hipro5 Νοέμβριος 25, 2004 #21 Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 11:36] κοιτα, κανεις οτι γουσταρεις, δεν ειμαι εγω που θα σου πω το οτιδηποτε, απλως εχω δει διαφορα project που εχουν διατυμπανιστει αναλογος, και ποτε δεν τελειωσαν... τωρα εσυ εχεις το καρπουζι εσυ και το μαχαιρι, απλως θεωρω λιγο πρωιμο και ανουσιο να λεγεται πχ. βγαζω το ενα βγαζω το αλλο, να μαζευονται 1000ποστ στο σχετικο thread και μετα να πεφτει στο κενο... γιατι με αυτο το τροπο και εγω βγαζω το οτιδηποτε... καλυτερα πιστευω βγαλτο, δες το, και μετα πες το στους υπολοιπους, γιατι για maximizer εχω ακουσει για zeus εχω ακουσει για μνημες εχω ακουσει αλλα δεν εχω δει τπτ. Ας το πάρουμε λίγο διαφορετικά το θέμα........ Κατασκευάζω πομπούς F.M. και TV για αρκετά χρόνια τώρα(από το 1989 - επαγγελματικά) και αυτά τα μηχανήματα έρχονται εδώ ξανά ΜΟΝΟ για να τα καθαρίσω από τις σκόνες και τίποτε άλλο........Ίσως να έχει τύχει από υπαιτιότητα της ΔΕΗ να βγάλει κάποιο από αυτά ένα πρόβλημα.........Με αυτό θέλω να σου πω ότι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κατασκευάζω περνάει από ένα ΚΑΡΟ τεστ για να ΜΗΝ βρεθεί στο μέλλον ΟΥΤΕ ΕΝΑ προβληματικό........Σε αυτή λοιπόν την κατασκευή που θα είναι διαθέσιμη πλέον ΚΑΙ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αγορά , θα πρέπει να είναι ΥΠΕΡΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ και να ΜΗΝ υπάρξει - κατ'εμέ - ΟΥΤΕ ΕΝΑ RMA........Βασιζόμενος λοιπόν σε αυτό , κάνω τροποποιήσεις και καλυτερεύσεις ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ - όσο μπορώ - τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να συναντήσω για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο........ΔΕΝ θέλω να βγάλω κάτι στο "φτερό" και να έχω στα 100 κομμάτια , 30 επιστροφές........ΔΕΝ μ'ενδιαφέρει κάτι τέτοιο εμένα........Εγώ αυτό που θα δώσω ΘΕΛΩ να δουλεύει και τώρα αλλά ΚΑΙ στο μέλλον.......Βιαστικές κινήσεις ΔΕΝ ωφέλησαν ποτέ και κανέναν ......Ούτε τον κατασκευαστή αλλά ούτε και τον αγοραστή.........Βασιζόμενος λοιπόν στο "0" - αν δυνατόν - RMA αλλά και στην πρόβλεψη των διαφόρων πλατφόρμων του μέλλοντος , έβγαλα κάτι για τώρα αλλά ΚΑΙ για μελλοντικά , ΧΩΡΙΣ ο τελικός χρήστης να χρειαστεί να "ρίξει κι άλλα φράγκα" για να πάρει κάτι άλλο στο μέλλον........Με το σχεδιασμό αυτόν του DDR Maximizer , καλύπτω τα ΠΑΝΤΑ και για ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ χρόνια......... Επίσης το Maximizer έχει ΒΓΕΙ......ΔΕΝ είναι όνειρο ......Είναι πραγματικότητα πλέον........Το μόνο που μένει είναι να "κυκλοφορήσει" στην τελική αγορά πλέον και αυτό είναι θέμα χρόνου......... Όσο για το Zeus , θα τελειώσει κι αυτό κάποια στιγμή μην ανησυχείς.........Απλά τώρα δεν είναι η ώρα του ακόμα και "μπήκε" λίγο πιο πίσω........Η ώρα τώρα είναι για το DDR Maximizer........ Ως τελαιυταίο να επισημάνω ΠΑΛΙ ότι το DDR Maximizer ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ..........
