felix Ιανουάριος 18, 2015 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Intel Speedstep > Disabled στη σελίδα Advanced Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 18, 2015 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 @felix,Έχεις πμ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Ιανουάριος 18, 2015 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Intel Speedstep > Disabled στη σελίδα AdvancedΝαι την βρηκα την επιλογη..πρεπει να το θεσω Disabled;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 18, 2015 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Δεν "πρέπει", αλλά αν θές να δείς πόσο μπορεί να φτάσει το benchmark ίσως καλό να ήταν να δοκιμάσεις με Disabled. Για καθημερινή χρήση και για καταναλώσεις, διάρκεια μπαταρίας και θερμική συμπεριφορά, το Enabled είναι το βέλτιστο κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Ιανουάριος 19, 2015 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Οκ το εκανα και το σκορ ανεβηκε λιγο μικρη διαφορα οποτε το ξανακανω enable σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 19, 2015 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Εντύπωση μου κάνουν τα 4K...γύρνα το όπως το 'χες πρίν και άστο έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Ιανουάριος 19, 2015 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 (edited) Οκ ευχαριστω! Επανερχομαι: χωρις οδηγους με τους 11.7.0.1013 edit μετα απο update chipset intel driver Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2015 από strong Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 1, 2015 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Καλησπέρες! Εστισα το πισι με ένα τέτοιο 256 Γίγα. Αν έχει σημασία το πισι είναι με Z97X Killer Asrock. Με όλα default, και έχοντας απλά εγκαταστήσει κάτι λογισμικά της μητρικής αλλά δεν νομίζω πως είναι κάτι συγκεκριμένο για τους δίσκους έχω αυτό. Να κοιτάξω κάτι ή είμαι ΟΚ?> Επίσης σε σχέση με πριν απο 4 χρόνια που είχα σετάρει SSD πάλι, πρέπει να αλλάξουμε ΚΑΤΙ στα win (7) ή στο ΒΙΟΣ ή απλά τον βάζουμε και όλα κομπλέ? Ευχαριστώ σας! @felix,@jax7480, Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 1, 2015 Author #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Να εισαι σε θυρα Sata 6Gbps και απο Intel οχι απο αλλο ελεγκτη αν εχει η μητρικη σου καποιον εξτρα.Επισης να ειναι σε AHCI mode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 1, 2015 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Το 1ο είμαι, το άλλο απο που το..?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 1, 2015 Author #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Ειτε απο Bios απο το menu για storage βλεπεις το mode, ειτε ανοιγεις το AS-SSD benchmark και βλεπεις στα info αριστερα τι driver εχει φορτωσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 1, 2015 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2015 Πηρα κι εγώ ενα δισκάκι 256gb για 2ο ssd στο συστημα.. Intel RST 13.0.1 , power options: balance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts