gbdanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 ’ντε και σε ένα μήνα ακριβός έχουμε Χριστούγεννα εδώ μπορούμε να γράψουμε ότι έχει σχέση με τα Χριστούγεννα (να ανεβάσουμε εικόνες , να γράψουμε διάφορα site ):magic: :magic: :flower:
ea6gka Νοέμβριος 23, 2004 #3 Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Επίσης αν ξέρει κανένας site που να έχει στυχάκια sms. δεν ελεγες τα καλαντα μικρος τζιμακο?
JiMk Νοέμβριος 23, 2004 #4 Νοέμβριος 23, 2004 όχι κάλαντα ρε συ, ευχητήρια μυνήματα και κανένα ερωτικο στυχάκι.
gbdanis Νοέμβριος 23, 2004 Author #6 Νοέμβριος 23, 2004 Πέρση έψαχνα για κανένα site με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δεν είχα βρει τίποτα μήπως ξέρετε εσείς ρε παιδιά γιατί μου αρέσει να δημιουργώ
SLN Νοέμβριος 23, 2004 #7 Νοέμβριος 23, 2004 Γουσταρω τσιτα-σπιντα Κριστμας σπιριτ!!Καθε φορα που σκαω βολτα στη αγορα (με αδειες τσεπες βεβαιως βεβαιως οπως παντα) και ακουω απο τα ηχεια εκεινα τα Χριστουγεννιατικα τραγουδακια, παθαινω ψυχικο τραλαλα και εγκεφαλικο τσιου-τσιου! Σκαω ενα ηλιθιο χαμογελο διωρης διαρκειας και συνεχιζω την βολτα μου!!
R@tNET Νοέμβριος 24, 2004 #10 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [Χθες, στις 22:02] Πέρση έψαχνα για κανένα site με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και δεν είχα βρει τίποτα μήπως ξέρετε εσείς ρε παιδιά γιατί μου αρέσει να δημιουργώ http://snowflakes.lookandfeel.com/
morius Νοέμβριος 24, 2004 #11 Νοέμβριος 24, 2004 Κανένα site με χριστουγενιάτικες εικόνες(Α΄ι΄ Βασίλιδες-δέντρα κ.α τέτοια δεν υπάρχουν?????) Για να καταλάβαιτε σκέφτομαι να πάω για τα κάλαντα έτσι για χαβαλέ (θα με κράξουν) Και κάτι άλλο που θα δοκιμάσω φέτος....Θα βάλω χριστουγενιάτικα φωτάκια στο PC Να περιμένετε PHOTO:p
gbdanis Νοέμβριος 24, 2004 Author #12 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από morius Κανένα site με χριστουγενιάτικες εικόνες(Α΄ι΄ Βασίλιδες-δέντρα κ.α τέτοια δεν υπάρχουν?????) Για να καταλάβαιτε σκέφτομαι να πάω για τα κάλαντα έτσι για χαβαλέ (θα με κράξουν) Και κάτι άλλο που θα δοκιμάσω φέτος....Θα βάλω χριστουγενιάτικα φωτάκια στο PC Να περιμένετε PHOTO:p πρόσεχε μην σου κάνει μπουμ :bye: :bye:
gbdanis Νοέμβριος 24, 2004 Author #13 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από R@tNET http://snowflakes.lookandfeel.com/ kalooooooooooo
R@tNET Νοέμβριος 24, 2004 #14 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 20:41] ...Θα βάλω χριστουγενιάτικα φωτάκια στο PC Να περιμένετε PHOTO:p Πάρα πολύ καλό :clap: έχει πλάκα λέω να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο και φυσικά θα υπάρχει και από εμένα photo. :jump:
gbdanis Νοέμβριος 25, 2004 Author #15 Νοέμβριος 25, 2004 Εσείς πότε θα στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δένδρο ????Εμείς πάντως 1 Δεκέμβρη ..Θα στείλω και φωτογραφίες από την φάτνη που την έχω φτιάξει μόνος μου .
astrolabos Νοέμβριος 25, 2004 #16 Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanisΘα στείλω και φωτογραφίες από την φάτνη που την έχω φτιάξει μόνος μου . Θα είναι και modαρισμένη φάτνη;
morius Νοέμβριος 26, 2004 #17 Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [Χθες, στις 22:00] Εσείς πότε θα στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δένδρο ???? . Για δέντρο δεν ξέρω πάντώς εγώ θα στολίσω το pc μου Όσο για την απάντηση του gbdanis,δεν θα συνδέσω τα φωτάκια με το PSU,Έλεος Με την πρίζα θα τα συνδέσω :tomato: Θα πάρω κάτι ψιρίτσες μπλε.......................
Chosen Νοέμβριος 28, 2004 #18 Νοέμβριος 28, 2004 Παρεπιπτοντως, γνωστος Θεσσαλονικιος moderator δηλωσε οτι το TheLab φετος θα στειλει χριστουγεννιατικες καρτες σε ολα τα μελη.Σιγα το πραγμα θα μου πειτε, οπως ειπα και γω, αλλα ο εν λογω moderator με διαβεβαιωσε οτι οι καρτες δεν θα ειναι οι κλασικες χαρτινες καρτουλες, αλλα καρτες PCIExpress.Φυσικα ο,τι 3d και να τρεξεις με αυτες τις καρτες θα εχει "χιονια" και artifacts με σχημα ταρανδου και ελατου, αλλα μη ξεχνατε οτι θα ειναι τσαμπα (μη τα θελουμε κι ολα δικα μας...)
greekfragma Νοέμβριος 28, 2004 #19 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:11] Παρεπιπτοντως, γνωστος Θεσσαλονικιος moderator δηλωσε οτι το TheLab φετος θα στειλει χριστουγεννιατικες καρτες σε ολα τα μελη.Σιγα το πραγμα θα μου πειτε, οπως ειπα και γω, αλλα ο εν λογω moderator με διαβεβαιωσε οτι οι καρτες δεν θα ειναι οι κλασικες χαρτινες καρτουλες, αλλα καρτες PCIExpress.Φυσικα ο,τι 3d και να τρεξεις με αυτες τις καρτες θα εχει "χιονια" και artifacts με σχημα ταρανδου και ελατου, αλλα μη ξεχνατε οτι θα ειναι τσαμπα (μη τα θελουμε κι ολα δικα μας...) αχαχαχαχαχαχαχααχα.....εγραψες εκλεκτε για σημερα.........:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: στις ατακεςςςςςςςςςςςςςςςςς:banging:
Chosen Νοέμβριος 28, 2004 #20 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 04:34] αχαχαχαχαχαχαχααχα.....εγραψες εκλεκτε για σημερα... Εγω απλως μετεφερα, η ατακα ανοικει στον Βασιλη.Οταν το ειπε την Παρασκευη στο Εγκωμιο, μας μαζευανε απο το πατωμα απο τα γελια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.