slalom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2014 Προκειται για το μοντέλο 4000Το ειχα παρει αρχικα σε ασπρο μαζι με το laptop. Μαυρο ειχα παρει αρχικα αλλα ειχε πρόβλημα και πηρα από το μαγαζι το ασπρο.Μου ειχε μεινει η κάψα από τοτε για το μαυρο, το οποιο το πηρα σημερα με σκοπο να εχω το μαυρο στο laptop και στο άλλο PC το ασπρο.Ενώ το αναγνωριζει εχω θεμα με το δεικτη, δεν κινειται ουτε φυσικα και τα κουμπια.Εχω βγαλει και εχω ξαναβαλει τους οδηγούς αλλα δεν το αναγνωριζειΘελω λοιπον να το φερω στην κατασταση που ηταν πριν συνδεσω τον πομπο. Ξερει καποιος τι άλλο πρεπει να "πειραξω" για να το δει σαν την πρωτη φορά?touchpad sucks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Ιούνιος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Την πιθανότητα να μην επικοινωνεί σωστά ο πομπός με τον δέκτη την σκέφτηκες; Διότι, αφού το αναγνωρίζει, αφού αναγνωρίζει δηλ. το στικάκι που βάζεις στην υποδοχή USB, μετά είναι θέμα επικοινωνίας του ποντικιού με τον δέκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 26, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2014 Εισαι πολύ κοντα. Ξερεις τι ειχε γινει?Μπερδεψα τους δεκτες, ενώ ημουν ιδιαιτερα προσεκτικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Ιούνιος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Έκανες δηλαδή "σλάλομ" τους δέκτες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούνιος 27, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2014 Μου εκαναν slalom οι δεκτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.