Mitsos_The_Great Ιούνιος 22, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 Πρεπει να tickareis το checkbox και να πατησεις εφαρμογη.Μετα οτι αλλαξεις θα το παρει. το ίδιο. Αν φλασάρω το bios της ASUS 280X (Non TOP) θα υπάρξει πρόβλημα λέτε; EDIT: Τελικά ήθελε 1499, αν το βάλω 1500 δεν το παίρνει. Για να δοκιμάσω τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 22, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 [MENTION=22424]Mitsos_The_Great[/MENTION] Για πιο λογο καθεσαι και ασχολησε/παιδευεσαι?Ας υποθεσουμε οτι η καρτα, μετα το downclock που θα κανεις στην μνημη της, δουλεψει σωστα..Ε και τι εγινε? Λυθηκε το προβλημα?Εφοσον η καρτα δεν ειναι stable στα ονομαστικα stock ρολογια που σου την πουλαει η ιδια η εταιρεια το downclock δεν ειναι λυση.Την στελνεις RMA και ξεμπερδευεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 22, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 @Mitsos_The_Great Για πιο λογο καθεσαι και ασχολησε/παιδευεσαι?Ας υποθεσουμε οτι η καρτα, μετα το downclock που θα κανεις στην μνημη της, δουλεψει σωστα..Ε και τι εγινε? Λυθηκε το προβλημα?Εφοσον η καρτα δεν ειναι stable στα ονομαστικα stock ρολογια που σου την πουλαει η ιδια η εταιρεια το downclock δεν ειναι λυση.Την στελνεις RMA και ξεμπερδευεις.σωστά αλλά, πρώτα πρέπει να γίνει και μια διάγνωση - όπως βλέπουμε ούτε καν τα ρολόγια δεν μπορεί να πειράξει ! υπόθεση 1 λεπτού !μαν μαζεψέ την και έφυγες για RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 22, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 σωστά αλλά, πρώτα πρέπει να γίνει και μια διάγνωση - όπως βλέπουμε ούτε καν τα ρολόγια δεν μπορεί να πειράξει ! υπόθεση 1 λεπτού !μαν μαζεψέ την και έφυγες για RMAΤι διαγνωση να γινει?Την κουμπωσε πανω στο συστημα την καρτα, δοκιμασε 1-2-3-4 παιχνιδια και εβλεπε arctifacts σε ολα, και αλλη διαγνωση απ αυτο?Το επομενο βημα ειναι την πακεταρεις και την στελνεις πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 22, 2014 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 Τι διαγνωση να γινει?Την κουμπωσε πανω στο συστημα την καρτα, δοκιμασε 1-2-3-4 παιχνιδια και εβλεπε arctifacts σε ολα, και αλλη διαγνωση απ αυτο? Το επομενο βημα ειναι την πακεταρεις και την στελνεις πισω. ο γιατρός ήθελε παραπάνω εξετάσεις ... και τον έστειλε να κάνει άλλη μία εξέταση που δεν χρειαζότανε απλά γιατί μπορεί ... Επίσης , οχού και εσύ κυριακή είναι να μην παίξει κανένα game ο φίλος μας αν μπορεί και μετά να την δώσει αμέσως την επόμενη μέρα , να σκέφτεστε παίδες και λίγο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 22, 2014 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 Λοιπόν, ήρθε η κάρτα και δοκιμάστηκε. Μαντέψτε... Σε AC, BF4, Wolfenstein (αυτά δοκίμαζα για αρκετή ώρα) βγάζει artifacts. Έβαλα παλιότερους drivers, αναβάθμισα το bios και τίποτα δεν άλλαξε. Τι κάνω τώρα; :nada:ΔΕΝ πρέπει να βάλεις παλαιότερους drivers! Με ποιόν τρόπο το έβαλες και ποιά έκδοση του VBIOS έκανες install στην κάρτα φίλτατε?Αν μπορείς ανέβασε και ένα GPU-Z 0.7.8 (απο τις 2 πρώτες καρτέλες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Ιούνιος 22, 2014 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 @Mitsos_The_Great Για πιο λογο καθεσαι και ασχολησε/παιδευεσαι?