Jump to content

PQI Turbo

BillyVan

Recommended Posts

ΗΡΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................μολις τις παρελαβα και γω τις δικες μου.......

πριν λιγο μπουταρα για 1η φορα με διαιρετη 5/6....ειμαι με 2.6 ρευμα στα 2-3-2-5 και θα ξεκινησω καψιμο το απογευμα........μας εφαγε η σχολη γμτ.........αναμεινατε στην οθονη σας για τα νεωτερα.....

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Για να μην εχουμε παρεξηγησεις το 2ο σετ πουληθηκε αμεσα στον αδερφο του παιδιου που μου τα εφερε....

Τωρα δοκιμων συνεχεια εχουμε και λεμε...

240 mhz 1/1 2-3-2-6 ΟΚ το ιδιο και 2-3-2-5

245 mhz 1/1 2-3-3-6 ΟΚ το ιδιο και 2-3-3-5

250 mhz 1/1 2-4-3-5 OK

255 mhz 1/1 3-4-4-8 OK

εχω την εντυπωση οτι στα 240 και με 2-3-2-5 ειναι καλυτερα....εκτος και αν ανεβω πανω απο 270 . Αλλα αυτο θα γινει το βραδυ.

Αρχική απάντηση από BillyVan

Για να μην εχουμε παρεξηγησεις το 2ο σετ πουληθηκε αμεσα στον αδερφο του παιδιου που μου τα εφερε....

Τζαμπα περιμένω να τις βγάλεις στις πωλίσεις:weep:

Δεν πειράζει...

Έτσι λιώστα, να δούμε τι ψάρια πιάνουν. :T:

Δώσε κανα μπεντσ να βλέπουμε και διαφορές στην απόδοση...

Αρχική απάντηση από greekfragma

ΗΡΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................μολις τις παρελαβα και γω τις δικες μου.......

πριν λιγο μπουταρα για 1η φορα με διαιρετη 5/6....ειμαι με 2.6 ρευμα στα 2-3-2-5 και θα ξεκινησω καψιμο το απογευμα........μας εφαγε η σχολη γμτ.........αναμεινατε στην οθονη σας για τα νεωτερα.....

Aντε ρε παρατα τη σχολη κ στρωσρου στα bench :p

Περιμενουμε να δουμε τι κανουν στo DFI ;)

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 12:31]

Aντε ρε παρατα τη σχολη κ στρωσρου στα bench :p

Περιμενουμε να δουμε τι κανουν στo DFI ;)

Την σκαπουλαραμε και καναμε μονο 1ωρα μαθημα..........γραφω αυριο προοδο ομως και ειναι ζορικα τα πραγματα...........μολις γυρισα και ξεκιναω καψιμο.............για να δουμε τι θα κανουνε και οι ασημενιες.........παντως παιδες λαμποκοπανε..............

@BillyVan:ρε μαστορα για πες μου με τι ρευμα τις ξεκινησες και με τι χρονισμους........σκεφτομαι να ξεκινησω με 2.7ρευμα στα 220 με 2-3-2-(5 ή 7).........

εαν εχεις καμια καλυτερη προταση ριχτη.......:T:

να ξεκινησω δηλαδη με 2-2-2-5 στο ντιφολτ ρευμα και να ανεβαζω fsb?????

εν τω μεταξυ εχω χαζεψει με τις ψυκτρες.....θα βγαλω μια φωτο αμα γινεται να ποσταρω.....

λοιπον παιδια...........παρτε και ενα ενδεικτικο που τις εφτασα με προχειρο burn.........

θελω να ρωτησω αυτους που εχουν dfi και αυτες τις μνημες τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε στις υπολοιπες επιλογες του βιος..........

/me ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ..../me:p

post-596-1416071368,9785_thumb.jpg

παιδια τοσο καιρο βλεπω ποστ με tccd...οι μνημες δεν θελουν ρευμα ρε παιδια τι το παλευετε??Απλα ειναι φτιαγμενες για 250+ με 2.5-3-3-6...και απλα σου δινουν και την δυνατοτητα να παιξεις με χαμηλα timings σε μικρα fsb κατι που δεν κανουν τα νεα hynix

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 21:30]

παιδια τοσο καιρο βλεπω ποστ με tccd...οι μνημες δεν θελουν ρευμα ρε παιδια τι το παλευετε??

