Jump to content

PQI Turbo

BillyVan

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

ωπ!!!!!!αλλος ενας στο κλαμπ......τελικα πολλοι μαζευτηκαμε με τις pqi......αναμενουμες εναγωνιως τα αποτελεσματα.........εμας(+slotkiller) μας ερχονται αυριο......)

δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αρχική απάντηση από BillyVan [Σήμερα, στις 02:10]

Υπομονη θα τις δωσω στον Vag για δοκιμές...

Δεν αλλάζεις ένα γράμμα προτού τις στείλεις ?????

Από VAG σε DAG ας πούμε ..... :D

Αντε και καλά αποτελέσματα...... :T:

ΕDIT ::: :tomato: Tώρα μόλις ανακάλυψα ότι μου χάθηκαν 100+ POST :cry:

Εδω ειμαι παιδια ...τα πραγματα σε πρωτη φαση δε μου αρεσαν ....2225 στα 218 χωρις λαθη στα 220 βγαζουν 2 λαθακια.

Μου εκανε εντυπωση οτι τραβανε σχεδον 300 μεγακ. με 3448 και γενικα παιζουν παντου.

Με την ταση δε τα πανε καλα ομως.

Λεω νατις αφησω ολο το βραδυ στο μεμτεστ τι λετε ?

@Ζyx

επρεπε να σε ενημερωσω αλλα ετρεχα εκτος Θεσ/νικης ...anyway sorry.

Αστες όλο το βράδυ μήπος και δείς βελτίωση...

Αλλά από ότι έχω δει τα tccd κάπου εκεί παίζουν και δεν ακουν πολύ στο ρεύμα...

πλακα κανεις δεν πειραζει ρε συ. καλυτερη επιλογη ηταν αυτη που εκανες ετσι κιαλιος.

....αντε μεγιες φιλε μου.....μια χαρα πηγαν για αρχη παντως...κλασσικη συμπεριφορα tccd....;) ...σε ποιο mobo ειπαμε???

Το συστημα ειναι της υπογραφης Asus P4P800 κλπ...

Τωρα για τις μνημες καντε λιγο υπομονη γιατι εχω και αλλες υποχρεωσεις παιδια .

Με 2-3-2-6 πηγαν 230 mhz το cpuz τις λεει 2-3-3-6.

Ταση 2.8 .

Εκει που παιζουν με 5 λαθη με 2.8 αν δωσω σιγα σιγα και μεχρι 3.1 τα λαθη ανεβαινουν.

Μεγεια οι μνημουλες , και αφου απο λαθος ηρθαν 2 παραπανω ξερεις υπαρχει ενας που ψηνεται να τις παρει....

Κλασσική συμπεριφορά TCCD μνημών... και μένα 218 με 220 αρχίζουν τα 1-2 λαθάκια... Αλλά αμα χαλαρώσεις timings ανεβαίνουν πολύ, και πιστεύω οτι αξίζει πολύ περισσότερο το 270 με 2.5-3-3-7 παρά το 225 με 2-2-2-5...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.