Ας υποθεσουμε οτι η καρτα, μετα το downclock που θα κανεις στην μνημη της, δουλεψει σωστα.. Ε και τι εγινε? Λυθηκε το προβλημα? Εφοσον η καρτα δεν ειναι stable στα ονομαστικα stock ρολογια που σου την πουλαει η ιδια η εταιρεια το downclock δεν ειναι λυση. Την στελνεις RMA και ξεμπερδευεις. Δικαιούμαι άμεση αντικατάσταση ή θα περιμένω κανά μήνα; Από το you.gr είναι αγορασμένη. Aπ'ότι διαβασα στο ιντερνετ όλες σχεδόν η Asus 280x top έχουν το ίδιο θέμα επειδή η ASUS τους έδωσε υπερβολική ταχύτητα (?). ΔΕΝ πρέπει να βάλεις παλαιότερους drivers! Με ποιόν τρόπο το έβαλες και ποιά έκδοση του VBIOS έκανες install στην κάρτα φίλτατε?Αν μπορείς ανέβασε και ένα GPU-Z 0.7.8 (απο τις 2 πρώτες καρτέλες). Πήγα στα 14.4 τους driver ξανά τότε. Συνήθως πότε βαράει attifacts μια κάρτα; Όταν ζεστένεται; Έπαιζα AC Black flag για μισή ώρα και δεν μου έκανε κάτι με τα ρολόγια 1500Mhz . Θα τεστάρω πάλι βέβαια και με άλλα games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 22, 2014 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 [MENTION=22424]Mitsos_The_Great[/MENTION] Δεν μου είπες όμως το VBIOS πώς το πέρασες ακριβώς??Επίσης δώσε μου λίγο τα specs του pc σου.. κυρίως μητρική θέλω να δώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 22, 2014 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 Εχω αγορασει εδω και μηνες gigabyte xforce (κατι τετοιο) 280x αλλα δεν την εχω βαλει ακομα πανω γιατι δεν εχω 8 πινο βυσμα και δεν εχω εδω το πισι Υπαρχει κατι που πρεπει να γνωριζω οσον αφορα black borders/screens(?), drivers κλπ? Εχει ακουστει τιποτα για τη μαρκα αυτη? Σε περίπτωση που έχεις black borders, πας στο AMD Catalyst, κάνεις search για scaling, πατάς το Scaling Options και το βάζεις στο 0%. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω μιας και είμαι νέος (2 μέρες) με AMD τωρινής εποχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 22, 2014 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 @Mitsos_The_Great Συνήθως πότε βαράει attifacts μια κάρτα; Όταν ζεστένεται ;όταν είναι έτοιμη να τα κακαρώσει (αν έχει κάποια χρόνια στην πλάτη της)από υπερβολική θερμοκρασία από υπερβολικό overclocking (όπως έκανε η asus εδώ, στις 100 κάρτες οι 95 το σηκώνουν οι άλλες 5 θα τις λάβουν κάποιοι τυχεροί και θα τραβάνε τα βυζιά τους)αν ξέχασα κάτι παίδες συμπληρώστε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Ιούνιος 22, 2014 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 @Mitsos_The_Great Δεν μου είπες όμως το VBIOS πώς το πέρασες ακριβώς??Επίσης δώσε μου λίγο τα specs του pc σου.. κυρίως μητρική θέλω να δώ!Από το site της Asus κατέβασα ένα exe και το έτρεξα! Η μητρική μου είναι Gigabyte 990XA UD3 Rev3 και FX 8320 CPU με 4GB RAM.edit 01:39: Μετά από 1:30 ώρα παιχνιδιού με AC, BF 4, WD, Wolfenstein δεν μου έκανε κάτι με τη μνήμη στα 1500Mhz και θερμοκρασίες 67-75 Full load. Ξέχασα να πω ότι το απόγευμα έτρεξα και το Heaven Benchmark και όλα πήγαν καλά. Αξίζει να τη γυρίσω πίσω για αντικατάσταση εφόσον είναι όλα οκ; Τι ακριβώς θα κερδίσω με αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 23, 2014 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Από το site της Asus κατέβασα ένα exe και το έτρεξα! Η μητρική μου είναι Gigabyte 990XA UD3 Rev3 και FX 8320 CPU με 4GB RAM.edit 01:39: Μετά από 1:30 ώρα παιχνιδιού με AC, BF 4, WD, Wolfenstein δεν μου έκανε κάτι με τη μνήμη στα 1500Mhz και θερμοκρασίες 67-75 Full load. Ξέχασα να πω ότι το απόγευμα έτρεξα και το Heaven Benchmark και όλα πήγαν καλά. Αξίζει να τη γυρίσω πίσω για αντικατάσταση