Trooper Νοέμβριος 25, 2004 #22 Νοέμβριος 25, 2004 Χεχε, εχει βγει και δουλεύει και μια χαρά :flower: . Τωρα αν υπάρχουν προβλήματα/καθυστερήσεις για τις οποίες δε φταίει ο Γιώργος, δε νομίζω οτι αξίζει να τον κατηγορεί κανένας. Οπως και να έχει, το οτι ενημέρωσε τον κόσμο για ενα προιόν το οποιο θα βγει σύντομα, μονο καλό μπορεί να είναι. Οσοι έχετε δει το Γιώργο να δουλεύει, θα ξέρετε την ποιότητα της δουλειάς του. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...ΥΓ. Εδώ περιμένουμε χρόνια για ένα παιχνίδι, και δε μπορείτε να περιμένετε για κάτι τόσο καλό?
FrOsT Νοέμβριος 25, 2004 #23 Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από hipro5...Ως τελαιυταίο να επισημάνω ΠΑΛΙ ότι το DDR Maximizer ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ.......... Hipro5 :worship: Μια τιμούλα παιδια μπορείτε να ανακοινώσετε?
hipro5 Νοέμβριος 25, 2004 #24 Νοέμβριος 25, 2004 Βρε μη χαλάμε το θέμα..........Θα γίνει ανακοίνωση στο θέμα DDR Maximizer μέχρι το Σαββάτο γιά όλα τα θέματα που το αφορούν.........
hellrider Νοέμβριος 25, 2004 #25 Νοέμβριος 25, 2004 Γιωργο συγχαρητηρια κατ'αρχην για την δουλεια σου.Τιμη ποτε μπορουμε να ξερουμε?
Spyrious Νοέμβριος 27, 2004 Author #26 Νοέμβριος 27, 2004 Βρε παιδιά,έχω μια απορία. Εφόσον περιρίζουμε την 3,3 γραμμή με αντιστάσεις πως αυτή ανεβαίνει;
chroma Νοέμβριος 28, 2004 #27 Νοέμβριος 28, 2004 Στo sense καλώδιο επεμβαίνεις, οπότε το κύκλωμα βλέπει μεγαλύτερη πτώση τάσης από τη κανονική και αναλόγως ανεβάζει τη 3.3
Spyrious Δεκέμβριος 7, 2004 Author #28 Δεκέμβριος 7, 2004 Bρήκα τρόπο να κάνω το mod και να μην χάσω την εγγύηση. Απλά θα το κάνω στο convertor (βλέπε φωτό)
morpheus Δεκέμβριος 7, 2004 #29 Δεκέμβριος 7, 2004 Δεν θα δουλέψει, απλα θα καψεις τις αντιστασεις γιατι θα βραχυκυκλώσεις το τροφοδοτικο. Η επέμβαση πρεπει οπωσδηποτε να γινει στο vsense αρα πρεπει να κοπει, δεν το γλιτώνεις
Daidalos Δεκέμβριος 7, 2004 #30 Δεκέμβριος 7, 2004 Προσοχη!!! Το ανταπτορακι δεν εχει vsense!!!! Οπως ειπε και ο morpheus, το μονο που θα καταφερεις ειναι βραχυκυκλωμα!Το vsense ειναι ενα καφε καλωδιακι που ακουμπαει πανω στο ιδιο πιν με ενα απο τα πορτοκαλι. Αν προσεξεις θα δεις οτι το καλωδιο αυτο δεν υπαρχει στον ανταπτορα. Η μοντα πρεπει να γινει πανω στο κυριο καλωδιο.
