Nesak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2014 Παιδιά καλησπέρα σε όλους,Προσπαθώ να βρω αλλά μάταια, από πού μπορώ να αγοράσω μία crossfire bridge των 10 cm στην Ελλάδα, καθώς θέλω να βάλω τις 5850 μου στα slots 1 και 3, η πάνω κάρτα διαφορετικά πιάνει 90 βαθμούς σε 10 λεπτά 100% load και ουσιαστικά δε μπορώ να την αξιοποιήσω.Έχω φάει τον "ιντερνετικό" τόπο και άκρη δε βρίσκω, μόνο από ebay αλλά με τρομακτικά μεταφορικά και οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για πεταμένα 30ευρα!Please help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 15, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2014 εχω δυο αν σε ενδιαφερουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Ιούνιος 18, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 που μένεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Ιούνιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2014 που μένεις?μυτιληνη,αλλα εχει μεινει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesak Ιούνιος 19, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Μόλις παρέλαβα από absolom το bridge.Κατάφερα και έκανα το setup μου, έβαλα στα slots 1 και 3 (5850 Crossfire) και είδα 10 βαθμούς πτώση στη θερμοκρασία της πάνω κάρτας, υπερκαρκετή για να τρέχω απρόσκοπτα τα περισσότερα games σε ultra settings.Έβγαλα και το Furmark 15min burn in test χωρίς πρόβλημα με 4843 πόντους!Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς absolom αλλά και p_under και γενικά όλους τους φίλους του forum, που προσφέρονται να βοηθήσουν άμεσα τους συνφορουμίτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Ιούνιος 19, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 μυτιληνη,αλλα εχει μεινει 1δεν ήθελα εγω το παλικάρι να εξυπηρετήσω ήθελα αλλα του εστειλες εσυ οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.