εφόσον είναι όλα οκ; Τι ακριβώς θα κερδίσω με αυτό ;Την δίνεις πίσω την κάρτα αυτό είναι δεδομένο! Απο κεί και πέρα ας ελπίσουμε ότι έπεσες στο κομμάτι! Απο οτι φαίνεται η κάρτα στο "Default OC state" έχει πρόβλημα και αυτό είναι που προβληματίζει! Το οτι παίζει στα 1500 μνήμες αυτό λέει ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο κομμάτι "μάλλον" είναι απο εκείνα που έχουν θέμα! Προσωπικά δεν νομίζω η επόμενη να σου κάνει το ίδιο (με τις μνήμες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Ιούνιος 23, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Πήρα τηλ. στο you.gr και μου είπαν να τη στείλω αύριο με δικά τους έξοδα. Πιστεύω να κάνουν αντικατάσταση και μην την δοκιμάσουν για 5 λεπτά μόνο και τη βγάλουν απροβλημάτιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 23, 2014 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Πήρα τηλ. στο you.gr και μου είπαν να τη στείλω αύριο με δικά τους έξοδα. Πιστεύω να κάνουν αντικατάσταση και μην την δοκιμάσουν για 5 λεπτά μόνο και τη βγάλουν απροβλημάτιστη.Όταν την στείλεις, πάρε τους και ένα ακόμα τηλ. οτι έφυγε η κάρτα και να τους πείς να σε πάρουν τηλ. μόλις γίνει και απο αυτούς η διάγνωση του προβλήματος για να είσαι σίγουρος και να κανονιστεί η αντικατάσταση... Βασικά ΔΕΝ νομίζω να κάνουν κάτι αυτοί εκεί..θα πάς για καινούργια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Ιούνιος 23, 2014 Author #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Όταν την στείλεις, πάρε τους και ένα ακόμα τηλ. οτι έφυγε η κάρτα και να τους πείς να σε πάρουν τηλ. μόλις γίνει και απο αυτούς η διάγνωση του προβλήματος για να είσαι σίγουρος και να κανονιστεί η αντικατάσταση... Βασικά ΔΕΝ νομίζω να κάνουν κάτι αυτοί εκεί..θα πάς για καινούργια! Έτσι μου είπαν και στο τηλέφωνο. Λογικά αντικατάσταση. Οπότε το mini review αναβάλλεται για για καμιά βδομάδα ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 23, 2014 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Έτσι μου είπαν και στο τηλέφωνο. Λογικά αντικατάσταση. Οπότε το mini review αναβάλλεται για για καμιά βδομάδα ακόμα. Καλά μην αγχώνεσαι για αυτό... κάτσε να σου ρθει καλή κάρτα χωρίς πρόβλημα και μετά θα τα βρούμε όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούνιος 23, 2014 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Οι asus κυριως βγαζουν artifacts? kαι κυριως οι DC2Top?Ή και οι μη top? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούνιος 23, 2014 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Και οι sapphire 280X toxic εχω ακουσει παρουσιαζουν artifacts. Γενικα οι υλοποιησεις της 280Χ με πολυ ανεβασμενα ρολογια στη vram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 23, 2014 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 Και οι sapphire 280X toxic εχω ακουσει παρουσιαζουν artifacts. Γενικα οι υλοποιησεις της 280Χ με πολυ ανεβασμενα ρολογια στη vram.ακριβώς !ανάλογα τι chipakia φοράνε ! elpida , hynix , samsung και πάει λέγονταςστο περίπου πάνε μέχρι 1550 MHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitsos_The_Great Ιούνιος 24, 2014 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 ακριβώς !ανάλογα τι chipakia φοράνε ! elpida , hynix , samsung και πάει λέγονταςστο περίπου πάνε μέχρι 1550 MHzΤο καλύτερο chipάκι ποιο είναι; Νομίζω η R9 280X που έστειλα για αντικατάσταση είχε Hinyx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.