nobig Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2004 Ρε παιδιά έχω ένα @#%@ bios320.exe στο desktop και όποτε πάω να το διαγράψω μου γράφει access violation, the file is in use. Όποτε έψαξα τα proccesses δεν χρησιμοποιήτε. Όταν πάω να το διαγράψω μου βγάζει το μήνυμα και μετά χρησιμοποήτε απο το explorer.exe.Έψαξα με kaspersky και adware. Τίποτα, δοκίμασα να μπώ σας admin, τίποτα. Δεν ξεκινάει στην εκκίνηση σας πρόγραμμα. Πως θα το ξεφορτωθω; ’κυρο. έπαιξα λίγο με τα permissions και τα processes και το έσφαξα. Μυστήρια πράγματα. Administrators δεν μπορώ να διαγράψω το θέμα μου, γιατί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 http://www.safersite.org/pestinfo/b/bios_3_20.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Νοέμβριος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2004 ΕΥτυχώς δεν το έτρεξα στον υπολογιστή μου. Το έτρεξα σε ένα βοηθητικό που έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Νοέμβριος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2004 Μπες με safe mode και σβήστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.