Τσεκαρουνε μπας και εχουνε πεσει στα TCCD που ακουνε στο ρευμα αλλα απογοητευονται αμεσως :D

Για tccd μιας και δεν ανεβαινουν παραπανω απο της BH-X με 2-2-2-5 πιστευω το καλυτερο ειναι να παιρνετε αυτες που ειναι και/η rated 4400+ . Οπως η adata 566/600, οι gskill κ.α. μιας και αυτες ειναι δοκιμασμενες οτι τα chipakia τους φτανουν τοσο ενω στις rated 3200 βαζουνε chipakia που δεν εχουν περασει τα tests πανω απο 240-250 Mhz , αυτο τις συμφερει βεβαια τις εταιριες αλλα οχι εμας... Με λιγο ρευμα 2.6 περιπου μερικες ανεβαινουν περισσοτερο...

Σωστη η θεωρια σου Soki αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει TCCD που να μην φτανει 2.5-3-3 τα 250 (υποθετω "εχει" και το 270 2.5-4-4) οποτε δεν ειναι θεμα να περνανε τεστς. Για παραδειγμα η μοναδικη εταιρια που εχει διαφοροποιηση προιοντος με ιδια τσιπακια ειναι η OCZ (3200-3700-4200) και η Gskill (4400@2.5-4-4, 4400@2.5-3-3). Εταιριες οπως PQI,Partiot, Geil, εχουν μονο ενα μοντελο TCCD 3200, οποτε ολα τα τσιπς που παιρνουν απο την samsung πανε στο ιδιο μοντελο dimm.

Αυτο που λες ισχυει για να χτυπησεις εγγυημενα τα 3αρια και να μην ξεπεσεις στα 4αρια.

τα νεωτερα απο το μετωπο...........:cool:

παλεψα αρκετα με τις μνημες χωρις κανενα φουρφουρι να τις χτυπαει......βρηκα τοιχο μαλλον λογω θερμοκρασιων εδω:

(58βαθμους η ψυκτρα της μνημης μετρημενο με σενσορα του αεροκουλ)

στο 11αρι αντεχε και 5 οπως ειναι by SPD αλλα φιλικη συμβουλη του Γερολυκου με τα μπεντσια Samael οτι ετσι αποδιδει καλυτερα σε Nforce:...:

post-596-1416071369,8742_thumb.jpg

για 3200 που πουλιουνται μια χαρα πανε:D

τωρα για παιξε λιγομετα timings και δες ποσο max fsb παινουν !βαλε και κανενα 8αρι να φυσαει γιατι σε λιγο θα βραζουν:)

αληθεια με 2-2-2-5 που εφτασαν?????

τα παραπανω ειναι με 2.7βολτ............στα 265 εδωσα μεχρι 3.1 βολτ αλλα δεν ακουγαν(επαιζε ρολο και η θερμοκρασια) με τα 3αρια

με 2.7 βολτ ειδα επισης με χρονισμους 3-4-4-8 και 310fsb.....

σταθερα κιολας σε μεμτεστ(40λουπες τεστ 5 και αλλες 20 τεστ 8)

ειπα ομως πριν ψαξω για το μεγιστο φσβ να δω τι κανουμε με σφιχτους χρονισμους

(.....παραπανω απο 310δεν δοκιμασα.....μακαρι να αντεχουν......θα το τσεκαρω και αυτο αργοτερα)

με 2-2-2-5 και 2.9 βολτ ημουνα μεχρι 225 σταθερος......η αληθεια ειναι οτι οτι επρεπε να δωσω κι αλλο ρευμα και να δοκιμασω.....ειπαμε ομως ακομα δοκιμαζω......θα επανελθω με νεες εξελιξεις

σε γενικες γραμμες πανε πολυ καλα.........σκεφτομαι και μια σπεσιαλ ψυξη(μερος του προτζεκτ που ετοιμαζω) ωστε να κερδισω οτι μπορω

Μεγιά και καλοδούλευτες και απο μένα παίδες και να 300αρίσουν σας εύχομαι.

Όπως την βλέπω την παλιοκατάσταση μου φαίνεται πως έβγαλαν αυτά τα chip μνημών για να μην μας κακοφανεί η επερχόμενη ddr2 me ta 45-45-45-105 timings.....Ατιμη προδώτρα winbond....

PS:Πούναι ρε γμτ ένα 512-βη-5 που χρειάζομαι .... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.