Trooper Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 Θέλω να "ντύσω" τα καλώδια του ταγκαν, και πρέπει να βγαλω τα μολεξ και να τα ξαναβάλω.. Πως βγαίνουν ???
aristos87 Νοέμβριος 23, 2004 #2 Νοέμβριος 23, 2004 Τα βίσματα θές να βγάλεις? Ή τα καλώδια μέσα απο το PSU ????:S
GoriLLakoS Νοέμβριος 23, 2004 #3 Νοέμβριος 23, 2004 Με εξολκεα.....αλλιως με ενα μικρο μαχαιρακι η κατσαβιδακι που να χωραει μεσα στις εσοχες....κανε ενα search βρε συ φορουμ...ολοκληρος moderator εισαι κ ακομα δεν το χρησιμοποιεις???????
jax7480 Νοέμβριος 23, 2004 #4 Νοέμβριος 23, 2004 Αν παρατηρησεις καλα θα δεις οτι τα μολεξ εκει που εχουν τα 4 συρματακια εχουν και καποιες μικρες ακιδες που εξεχουν ετσι ωστε να κραταν τα συρματακια στην θεση τους. Αν τις πατησεις προς τα μεσα τα συρματακια θα βγουν. Οταν τωρα τα βαλεις παλι στην θεση τους, πρεπει πρωτα να βγαλεις τις ακιδες προς τα εξω παλι και μετα να περασεις τα συρματακια μεσα στο πλαστικο.
Nos-Dio Νοέμβριος 23, 2004 #6 Νοέμβριος 23, 2004 Τροοπ οπως τα λεει ο Ζαξ ειναι απλα να ξερεις οτι δεν κανεις δουλεια(δηλαδη δεν αξιζει-τσαμπα λεφτα προσωπικα ηταν για μενα) εκτος και αν το λυσεις ολοκληρο-Πραγμα που δεν θα κανεις!Αμα βγαλεις ενα θα καταλαβεις τι εννοω!
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 23, 2004 #7 Νοέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 22:47] Με εξολκεα..... Μπορείς να γράψεις περισσότερα για το συγκεκριμένο εργαλείο;
wrong method Νοέμβριος 23, 2004 #8 Νοέμβριος 23, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=4097&perpage=20&highlight=εξολκεας%20για%20molex&pagenumber=1 Κάπου 8 ευρώ αν θυμάμαι καλά
wrong method Νοέμβριος 24, 2004 #10 Νοέμβριος 24, 2004 Τη δουλειά του την κάνει άνετα πάντως, ασχέτως αν ονομάζεται εξολκέας η έμβολο.
Trooper Νοέμβριος 24, 2004 Author #11 Νοέμβριος 24, 2004 Thanks παίδες, δεν είχε πάρει το μάτι μου το παλιο thread. Ειναι λίγο μπελαλίδικη δουλειά, αλλά πρέπει να γίνει κααααποια στιγμή...
GoriLLakoS Νοέμβριος 24, 2004 #12 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Μπορείς να γράψεις περισσότερα για το συγκεκριμένο εργαλείο; ok ΓιαγκΤ....εχεις δικιο....απλα ετσι το ειχα ακουσει την πρωτη φορα κ ετσι το εμαθα....!Μπορει εχεις δικιο για την ονομασια του......μην δαγκωνεις επειδη ειπα μια λαθος λεξη... ... παντως σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα που ειχα παει κ ζητησα εξολκεα καλλωδιων αυτο μου δειξανε....πληροφοριακα το λεω...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 24, 2004 #13 Νοέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:23] ok ΓιαγκΤ....εχεις δικιο....απλα ετσι το ειχα ακουσει την πρωτη φορα κ ετσι το εμαθα....!Μπορει εχεις δικιο για την ονομασια του......μην δαγκωνεις επειδη ειπα μια λαθος λεξη... ... παντως σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα που ειχα παει κ ζητησα εξολκεα καλλωδιων αυτο μου δειξανε....πληροφοριακα το λεω... Δυστυχώς Βασίλη τα μαγαζιά ηλεκτρονικών δεν πληρώνουν μεροκάματα για ανθρώπους με γνώσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.