Samoilaros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2014 Καλησπέρα αδέρφια. Ήρθε η ώρα για την πιο χαζή ερώτηση που έχει τυπωθεί μέσα στο φόρουμ. Κατάφερα και ήρθα σε συμφωνία με παιδί για να πουλήσω την μητρική και τον επεξεργαστή του υπολογιστή μου. Το παιδί μένει σε νησί. τα προϊόντα δεν έχουν κουτί. Πώς τα συσκευάζω; Που βρίσκω κατάλληλα κουτιά; Ποια εταιρεία να εμπιστευτώ; Τι να προσέξω καθώς θα τα συσκευάσω; Τα μεταφορικά που και πώς κυμαίνονται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Ιούνιος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2014 Καλημερα Γιωργη.. Δεν γνωριζω που να βρεις κουτι, το μονο που εχω να σου προτεινω για την συσκευασια ειναι σαν προσθετη προστασια να βαζεις τα προς αποστολη πραγματα σε φακελους με φυσαλιδες.. Κατι σαν αυτο.. Q-Connect Φάκελος με Φυσαλίδες 24x34cm - Φάκελα - plaisio.grΕγω βαζω ολα τα προιοντα που στελνω μεσα σε τετοιο φακελο..Απο εταιρια σου προτεινω ελτα courier θυριδα-θυριδα, δηλαδη το πας εσυ σε ενα καταστημα ελτα courier και το παιρνει κι ο παραληπτης απο ενα καταστημα στην περιοχη του. Ειναι 5 ευρω τα μεταφορικα με αυτον τον τροπο και απο την εμπειρια μου το δεμα φτανει κατα 95% την επομενη εργασιμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.