Jump to content

Πρωτη δοκιμη για τον 4790Κ

Tasos69

Recommended Posts

Προσωπικη μου αποψη πολυ κακο για το τιποτα βαση δοκιμων.Ενταξει ελαφρα καλυτερος απο τον 4770Κ αλλα σε σημειο που δεν νομιζω οτι θα δει κανεις την διαφορα παρα στην τσεπη του.Οκ Sample και το κοματι της δοκιμης καινουριες και οι Ζ97 χωρις Bios Update ακομα και ισως γιαυτο με το ζορι να εκατσε στα 4.8 Stable(15 λεπτα Prime95) αλλα με κοντα στους 80 βαθμους Full strech και με ρευμα 1.40V.Μικρη λοιπον η διαφορα προς τα επανω στο Budget εναντι του 4770Κ για καποιον που στηνει νεο Rig και τα διαθετει να τα δωσει.Σε καμια περιπτωση ομως αναβαθμιση για καποιον που διαθετει ηδη 4770Κ η και λιγο πιο πισω.

Προσωπικη μου αποψη πολυ κακο για το τιποτα βαση δοκιμων.Ενταξει ελαφρα καλυτερος απο τον 4770Κ αλλα σε σημειο που δεν νομιζω οτι θα δει κανεις την διαφορα παρα στην τσεπη του.Οκ Sample και το κοματι της δοκιμης καινουριες και οι Ζ97 χωρις Bios Update ακομα και ισως γιαυτο με το ζορι να εκατσε στα 4.8 Stable(15 λεπτα Prime95) αλλα με κοντα στους 80 βαθμους Full strech και με ρευμα 1.40V.Μικρη λοιπον η διαφορα προς τα επανω στο Budget εναντι του 4770Κ για καποιον που στηνει νεο Rig και τα διαθετει να τα δωσει.Σε καμια περιπτωση ομως αναβαθμιση για καποιον που διαθετει ηδη 4770Κ η και λιγο πιο πισω.

Τι περισσότερο περίμενες από τον 4790κ σε σχέση με τον 4770κ; Δεν άλλαξε κάτι στο ίδιο το chip. :hmm:

Το εχω ηδη παρακολουθησει φιλε μου αυτο το Review απλα αυτο που ανεβασα εαν κοιταξεις λιγο καλυτερα ειναι για τον 4790Κ και οχι τον 4790.Πληρη Test και Overclocking δοκιμες.

Στο ίδιο θέμα για τον 4790 έχουν αναλυθεί και οι δυνατότητες του κ. :)

Σε μερικούς μηνες βγαίνει ο Broadwell! Εαν ειχε σουπερ ντουπερ αποδοση ο 4790Κ θα υποσκάπτει αυτοματα τις πωλησεις του νεου.

To θέμα είναι σε πόσους όμως γιατί έβγαλαν και το z97 βλέπω να τρώμε κάνα χρόνο μέχρι τότε, άσχετα τι λέει τώρα η intel και τα χρονοδιαγράμματα.

Δεν ξέρω, και μόνο που από την μαμά ο 4790Κ έρχεται με κουρδισμένος στα 4.0GHz με boost στα 4.4GHz χωρίς να κάνεις τίποτα, μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά από το 4.0 boost που είχε ο 4770Κ. Παραπάνω δεν πάει όσο περίμενε ο κόσμος, σίγουρα. Αλλά να θυμήσω ότι το 4.4 GHz ήταν υπόθεση να το πιάσει κανείς στον 4770Κ. Σπάνια βρισκόντουσαν καλά τσιπάκια για να πείς ότι προσπαθείς για 4.7GHz ας πούμε.

Για τον σκέτο 4790 όντως, δεν είναι και μεγάλες οι διαφορές που να γέρνουν την πλάστιγγα σαφώς υπέρ.

Και από πλευράς θερμοκρασιών, δεν βλέπω κάτι εντυπωσιακό πάντως. Ρολόι προς ρολόι, έχουν 2° διαφορά σύμφωνα με το ένα review.

Για μένα, ο 4790Κ αξίζει μόνο πραγματικά, αν θέλει κανείς να τον πάρει και χωρίς να στοχεύει oc. Με 4.4 από το εργοστάσιο είναι καλή πρόταση σε σχέση με τον 4770Κ. Για τους υπόλοιπους της οικογένειας δεν βλέπω κάτι που να αξίζει την μικρή έστω διαφορά στην τιμή (15-20€).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.