Toxic Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2014 Έχω μία πολύ ιδιαίτερη ανάγκη. Έχω ένα Silverstone ST75F και μου λείπουν αρκετά καλώδια. Κυρίως με ενδιαφέρουν τα καλώδια που έχουν να κάνουν με τα 12V. Θα μπορούσα να τα βρω κάπου τα συγκεκριμένα, σχετικά εύκολα; Ορίστε μία εικόνα με την πίσω όψη: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 βαλτο σε αλλο θεμα το ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 10, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 εδω κοιταξες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Καλό site, αλλά δυστυχώς δεν μου κάνει! Τα καλώδια που βρίσκω συνήθως (και στο συγκεκριμένο site) είναι extensions, που σημαίνει αρσενικό σε θηλυκό.Εγώ χρειάζομαι και οι δύο άκρες να είναι αρσενικές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιούνιος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 κάτι πρέπει να έχω ψάχνεις για όλα τα καλώδια στα12v; περιοχή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 11, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Ηράκλειο Αττικής. Πες μου τι έχεις και σου λέω! Κυρίως με νοιάζει να βρω ένα 6pin 12V για την κάρτα γραφικών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιούνιος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 από ένα σε δυο το κλασικό από enermax και μερικά τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 11, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι ολα τα καλωδια ιδια για τα modular τροφοδοτικα. Οποτε σιγουρεψου πριν καψεις κατι.Σε αντιστοιχη περιπτωση ειχα στειλει mail στην εταιρια και μου εστειλα ενα καινουριο σετ δωρεαν.http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/kalwdia-gia-modular-psu-113034.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 11, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Πράγματι δεν είναι ίδια όλα. Θα τα κοιτάξω με πολύμετρο για να δω που πάει το καθένα για σιγουριά. Το τροφοδοτικό είναι πολύ παλιό και αμφιβάλω αν θα μου στείλουν σετ. sotoscorfu σου στέλνω PM για συνεννόηση φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 11, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Kαι το δικο μου παλιο ηταν ρε συ, δεν χανεις τπτ να τους στειλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 11, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 Τους έστειλα και αναμένω απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 12, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2014 Δυστυχώς, η απάντηση τους ήταν πως το τροφοδοτικό είναι πολύ παλιό και δεν μπορούν να μου παρέχουν τα καλώδια. Επιπλέον, με προειδοποίησαν να μην χρησιμοποιήσω δικά μου καλώδια.Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα σαν τον sotoscorfu, τα οποία μέσα από την γενναιοδωρία τους, αφιλοκερδώς, κάνουν την ζωή μας εύκολη. Θα μου δώσει τα απαραίτητα καλώδια (τα οποία θα συγκρίνω με τα δικά μου με πολύμετρο φυσικά) και θα μπορέσω να κάνω δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 13, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2014 Να ευχαριστήσω και πάλι τον φίλο sotoscorfu, παρέλαβα τα καλώδια σήμερα και δουλεύουν άψογα με το τροφοδοτικό μου!Να ευχαριστήσω επίσης και όσους απάντησαν στο thread!Να στε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.