Jump to content

PQI Turbo

BillyVan

Recommended Posts

Παιδια οτι καλυτερο πετυχα μεχρι τωρα...τελικα παλι με 5/4

δε λεει το 1/1 μαλλον ειναι gay ο controller μου.

post-81-1416071372,3937_thumb.jpg

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

με τιποτε δεν σηκωνουν ταση....δυστυχως στο δικο μου ετσι ειναι.

αυριο η την Κυριακή θα τισ δοκιμασει και ο Vag οποτε θα εχουμε ολοκληρωμενη γνωμη.

Αρχική απάντηση από BillyVan [Σήμερα, στις 20:50]

με τιποτε δεν σηκωνουν ταση....δυστυχως στο δικο μου ετσι ειναι.

αυριο η την Κυριακή θα τισ δοκιμασει και ο Vag οποτε θα εχουμε ολοκληρωμενη γνωμη.

ΒΟΥΡ για ΑΤΗLON64 σε βλέπω βρε BILLY..... :D

αντι να αλλαζεις πλατφορμα δεν αλλαζεις μνημες να μου δωσεις τις δικες σου? :p

• 1 month later...
  • 5 weeks later...

Της πηρα και γω σημερα!!απο κυριακη μετρησεις!!Με περιμενουν 200χλμ απο δω η gigabyte και η msi !!!Αντε....vα δω ποτε θα φτιαξω το νεο μου pc...

Αρχική απάντηση από blade_pan [17-01-2005 15:24]

Greekfragma τελικα 300ισες με τον 64?

ναι αλλα με πολλαπλασιαστη 8 και οχι 9.........μπανανα μπεημπι.......(μαρτινι μπεημπι):cry:

οι χρονισμοι τους ητανε 2.5-3-3-5 χωρις πειραγμα και ψαξιμο στο τουικερ......επισης για ρευμα γουσταραν μεχρι 2.8 χωρις φουρφουρι να τις χτυπαει.....στα 2.9 ειχα λαθη λογω 38+βαθμων:...:

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 23:20]

38?

Εγω χωρις φαν πιανω 56-57 με 3V !!!

ειχα τον σενσορα επανω τους μολις ξεκινησα το μεμτεστ στα 2.9βολτ.........με το που ΠΕΡΑΣΕ η θερμοκρασια τους 38 αρχισαν τα λαθη.........δεν εκατσα να δω ποσο μαξ πιανουν με 2.9βολτ........αλλα σιγουρα την 50αρα θα την βαραγαν μετα απο κανα 10λεπτο.:nuke:

για μενα παντως τα ιδανικα βολτ ηταν μεταξυ 2.7-2.8 για τα ψηλα φσβ........για χαμηλα φσβ και 2-2-2-5 μεχρι 3.0-3.1 με ενα φουρφουρι σε χαμηλες στροφες:T:

PQI Turbo απλά μ@μ@νε.....thx Νίκο

@ γιατί ξαφνικά είμαι τόοοοοοοοοοοοσο χαρούμενος :)

ss το βραδάκι τώρα τις τσουρουφλίζω ( ας πούμε )

με μία πρώτη ματιά 2-2-2-5 225 2.5-3-3-7 260 με 2.6v

Kom με χαροποιεις ιδιαιτερα γιατι και γω τις εχω κλεισει απο καιρο...(ξερει ο νικος),τις εχω στα χερια μου επιτελους και δεν μπορω να τις δοκιμασω ακομη....

Αυτο 2.5-3-3-7 260 με 2.6v μ'αρεσει...αλλα για πες με μια δευτερη ματια εκανες κατι παραπανω?

277-9+cpuz+cpu.jpg

277-9+cpuz+memory.jpg

sandra+mem+bench.jpg

spi+277-9.jpg

οι μνήμες ανεβαίνουν πολύ εύκολα απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ..... πιστεύω μέχρι αυριο το απογευματάκι να έχω "χτυπήσει" τα 280-285

μάλλον τώρα είναι οκ οι φωτο - εγώ τουλάχιστον τις βλέπω

η μητρική είναι η msi k8n neo και τροφοδοτεί τις μνήμες με 2.65 ( σίγουρα σε dfi θα σκίζουν οι μνήμες )

memtest έτρεξε για 33ώρες ( το ξέχασα και έφυγα στο εξοχικό ) και από χθες από το τελευταίο μου post πιο πάνω έχω βάλει και τρέχει sandra mem bench

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.