Jump to content

Τηλεόραση απλή...κάπου στις 20''

Snips

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πείτε καμιά 20άρα TV. USB για ταινίες. Ενσωματωμένο ψηφιακό ενοοείται. Max 150ευρά.

Απλή τηλεόραση να είναι. Θα αγοραστεί τάχιστα για να μην συμβεί φόνος εν όψει μουντιάλ, αλλά θα αντικαταστήσει ένα παλιό μπαουλάκι της sony στο παιδικό. Άρα να δειχνει καλά barbie, tinkerbell κτλ

Ξέρω ότι "πας σε ένα όποιο να ναι πολυκατάστημα και πέρνεις την φτηνότερη". Απλά είπα να ρωτήσω τους ειδικούς μήπως κυκλοφορεί καμιά ευκαιρία τρελή και έχει πέσει στην αντίληψη σας. (Πχ έχει μία 23άρα super στο τάδε online shop στα 180...) Να κάτσω να γυρίζω όλα τα μαγαζά...δεν παίζει.

Παντως επειδη την πατησα πριν απο καιρο - πηγα και αγορασα μια για τον πατερα μου προς αντικατασταση μιας παλιας 14αρας philips - μια φτηνη lg 20αρα νομιζω, η οποια ειχε ΤΝ πανελ...

Δυστυχως δεν μπορουσε να δει παραμονο αν καθοταν κλαρινο μπροστα της.. Οποτε προσεξε να παρεις μια που να εχει ips πανελ οπως και δηποτε.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντως επειδη την πατησα πριν απο καιρο - πηγα και αγορασα μια για τον πατερα μου προς αντικατασταση μιας παλιας 14αρας philips - μια φτηνη lg 20αρα νομιζω, η οποια ειχε ΤΝ πανελ...

Δυστυχως δεν μπορουσε να δει παραμονο αν καθοταν κλαρινο μπροστα της.. Οποτε προσεξε να παρεις μια που να εχει ips πανελ οπως και δηποτε.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, δυστυχώς αυτό το διαπίστωσα στο media mrkt. Τις περισσότερες τις έβλεπες μόνο από μπροστά.

-----------------------

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-23MT55D,99452,497519,1241760.html?langId=-18#

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-22MT55D,99452,497519,1252831.html?langId=-18

Γιατί η 23άρα 20 ευρώ φτηνότερη; Και αναφέρει κιόλας ότι διαθέτει PiP ενώ η 22άρα που είναι ακριβότερη όχι... !

Δεν αξίζουν τα χρήματα τους ρε συ οι μικρές. Τράβα πάρε τη πιο φτηνή 32ρα από τις γνωστές μάρκες και ας μην είναι και FHD. Βρίσκεις με ~€180 και είναι IPS/VA (νταξ όχι τρελά panels αλλά σίγουρα >ΤΝ των 20" TV monitor).

Εκτός άμα παίζει θέμα χώρου βέβαια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.