Spyrious Δεκέμβριος 7, 2004 Author #31 Δεκέμβριος 7, 2004 Μα πως ρε παιδιά. Νομίζω έχει,διωρθωστε με αν κάνω λάθος
papatsonis Δεκέμβριος 7, 2004 #34 Δεκέμβριος 7, 2004 επειδη διακρινω 4 καλωδια για 3.3 και θα επρεπε να ηταν 3, βρες το πιο λεπτο(αυτο ειναι το το sense) και καντο οπως στη φωτο που εδειξες
hellrider Δεκέμβριος 7, 2004 #35 Δεκέμβριος 7, 2004 Παντως εγω εξακολουθω να εχω αμφιβολιες νομιζω οτι δεν θα παιξει ετσιΑλλα τι να πω εσυ ξερεις καλυτερα
papatsonis Δεκέμβριος 7, 2004 #36 Δεκέμβριος 7, 2004 sorry τωρα που το ξανασκεφτηκα μλκια ειπα , δε γινεται να δουλέψει , γιατι οντως θα βραχυκυκλωνει πιο πανω στο κανονικο καλωδιο
Spyrious Δεκέμβριος 8, 2004 Author #37 Δεκέμβριος 8, 2004 Ένα καλώδιο έχει ,τα άλλα πορτοκαλί έχουν 2.Δηλαδή δεν θα δουλέψει ε;
enduracell Δεκέμβριος 8, 2004 #38 Δεκέμβριος 8, 2004 όχι δε θα δουλέψει στο μετατροπέα δεν υπάρχει το λεπτό πορτοκαλί καλώδιο (v3.3 sense) τελειώνει στο BTX molex. (και ο Chroma που έχει το ίδιο PSU πάνω στο κανονικό κλάδο το έκανε απ ότι θυμάμαι). Αν θες να μη φαίνεται τότε τράβα την κάλτσα προς τα πάνω και κόψε το sense πιο πάνω, βάλε την αντίσταση και τράβα από κει καλώδια πιο μακριά (προς τα πάνω ή προς τα κάτω για το trimmer). δε περίπτωση εγγύησης μπορείς να βγάλεις και να ξανά κολλήσεις το καλώδιο βάζοντας ένα πορτοκαλί θερμοσυστελλόμενο (αν δε βρεις βάλε μαύρο δε νομίζω να το προσέξουν έτσι και αλλιώς θα το κρύβει η κάλτσα )
Spyrious Δεκέμβριος 8, 2004 Author #39 Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell όχι δε θα δουλέψει στο μετατροπέα δεν υπάρχει το λεπτό πορτοκαλί καλώδιο (v3.3 sense) τελειώνει στο BTX molex. (και ο Chroma που έχει το ίδιο PSU πάνω στο κανονικό κλάδο το έκανε απ ότι θυμάμαι). Αν θες να μη φαίνεται τότε τράβα την κάλτσα προς τα πάνω και κόψε το sense πιο πάνω, βάλε την αντίσταση και τράβα από κει καλώδια πιο μακριά (προς τα πάνω ή προς τα κάτω για το trimmer). δε περίπτωση εγγύησης μπορείς να βγάλεις και να ξανά κολλήσεις το καλώδιο βάζοντας ένα πορτοκαλί θερμοσυστελλόμενο (αν δε βρεις βάλε μαύρο δε νομίζω να το προσέξουν έτσι και αλλιώς θα το κρύβει η κάλτσα ) Έτσι θα κάνω τότε.Ευχαριστώ.
enduracell Δεκέμβριος 8, 2004 #40 Δεκέμβριος 8, 2004 πάντως να ξες ότι με το εικονιζόμενο τρόπο που δείχνεις δε θα δουλέψει κατά 90%, το είχε κάνει και Chroma έτσι και δε δούλευε, κάντο έτσι πως σου είπε ο Chroma (αντίσταση/trimmer παράλληλα μεταξύ του και τα δύο πάνω στη sense γραμμή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.