω κάνει τελευτέα...)

Ο maxtor μου που είναι P-ATA μου δείχνει 192GB πραγματικά.

Για να συνοψήσουμε:

Mobo :MSI K8N platinum s939 54g 145

Cpu:Athlon 64 3200 90 nm 230

Hard disk:160gb Sata Seagate 105

PSU: Tagan 480w 115

Ram: 512 mb Kingston DDR 400 100

Kαρτα γραφικών: O θεός να με φώτισει....

Σύνολο ως τώρα 680 (περιπου....).Αρα πάμε για κάρτα γραφικών 150-200 ...Οριακα βγένει... :)

αφου το καθυστερησες τοσο περιμενε λιγο ακομα να παρεις Nforce 4-Αξιζει και με το παραπανω

Εφοσον θα παρεις απο Αγγλια:

Παρε απο Αγγλια επεξεργαστη και μητρικη(αν δεν μπορεις να περιμενεις να ερθουν Ελλαδα)

και τα υπολοιπα πανε ως εξης για μενα :

Albatron Geforce 6600 Gt PCi-X απο το πλαισιο

1 gb κιτ μνημη kingston value ram ddr 400

κουτι chieftec(αυτο εχει και τροφοδοτικο μεσα-πολυ καλο!-αν εχεις κουτι αγορασε μονο το τροφοδοτικο που μπορεις να το βρεις στα 50 ευρω

δισκος 74 gb WD Raptor

Μητρικη δύσκολο να πάρουμε απο Αγγλικα...Τα αλλα παιδία το είπανε οτι μέχρι δυο κιλά στέλνονται απο το overclockers.co.uk

Δεν πέριμενω ουτε λέπτο.Αλλωστε το nf4 θα έχει πιο ακριβές υλοποιήσεις και το pci-x είναι ακομα λίγο ανώριμο και πιο ακριβο απο το Agp.

ok τοτε προχωρα οπως νομιζεις!

Απλα μια συμβουλη περα απο αυτα που σου ειπαν τα παιδια:

Ανοιξε και καμια σελιδα ηλεκτονικου καταστηματος να δεις τι συμφαιρει και σε τιμη..πχ ο 200αρης απο τον 160 που σου ειπε καποιος εχει 15 ευρω διαφορα..

Αλλοι μεγαλωνουν και αλλοι ωριμαζουν που λεει και ο James...6600 Gt αλβατρον 235 τελικη απο πλαισιο

9800 pro His 214 χωρις ΦΠΑ...

Απορω με τον ευατο γιατι καθομαι και ποσταρω ωρες ωρες:wall: :wall:

Ναι ειναι αυτο το ανωριμο το καινουργιο,που ειναι και πιο ακριβο και το σημαντικο....ειναι και χειροτερο απο μια 9800 προ..:wall:

Δεν κοιτας καλα μου φαινεται..:cool:

Τεσπα φιλε μου σου ειπα την αποψη μου,οτι θελεις κανεις

αν κρατησεις το ΠΣ αρκετο καιρο το chieftec 360 watt θα σε βολεψει μια χαρα εφοσον δεν θα κανεις overclocking.Το tagan ειναι καλυτερο αλλα εχει και την διπλασια τιμη,αν νομιζεις οτι θα σου δωσει κατι παραπανω απο το chieftec παρτο

Εμ αυτα έλεγα και γω πιο πάνω το Tagan για κάποιον που δεν κάνει o/c είναι πολυτέλεια

Δεν πρόκειται ποτε το pc ζητήσει τόσα πολλα watt με 360-400 είσαι πολυ καλα.

Για αυτό σου λέω chieftec ή έστω το μικρότερο Tagan 420. Γλυτώνεις λεφτά και πέρνεις άνετα μια 9800pro

Για σκληρό φυσικά και αξίζει ο 200άρης

Για το τροφοδοτικο θα δω τι θα γίνει....Έχω μερίκες μέρες ακομα για να το σκεφτώ.

Φιλε Nos-Dio ενοούσα πως το πρώτυπο pci-x είναι ακομά ακριβότερο απο το Αgp.Για επίδόσεις ειχα ακούσει οτι ήταν καλύτερο το Agp.Μαλλον τα πράγματα αλλάξανε απο τοτε...Σιγουρα ξέρεις καλύτερα. ;)

Για την κάρτα γραφικών είμαι τελειως αναποφάσιστος.Ποιες εταιριες(μιλάμε για την υλοποιηση της κάρτας και οχι μονο το chip) είναι καλύτερες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.