novice Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2014 Καλή σας ημέρα, Θέλω να σταματήσω να προβάλλονται όχι όλες οι διαφημίσεις στην σελίδα μου στο facebook αλλά μόνο οι διαφημίσεις ένος συγκεκριμένου διαφημιστή.Με ποιον τρόπο (addon, software ή οποιαδήποτε ιδέα ή άλλη πρακτική) μπορώ να το επιτύχω αυτό και να μπλοκάρω τις διαφημίσεις του ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2014 AdBlock Plus. Μπορείς να επιλέξεις τι θα κόβεται και τι δε θα κόβεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novice Ιούνιος 18, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα ήδη και είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα.Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα με το συγκεκριμένο λογισμικό να κόβω τις διαφημίσεις του εν λόγω διαφημιστή και για όσους μπαίνουν στην σελίδα μου στο facebook για να βλέπουν τον τοίχο μου κτλ ;Δηλαδή, μπορώ να επηρρεάσω ποιες διαφημίσεις θα βλέπουν όσοι προβάλλουν την σελίδα μου ;ή αυτό γίνεται μόνο από τις ρυθμίσεις τους στον δικό τους Η/Υ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 Όχι, είναι για τον κάθε υπολογιστή ξεχωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.