Jump to content

Πώς να στείλω ένα δέμα με ταχυδρομική.

Samoilaros

Recommended Posts

Καλησπέρα αδέρφια. Ήρθε η ώρα για την πιο χαζή ερώτηση που έχει τυπωθεί μέσα στο φόρουμ. :D

Κατάφερα και ήρθα σε συμφωνία με παιδί για να πουλήσω την μητρική και τον επεξεργαστή του υπολογιστή μου. Το παιδί μένει σε νησί. τα προϊόντα δεν έχουν κουτί. Πώς τα συσκευάζω; Που βρίσκω κατάλληλα κουτιά; Ποια εταιρεία να εμπιστευτώ; Τι να προσέξω καθώς θα τα συσκευάσω; Τα μεταφορικά που και πώς κυμαίνονται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας,

Γιώργος

:)

Καλημερα Γιωργη..

Δεν γνωριζω που να βρεις κουτι, το μονο που εχω να σου προτεινω για την συσκευασια ειναι σαν προσθετη προστασια να βαζεις τα προς αποστολη πραγματα σε φακελους με φυσαλιδες.. Κατι σαν αυτο..

Q-Connect Φάκελος με Φυσαλίδες 24x34cm - Φάκελα - plaisio.gr

Εγω βαζω ολα τα προιοντα που στελνω μεσα σε τετοιο φακελο..

Απο εταιρια σου προτεινω ελτα courier θυριδα-θυριδα, δηλαδη το πας εσυ σε ενα καταστημα ελτα courier και το παιρνει κι ο παραληπτης απο ενα καταστημα στην περιοχη του. Ειναι 5 ευρω τα μεταφορικα με αυτον τον τροπο και απο την εμπειρια μου το δεμα φτανει κατα 95% την επομενη εργασιμη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.