Jump to content

Πως βγάζουμε τα καλώδια απο τα μολεξ ?

Trooper

Recommended Posts

Με εξολκεα.....αλλιως με ενα μικρο μαχαιρακι η κατσαβιδακι που να χωραει μεσα στις εσοχες....κανε ενα search βρε συ φορουμ...ολοκληρος moderator εισαι κ ακομα δεν το χρησιμοποιεις???????

Αν παρατηρησεις καλα θα δεις οτι τα μολεξ εκει που εχουν τα 4 συρματακια εχουν και καποιες μικρες ακιδες που εξεχουν ετσι ωστε να κραταν τα συρματακια στην θεση τους. Αν τις πατησεις προς τα μεσα τα συρματακια θα βγουν. Οταν τωρα τα βαλεις παλι στην θεση τους, πρεπει πρωτα να βγαλεις τις ακιδες προς τα εξω παλι και μετα να περασεις τα συρματακια μεσα στο πλαστικο.

Τροοπ οπως τα λεει ο Ζαξ ειναι απλα να ξερεις οτι δεν κανεις δουλεια(δηλαδη δεν αξιζει-τσαμπα λεφτα προσωπικα ηταν για μενα) εκτος και αν το λυσεις ολοκληρο-Πραγμα που δεν θα κανεις!Αμα βγαλεις ενα θα καταλαβεις τι εννοω!

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 22:47]

Με εξολκεα.....

Μπορείς να γράψεις περισσότερα για το συγκεκριμένο εργαλείο;

Thanks παίδες, δεν είχε πάρει το μάτι μου το παλιο thread. Ειναι λίγο μπελαλίδικη δουλειά, αλλά πρέπει να γίνει κααααποια στιγμή...

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Μπορείς να γράψεις περισσότερα για το συγκεκριμένο εργαλείο;

ok ΓιαγκΤ....εχεις δικιο....απλα ετσι το ειχα ακουσει την πρωτη φορα κ ετσι το εμαθα....!Μπορει εχεις δικιο για την ονομασια του......μην δαγκωνεις επειδη ειπα μια λαθος λεξη...:(:innocent: ...

παντως σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα που ειχα παει κ ζητησα εξολκεα καλλωδιων αυτο μου δειξανε....πληροφοριακα το λεω...;)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:23]

ok ΓιαγκΤ....εχεις δικιο....απλα ετσι το ειχα ακουσει την πρωτη φορα κ ετσι το εμαθα....!Μπορει εχεις δικιο για την ονομασια του......μην δαγκωνεις επειδη ειπα μια λαθος λεξη...:(:innocent: ...

παντως σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα που ειχα παει κ ζητησα εξολκεα καλλωδιων αυτο μου δειξανε....πληροφοριακα το λεω...;)

Δυστυχώς Βασίλη τα μαγαζιά ηλεκτρονικών δεν πληρώνουν μεροκάματα για ανθρώπους με γνώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.