Jump to content

Σε vmware τα windows 8 δεν μου ζητανε ενεργοποιηση

Cipioner

Recommended Posts

Εχω κανει εδω και 3 περιπου μηνες εγκατασταση τα windows 8,1 σε vmware.

Tα εγκατεστησα δοκιμαστικα για να δω το περιβαλλον εργασιας και γενικα την λειτουργια του συγκεκριμενου λογισμικου.

Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι δεν μου ζητανε ενεργοποιηση, ουτε κλειδωνουνε πανω στον μηνα, απλως οταν μπαινω στον πινακα ελεγχου/ συστημα, αναφερει κατω δεξια ενεργοποιηστε τα windows, xωρις τιποτα παραπανω

και συνεχιζουνε να λειτουργουνε κανονικα.

Μπορει να μου πει καποιος πως συμβαινει αυτο, μηπως επειδη ειναι εγκατεστημενα σε εικονικη μηχανη?

Ευχαριστω.

• 2 weeks later...

To image ειναι γνησιο, οσο για το product key δεν μου ζητησε κατα την εγκατασταση, γιατι προσθεσα στο usb των 8 καποιο αρχειο με το οποιο μπορεις να προσπερασεις την συγκεκριμενη διαδικασια.

Δεν ξερω σε τι μπορει να τα μετρεψα, αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μετρανε αντιστροφα, ουτε κλειδωνουν (εννοειτε), που θα ηταν το λογικο, χωρις στην κυριολεξια να εχω κανει τιποτα, μα τιποτα αλλο στην συνεχεια.

Απλως οταν ανοιγω την καρτελλα στο συστημα αναφερει, ενεργοποιηστε τα windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.