Cipioner Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2014 Εχω κανει εδω και 3 περιπου μηνες εγκατασταση τα windows 8,1 σε vmware.Tα εγκατεστησα δοκιμαστικα για να δω το περιβαλλον εργασιας και γενικα την λειτουργια του συγκεκριμενου λογισμικου.Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι δεν μου ζητανε ενεργοποιηση, ουτε κλειδωνουνε πανω στον μηνα, απλως οταν μπαινω στον πινακα ελεγχου/ συστημα, αναφερει κατω δεξια ενεργοποιηστε τα windows, xωρις τιποτα παραπανωκαι συνεχιζουνε να λειτουργουνε κανονικα.Μπορει να μου πει καποιος πως συμβαινει αυτο, μηπως επειδη ειναι εγκατεστημενα σε εικονικη μηχανη?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Εχεις δοκιμασει να βάλεις εσυ τον κωδικο χειροκινητα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Ιούνιος 12, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Εχω την εντύπωση ότι από technet που κατέβασα ήταν για 180 μέρες όχι για 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιούνιος 12, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Πιθανον, αλλα γιατι δεν μετρανε αντιστροφα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Ιούνιος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2014 Είναι γνήσιο το image από το οποίο έγινε η εγκατάσταση; Είναι retail ή Volume license ή κάτι άλλο; Χρειάστηκε να περάσεις serial κατά την εγκατάσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιούνιος 23, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2014 To image ειναι γνησιο, οσο για το product key δεν μου ζητησε κατα την εγκατασταση, γιατι προσθεσα στο usb των 8 καποιο αρχειο με το οποιο μπορεις να προσπερασεις την συγκεκριμενη διαδικασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Ιούνιος 24, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 Ε μήπως με αυτό τον τρόπο τα μετέτρεψες σε Volume license; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιούνιος 24, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 Δεν ξερω σε τι μπορει να τα μετρεψα, αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μετρανε αντιστροφα, ουτε κλειδωνουν (εννοειτε), που θα ηταν το λογικο, χωρις στην κυριολεξια να εχω κανει τιποτα, μα τιποτα αλλο στην συνεχεια.Απλως οταν ανοιγω την καρτελλα στο συστημα αναφερει, ενεργοποιηστε τα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.